2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Arkadasim suan 7 aylik. 11. Haftada kiz demisler sonradanda degismedi :)) dra bagli heralde goren goruo.
Tahminî iyi tutuşmuş doktor demekki eskiden hollandada doktorun bi tanesi cinsiyet tahmininde bulunurmuş bi kadına da kizin olacak demiş kadının oğlu olmuş doğumda sonra doktora söylemiş yanlış bildiniz diye o da demiş adınız falan defterini açmış bakmış notlarında oğlan yaziyor bakın demiş siz yanlış anlamisiniz aile özür dilemiş gitmiş meğer doktor söylediğinin tam tersini not ediyormuş deftere:)sorun olursa ordan gosteriyormus

Haha dr kendini kurtarmayi iyi becermis

Aradan gün gectigi icin tekrar ultrason istebilirler bencede, gecen hafta benimde kontrolüm vardı bebek uyuyordu doktor yan döndürdü beni, öksür dedi öyle uyandi hareket etti korkulacak bisey yok A AloeeVeraa nin dediği gibi kalbi atıyorsa korkma

Son düzenleme:
Kızlar mrb. 13+0 olduk bugun. 1 hafta önce nifty yaptırdım sonuç bekliyorum. Stresli bir hafta oldu. Hala aramadılar gerginim biraz. Nifty yaptıranlar kaç gün sonra sonucunuz çıktı ? Bilgi verebilir misiniz ?
Canim hollanda da 10 iş günüde sonuc veriyorlar stres yapma hayırlısıyla temiz cikacak sonucun,bende daha gidip kan verecem nipt icin

Oğlum var 4 yaşında. Maşallah akıllı, aklı başında bir çocuk. Arada yaramazlık okuyor tabi ki ama çok şükür sınırı aşmıyor. Evinde belirli kuralların olursa, çocuğun koşup oynayacağı imkanı verirsen ve iyi yetiştirirsen sıkıntı yaşamazsın.

Canim hollanda da 10 iş günüde sonuc veriyorlar stres yapma hayırlısıyla temiz cikacak sonucun,bende daha gidip kan verecem nipt icin
Çok stresli haftalarmış bu haftalar. Geçmedi günler. Umarım hepimiz temiz sonuç alırız. Bir gelse şu sonuçlar Cinsiyeti de söylenebilecek mi size? Yoksa yasak mı Hollanda’da ?

aksine hep oturuyorum işim masabaşı çok yorulmuyorum ama vücut 45 ın üstüne ilk defa çıktı alışmaya çalışıyor sanırım

Çok stresli haftalarmış bu haftalar. Geçmedi günler. Umarım hepimiz temiz sonuç alırız. Bir gelse şu sonuçlar Cinsiyeti de söylenebilecek mi size? Yoksa yasak mı Hollanda’da ?
Bu testte cinsiyete bakilmiyor
20.haftada detaylı ultrasonda soyleniyor daha coook var benim ogrenmeme bir oglum var ikincide ne olursa kabulümüz

selam kızlar :) nasıl gidiyor hamilelik ? benim ki baya rahatladı gibi mide bulantısı nadir olmaya başladı sadece ayak topuklarım acıyor
Benim de bulantim azaldı ama bel ağrısı sırt ağrısı çok oluyor. Bide aç kalınca aşırı baş ağrısı oluyor. Yoğun bulantilar zordu o yönden daha iyi tabi hamdolsun.

Erkek çocuk yaramaz oluo kızlar nazlı hepsinin zorluğu var. Yaramazlık yapınca kızıyorum gece uyurken gidip özür diliyorum sonra. O kadar masum oluyor ki uyurken kendime kızıyorum niye kızdım çocuğa diye. Ben keyfime çok düşkünm ama insan öyle bakiyor ki kendine sasarsin. Anne gücü diye bı gerçek var babalar da bile o özellik yok

Bu testte cinsiyete bakilmiyor
20.haftada detaylı ultrasonda soyleniyor daha coook var benim ogrenmeme bir oglum var ikincide ne olursa kabulümüz
6 haftacık kalmış : ) o kadarda çok degil Cinsiyetide öğreneceğiz sağolsun doktorum pek bir rahat. Aslında çoğu doktor prosedür diyerek söylemiyor. Benim ilk olduğu için ikinci planda cinsiyeti gercekten sağlıklı olsun yeter.

Kızlarr dr randevumdar geliyorum. 13+5 den selamlar.. Dr yüzde 80 erkek dedi oğluşum mu geliyor ne ilk gebeliğim, hiç isim yok aklımda
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin oğluşun isim konusunda artık burda da istişare yaparız bol bol :) bizim de mesela kız olursa isim net gibi ama erkek konusunda çok kararsızız, inşallah içimize sinen isimler buluruz

Sagol cnm doktorum gececek diyor baska bir sey demiyor...bugun eczanaden rennie duo surup aldim son care bakalim
Mrb. Rennie şuruba 8. Haftada başladım. Oldukça rahatlatıcı birde Etkisi 15 dakikadan uzun olsa süper olucak. 10. Haftadan sonra rennie çiğneme tabletine ( anti asite ) geçtim. Benim şikayetim tam olarak mide bulantısı degil mide yanması. Doktorumun bana demesi ise hamilelik boyunca bu sürecek. Bebek büyüdükçe mide yukarı itiliyor. Aynı zamanda bebeği beslemek için sindirim oldukça yavaşlıyor. Salgıladığımız Progestan hormonu da rahim kaslarını gevşetirken mide kapakçığınıda gevşetiyormuş. Bu yüzden asitler yemek borusuna doğru çıkıyor. Mideme dokunucak zor sindirilicek yemekler yemiyorum. Sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum. Artık yavaştan alıştım bu duruma. Sizin ki inşallah gecici bir durumdur. Reflü değildir.

Canım seninle aynıyım bende çarşamba 12+0 olacam inşallah randevum var keşke bizede soyleseler:)sağlık en onemlisi tabi başta
Ben bugün gittim canım..
Öne çekti doktorum herşey yolunda çok şükür
İnşallah seninde herşey yolunda çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…