2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu arada kuzular balık yiyor musunuz ? Ben hamileliğimin basından beri ağzına sürmedim iğrenc geliyor . Balık yemek de şart siz yiyebiliyor musunuz

3 ay yiyemedimm hiçbir şekilde et görmek istemedim ama en son geçen haftasonu yedim. Hem de büyük bir özlemleeee :) mide bulantısı geçmesi çok güzel bir şeymiş. Balığı özlediğimi yediğim zaman anladım.

Arkadaşlar, 14.hafta bitiyor ama benim mide bulantılarım artarak devam ediyor. Doktor zofran diye bir ilaç yazdı ama kullanmaya korkuyorum.
Aranızda mide bulantısı için ilaç kullanan ve memnun olan varsa paylaşabilir mi acaba?

Bu arada kuzular balık yiyor musunuz ? Ben hamileliğimin basından beri ağzına sürmedim iğrenc geliyor . Balık yemek de şart siz yiyebiliyor musunuz
Ben acayip tiksinmiştim canım hep öyle gitcek sandım ama maşallah diyim 2 haftadır en az 1 ya da 3 kez yiyoruz haftada, artık yiyebiliyorum. İnşallah bir an önce geçer senin de. Bol bol ceviz ye bu sürede

Ben varım canım ama ilçedeyim. Hayırlı olsun bebişin, benim de cuma randevum var kesinleşir artık inşallah cinsiyet sağlıkla gelsinler, hayırlı haberler alalım hep

çok kötü bir durumdur canım tahmin edebiliyorum rabbim kolaylık versin.
benimde mide bulantım çoktu ama zamanla düzeliyor içini ferah tut

çok kötü bir durumdur canım tahmin edebiliyorum rabbim kolaylık versin.
benimde mide bulantım çoktu ama zamanla düzeliyor içini ferah tut
İnşallah canım... Herkes 12.hafta geçer diyordu ama benim neredeyse 15 olacak artarak devam ediyor.
Ne yesem çıkarmaktan fenalık geldi...

Şimdi aradılar canım, sonuç temizmiş çok şükür, testin sonucunu da atacaklar ama daha gelmedi
Canım bende hiç ikili test yapmadan nifty yaptırdım. Aynı yaştayız burda okuduklarıma istinaden yaşımıza bağlı risk çıkabiliyormuş. Trizomi 21 , 18 , 13 ve cinsiyet kromozonlarına bakılıcak.

22-23. haftalarda yaptır dedı bana da doktorum pazartesı tekrar gıdıcem kontole o zmn tavsıye ettıgı doktor varmı dıye sorucam ona göre randevu alıcam şimdiden
Aynen canım. Bende İstanbula gidicem 18.haftadan sonra randevu için teyzemi arıcam onun çalıştığı hastane de perinatolog var.. O alır bana kısa süre için 23.hafta geç olabilir canım 18-22 haftalar arası yapılıyor diye biliyorum 23 e bırakma kuzum..
Sende 2li yaptırmadın galiba

Arkadaşım içti onu 38 hafta boyunca.. Hep kusmayla geçti onun.. Bi tek o ilaç içindekileri tuttu.. Onu içmediği zaman yamuluyordu.. Hiç kilo almadan bitti hamileliği.. Senin inşallah o kadar sürmez..

Arkadaşım içti onu 38 hafta boyunca.. Hep kusmayla geçti onun.. Bi tek o ilaç içindekileri tuttu.. Onu içmediği zaman yamuluyordu.. Hiç kilo almadan bitti hamileliği.. Senin inşallah o kadar sürmez.. ❤
O zaman içeyim bende..
Dayanılır gibi değil çünkü, teşekkürler kızlar..
Oo arkadaşının baya uzun sürmüş.
Oğlu mu oldu acaba???

İlk hamileliğimde kullanmıştım. Aynı ilaçtı sanırım. Bir kutu bitirmiştim hatta. Onlar da bir iki saat mideyi rahatlatıyor. Ben mesala bir gün hastanede yatacak kadar çok istifra ediyordum. O yüzden mecburen kullanmıştım

Zor gerçekten, kendisi ayrı zor...
Bir de bebek beslenemiyor diye ayrı endişeleniyor insan.
Hepimiz kolay ve rahat hamilelikler geçirelim inşallah...

Zofran zofer güçlü ilaçlar korkma kullan ben hem serum da hem tablet olarak cok kullandım.

Arkadaşım içti onu 38 hafta boyunca.. Hep kusmayla geçti onun.. Bi tek o ilaç içindekileri tuttu.. Onu içmediği zaman yamuluyordu.. Hiç kilo almadan bitti hamileliği.. Senin inşallah o kadar sürmez.. ❤
Yerinde olmak istemezdim arkadaşının valla cok zor kusmak. Benim azaldı ama geçmedi kusmalarım tabi buna cok cok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…