2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
kızlar benide sürekli tuvalet rahatsız ediyor gece uykunun en güzel yerinde çişe kalkıyorum bir kaç defa ya
Gece yatmaya yakın su içme canım x
Ben öyle çözdüm . Saat 7-8 e kadar içiyorum . Sonra yatana kadar zaten 2-3 kere wc çıkıyorum . Gece de yatıyorum deliksiz .

Çok doğru tabi, 4 aydan sonra 6 ay ücretsiz izin ben de alacağım inşallah, iş yerime bile söyledim şimdiden Ondan sonrasına da o zaman bakarız artık aynen, hayırlısı neyse o olsun.

iş yerinde personel al çıkart gibi bir şüreç vardı ben daha 5 haftalıkken söyledim .ben hamileyim devamı olursa inşallah planım böyle böyle sizde ona göre hareket etmek isterseniz sonradan zor durumda kalmayın diye herşeyi söyledim .iş veren hakediyorsa dürüst olmakta fayda var .kimiside bıraksın işi diye mobing yapıyor onlar haketmiyor tabii onlara en güzel yarı yolda bırakacaksın

kızlar benide sürekli tuvalet rahatsız ediyor gece uykunun en güzel yerinde çişe kalkıyorum bir kaç defa ya

suya kalkmıyım diye şaşal ile yanıma su koyuyorum ama tuvalete kalkmaya bende cözüm bulamadım .yatmadan su içmiyeyim diyorum ama ilaç içerken içtiğim su bile gece uyandırmaya yetiyor .birkere kalkınca çok rahatsız etmiyor beni.

Aynen canım ben de önümüzdeki yılın planlaması yapılacağı zaman söyledim, o zaman 9. haftadaydım yanlış hatırlamıyorsam. Ücretsiz izin de kullanacak mısın diye sorunca da tabi dedim Yıllardır bu anı bekliyorum belki de hiç dönmem diyemedim o ayrı

yaa susuyorum ben ama azıcıkta içsem 1 saat sonra tuvalette buluyorum kendimi

bende de aynı durum var 4 ay doğum izni 2 ayda ücretsiz izin kullanacağım sonrasında döneceğim. bu arada doğum parasını araştırdınız mı hiç o nasıl olacak ne zaman alacağız ? ben biraz baktım da bir yerde doğumdan hemen sonra diyor bi yerde 4 ay dolunca diyor

çok bir para değil o ya doğumdan sonra sgk ya dilekçe veriyorsun uzayacağı sanmıyorum en geç 1 hafta sonra alırsın

Bende de var bu durum. Oğlum 9 buçuk 10gibi yatıyor. O saatten sonra eşim birlikte oturalım film izleyelim istiyor bende uyku modunda sürekli. Çok şikayetçi bu durumdan

Hemen veriyorlar. Bir haftaya geliyor. Ama eşim memur olduğu için o babalık izninden dolayı bildirim yapmıştı hemen. Çabuk yatmıştı benim. PTT den çekmiştim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…