2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Oo maşallah çok guzel:)cinsiyet tahmini yok demi:))Ya bende acayip heyecan yapıyorum inşallah yolundadır herşey
Birşeyler gördü ama çok erken dedi
Ben zatenn cinsiyet partisi yapmak istiyorum bana söylemeyin dedim ama zor dayanıyorum

Kizlar bi sorum var. Usg cekimlerinde 1d 2d ölcumleri neyi ifade ediyor ?
2 3 ve 4 d var diyebiliyorum
2 boyut ve 3 boyut görüntü imkanı tatlım
2 boyut bize verilen standart siyah beyaz ultrason kağıdı 3 boyut bebişin 6 boyutununda göründüğü hali

Surubu gunde kac kez iciyordun canim

Kızlar mrb. 13+0 olduk bugun. 1 hafta önce nifty yaptırdım sonuç bekliyorum. Stresli bir hafta oldu. Hala aramadılar gerginim biraz. Nifty yaptıranlar kaç gün sonra sonucunuz çıktı ? Bilgi verebilir misiniz ?
Merhaba, benim de henüz sonuç gelmedi, 10 gün sonra çıkar demişlerdi, yarın çıkacakmış büyük ihtimalle. Ben de çok merak ediyorum. İnşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.

herkes merakla cinsiyeti bekliyor cinsiyeti öğrendikten sonra ki merakımız ne olacak acaba

Bir ben merak etmiyorum sanirim cinsiyeti.Bende mi gariplik var Bir tek su nub teorisi basligini cok okumustum.Acaba dogru mu ,tutacak mi diye merak ettim o kadar.O da cok ilginc geldigi icin o teori.Minisler,bebisler diye sesleniyorum.Doktor bile sormadin ama 16.haftada soyleyecegim cinsiyetlerini dedi.Bana kalsa hic ogrenmek istemiyorum doguma kadar.Cok daha heyecanli degil mi ya.Eskiler ne guzelmis.Dogunca soyluyorlar

Ya bende de o kadar merak yoktu başta ama etraftan sordukça herkes şimdi ben de çok merak ediyorum

Demi sürpriz yumurta gibi senin bir de ikiz,farklı olma ihtimalleri falan da vartek yumurta mı çift yumurta mı? Eşimin de ikiz kardeşi var. Bizim de belki olur diye düşünmüştüm.

Demi sürpriz yumurta gibi senin bir de ikiz,farklı olma ihtimalleri falan da vartek yumurta mı çift yumurta mı? Eşimin de ikiz kardeşi var. Bizim de belki olur diye düşünmüştüm.
Cift yumurta benim.Yani farkli olma ihtimalleri var cunku cift yumurtada ihtimal daha fazla oluyormus.Okulda arkadaslar insallah biri kiz digeri erkek olur da tek seferde halledersin diyorlar.Nasil kotu oluyorum.Sanki duyucaklar da bebekler uzulucekler ,istenmiyormus hissedecekler gibi komik ve sacma bir dusunceye giriyorum

Annelik duygusu hemen başlıyor ne olursa olsun en iyi arkadaşı olacak hayatta ne güzel.

Ya bende de o kadar merak yoktu başta ama etraftan sordukça herkes şimdi ben de çok merak ediyorum

Tek olsaydi ben ogrenmezdim ya cidden.Hani zaten cinsiyeti ne olursa olsun renk olarak unisex olucak herseyleri nasipse.(dedi ve a'dan z'ye herseyleri pembe olan iki kizi oldu ) Allahim buyuk konusmuyorum sustum

Annelik duygusu hemen başlıyor ne olursa olsun en iyi arkadaşı olacak hayatta ne güzel.

Kesinlikle hemen o duygu,koruma ve kollama da basliyor.Ilkokuldayim ben.2.siniflar minicik.Cocuklar aniden kosturuyor,geliyor sertce sariliyorlar hemen refleks karnina gidiyor elin ki daha belli bile degilken karnim.Degisik bir his.Allah hepimizin kucagina saglikla almak nasip etsin ya ❤❤

İyi geceler kızlar, bayağıdır giremiyorum, çok yoğun ve hızlı geçiyor günlerim, bugün doktor randevum vardı, cinsiyeti de öğrendik, bu da erkek, ben de gördüm bayağı belliydi ama çok sağlıklıydı elhamdülillah, kız isterdim ama sağlıklı olsunlar gerisi mühim değil.

Bel ağrım içinde magnezyum verdi, bu arada hissediyorum iki haftadır, yanlıştır herhalde diyordum ama bebek tam hissettiğim yerdeymiş, çok mutluyum, çok şükür :)

Rabbim hepimizin evladını sağlıklı ve hayırlı eylesin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…