İyi geceler kızlar, bayağıdır giremiyorum, çok yoğun ve hızlı geçiyor günlerim, bugün doktor randevum vardı, cinsiyeti de öğrendik, bu da erkek, ben de gördüm bayağı belliydi ama çok sağlıklıydı elhamdülillah, kız isterdim ama sağlıklı olsunlar gerisi mühim değil.
Bel ağrım içinde magnezyum verdi, bu arada hissediyorum iki haftadır, yanlıştır herhalde diyordum ama bebek tam hissettiğim yerdeymiş, çok mutluyum, çok şükür :)
Rabbim hepimizin evladını sağlıklı ve hayırlı eylesin inşallah..
Bir ben merak etmiyorum sanirim cinsiyeti.Bende mi gariplik var Bir tek su nub teorisi basligini cok okumustum.Acaba dogru mu ,tutacak mi diye merak ettim o kadar.O da cok ilginc geldigi icin o teori.Minisler,bebisler diye sesleniyorum.Doktor bile sormadin ama 16.haftada soyleyecegim cinsiyetlerini dedi.Bana kalsa hic ogrenmek istemiyorum doguma kadar.Cok daha heyecanli degil mi ya.Eskiler ne guzelmis.Dogunca soyluyorlar
Merhaba kızlar bugün 12+5 tik bebeğimle kontrole gittik :)
Maşallah tam bir minyatür bebek olmus
Ağzı burnu herşeyi orta da
Hayran kaldım videosunu açıp açıp duruyorum
Doktorum cinsiyet için %100 kız dedi
Demese bile yavrum okdr ben kızım diyor ki
Rabbim herkese nasip etsin
Cinsiyet öğrenmeyenlere en kısa öğrenmeyi nasip etsin
Ağzı burnu herşeyi orta da
Doktorum cinsiyet için %100 kız dedi
Demese bile yavrum okdr ben kızım diyor ki
Cinsiyet öğrenmeyenlere en kısa öğrenmeyi nasip etsin
İyi geceler kızlar, bayağıdır giremiyorum, çok yoğun ve hızlı geçiyor günlerim, bugün doktor randevum vardı, cinsiyeti de öğrendik, bu da erkek, ben de gördüm bayağı belliydi ama çok sağlıklıydı elhamdülillah, kız isterdim ama sağlıklı olsunlar gerisi mühim değil.
Bel ağrım içinde magnezyum verdi, bu arada hissediyorum iki haftadır, yanlıştır herhalde diyordum ama bebek tam hissettiğim yerdeymiş, çok mutluyum, çok şükür :)
Rabbim hepimizin evladını sağlıklı ve hayırlı eylesin inşallah..
Öyle mi? :) hayırlısı olsun, ben ilk kese gördüğümde de erkek bu demiştim ama sonra kendimi ikna ettim kız da olabilir diye ilkde fasulye ve solda duruyordu, bu da aynıydı. O teori doğru mu bilmem ama bana hep uydu..
Öyle mi? :) hayırlısı olsun, ben ilk kese gördüğümde de erkek bu demiştim ama sonra kendimi ikna ettim kız da olabilir diye ilkde fasulye ve solda duruyordu, bu da aynıydı. O teori doğru mu bilmem ama bana hep uydu..
Bende hiç kız hissetmedim ama kızdır diye enerji yaydım evrene:) bakalım NOlacak Bi kontrolde ögrenir im gitmicem özellikle ögrenmeye:) sanki ilk hamilelikte daha cok heyecan vardı :)
Bende hiç kız hissetmedim ama kızdır diye enerji yaydım evrene:) bakalım NOlacak Bi kontrolde ögrenir im gitmicem özellikle ögrenmeye:) sanki ilk hamilelikte daha cok heyecan vardı :)
beni o kadar çok kıza alıştırdılar ki erkek olsa üzülecekmişim gibi geliyor. bütün teoriler kız karın şekli falan kız tüm kainata da enerji yaydım ben de kız olsun sağlıklı olsun diye bakalım yarın ne çıkacak
Ağzı burnu herşeyi orta da ♥
Doktorum cinsiyet için %100 kız dedi ♥
Demese bile yavrum okdr ben kızım diyor ki ☺
Cinsiyet öğrenmeyenlere en kısa öğrenmeyi nasip etsin ☺
günaydın kızlar ,
cinsiyet tahminleri muhtemelenden yüzdelik oranlara dönmüş .sağlıkla sıhatle gelsin hepsi .
benimde kontrol yarın bakalım bu sefer ne diyecekler .kızımla gidicem benden daha heyecanlı .
bir kız çoçuğu bu kadar erkek bebek hayranı olurmu yahu dua ediyor erkek olsun ne olur diye .amaç kıyafetleri paylaşmamak .
düne kadar karnım bayağı çıkmıştı sabah bi baktım karın falan yok .şişlik vardı da gitti herhalde keyifli zamanlar başlıyordur inşallah.
günaydın kızlar ,
cinsiyet tahminleri muhtemelenden yüzdelik oranlara dönmüş .sağlıkla sıhatle gelsin hepsi .
benimde kontrol yarın bakalım bu sefer ne diyecekler .kızımla gidicem benden daha heyecanlı .
bir kız çoçuğu bu kadar erkek bebek hayranı olurmu yahu dua ediyor erkek olsun ne olur diye .amaç kıyafetleri paylaşmamak .
düne kadar karnım bayağı çıkmıştı sabah bi baktım karın falan yok .şişlik vardı da gitti herhalde keyifli zamanlar başlıyordur inşallah.
Benim de dün bir baktım karnım yok, başta bir korktum ne oldu bu karna diye. Akşama yine aynı oldu benim oğlumda erkek kardeş istiyor. Kız olursa araba oynayamazmış
Benim de dün bir baktım karnım yok, başta bir korktum ne oldu bu karna diye. Akşama yine aynı oldu benim oğlumda erkek kardeş istiyor. Kız olursa araba oynayamazmış
şişlik gidince belki 1 kg da gitmiştir diye sevindim bile ben :)
kızın derdi kıyafetleri erkek çocuk ya bisikletini düşünür ya araba oynamaya arkadaş arar akıllı çoçuklar .kızlar kokoş .