2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
günaydın kızlar,

bizim ikili tetse ultrason çok iyidi ama beta hcg değeri yüksek çıktı. yaşım da 36 olduğu için sonuç 1:26 risk. fetal dna için kan verdik, şok oldum. ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler olmamıştı. İnaşlalh kuzum iyidir. Ense kalınlığı 1,5 burun kemiği de oluşmuş. sadece beta hcg değerim yüksek diye down olabilir mi?

şişlik gidince belki 1 kg da gitmiştir diye sevindim bile ben :)
kızın derdi kıyafetleri erkek çocuk ya bisikletini düşünür ya araba oynamaya arkadaş arar akıllı çoçuklar .kızlar kokoş .
Kızlar süslü oluyor. Bizim kinin umrunda değil kıyafet falan. Küçülenleri kardeşim giysin diyor

gebeliğinin haftasını bilmeyen kadınlar için bile beta değerine göre kaç haftalık olduğu bilgisi verilirmiş , yüksek olması önde olabileceğini bile gösteriyor diye düşünürüm düz mantık .olsun emin olmuş olurlar sonuç çıkana kadar stres ama farklı birşey çıkmaz inşallah merak etme .

Günaydın..
Ense kalınlığı normal gibi, burun kemiğinin oluşmasında çok önemli ...
Bence bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
Bu testin %100 güvenilirliği de yok ki. Kesin tanı koyan bir test de değil.
Birçok kişi yaptırmıyor bile.
Sen gönlünü ferah tut.
Sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah.

peki ikili de herşey normalse 3 lüyü yaptırmak gerekir mi ?

Merhaba, benim de henüz sonuç gelmedi, 10 gün sonra çıkar demişlerdi, yarın çıkacakmış büyük ihtimalle. Ben de çok merak ediyorum. İnşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.
Merhaba, benim de henüz sonuç gelmedi, 10 gün sonra çıkar demişlerdi, yarın çıkacakmış büyük ihtimalle. Ben de çok merak ediyorum. İnşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.
inşallah canım hepimiz güzel haberler alırız. 8. Gün bugun telefonu yanımdan ayıramıyorum

inşallah canım hepimiz güzel haberler alırız. 8. Gün bugun telefonu yanımdan ayıramıyorum
sizin değerler nasıldı. ben preana test yaptırıdm sadece T 21 kromozmuna baktırıyorum. haftaya çıkar dediler sonuç. Allahın izniyle gzüel haberler alalım inşallah

Allahin izniyle insallah sagliklidir bebegin bence canini sıkma.

Ben hicbir test yaptirmiyorum. Bizzat yaptiran yakinlarima bircok hastalik soyleyip sonrasinda bebekleri tamamen saglikli dogdular. Her seyin en iyisini Allah bilir bos yere moral bozmak strese girmek istemiyorum. Insallah benim de hepimizin de bebekleri saglikli olur

Merhaba, inşallah fetal sonucu temiz gelir, içiniz rahat eder, benim de ense kalınlığı 1.5’ti galiba. Tam bilemiyorum ama ikili sonucu yaşımızdan dolayı yanıltıcı olabiliyor galiba, kötü düşünmeyin hiç.

amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…