2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Tek olsaydi ben ogrenmezdim ya cidden.Hani zaten cinsiyeti ne olursa olsun renk olarak unisex olucak herseyleri nasipse.(dedi ve a'dan z'ye herseyleri pembe olan iki kizi oldu ) Allahim buyuk konusmuyorum sustum
AY benim de ikiz. Kaçıncı haftadasın ? Ben yarın 16. Haftaya giriyorum . İki hafta sonda detaylı ultrasona gireceğim Hiç bi cinsiyet yorumu yapmadı mı doktorun . ?
hYırlı olsun Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım

Beta hcg kaç çıkmıştı. Yaştan kaynaklıdır belki

Bu arada kuzular balık yiyor musunuz ? Ben hamileliğimin basından beri ağzına sürmedim iğrenc geliyor . Balık yemek de şart siz yiyebiliyor musunuz

Bende yiyemiyorum öğrendiğimden beri 2-3 kere yemişimdir .omega kullanıyorum inşallah o fayda eder.yarın dr ek takviye verecekmi bakalım .

ay ne güzel çok sevindim maşallah sizin değer kaçtı ultrason kaynaklı mı yoksa kan değeri kaynaklı mıydı
İkilinin sonucundaki değer mi canım? İkili yaptırmamıştım ben, ultrason kaynaklı da bir durum yoktu, 34 yaşında olduğum için doktor ikili yerine direkt bu testi önermişti.

Bu arada kuzular balık yiyor musunuz ? Ben hamileliğimin basından beri ağzına sürmedim iğrenc geliyor . Balık yemek de şart siz yiyebiliyor musunuz
Aslında balık hamilelikte çok değerli.
Ama bende hiç yiyemiyorum, tiksindim resmen balıktan.
Tahammül edemiyorum, deniyorum yemeyi aslında ama başarılı olduğum söylenemez.
Vicdan azabı gibi oturuyor içime ama, yapacak birşey yok...

Hayırlı olsun cnm prensesin.

ben yeni yeni yiyebiliyorum balığı ilk zamanlar kötü oluyrdum ama şimdi iyiyim. sadece et konusunda köfte falan yiyemiyorum o devam ediyor onun haricinde çoğu düzeldi

Bende yiyemiyorum öğrendiğimden beri 2-3 kere yemişimdir .omega kullanıyorum inşallah o fayda eder.yarın dr ek takviye verecekmi bakalım .
Bende hic yiyemedim balik ama omega 3 kullanıyorum yiyeceğimiz baliklardan cok daha yararli bence

Hayır yiyemiyoruz canım.. Kokusu midemi bulanıyor dayanamıyorum.. Toplasan 10 hamsi yemişimdir. Eşim pişmiş alıyor yine de yok görmeye tahammül edemiyorum..
Omega 3 içmeliyiz aslında alıcam bende bi kaç güne enfeksiyon ilacı bitsin

22-23. haftalarda yaptır dedı bana da doktorum pazartesı tekrar gıdıcem kontole o zmn tavsıye ettıgı doktor varmı dıye sorucam ona göre randevu alıcam şimdiden

Herkese merhabalar, haber bekleyen annelere hayırlı haberler gelsin inşallah, ben de ikinci gebeligimi yasıyorum, bir kızım var 11. Haftada ikili tarama da detaylı baktı doktorum ve bu da kız gibi dedi, cuma tekrar kontrolüm var, 15. Haftamıza girdik, kesin cinsiyetini öğreniriz inşallah bu sefer. Bu arada izmirden olan arkadaşlar var mı?

Bu teoroler bana uymuyor canim ilk kalp atisi 140 altindaydi.kesei yuvarlak degildi sol taraftaydi bunlarin hepsi erkek belitisi doktor kiza benziyo dedi bugun bana 1 kizim var buda 2. Olucak insallah saglikla gelsin onemli olan o

Hayırlı olsun bebeginiz, bende ikinci hamileliğimi ysiyorum 1 oglum var izmir karsiyakaliy ama Hollandada yasiyorum

Canım ense kalınlığı ve burun kemiği normalmiş sonuçta, bunlar büyük oranda doğru sonuç veriyo. Yaş 35 üstü olunca mutlaka yaşa bağlı hep sonuçlar böyle riskli çıkıyomuş. Bol dua et ama bence her şey yolunda ve bebişin sağlıklı. Kendini de onu da strese sokma. Beta hcg değerin kaç bu arada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…