2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Amin canım valla umudum geçmesi gerçi geçse Bi sürü test isticekler ama hiç birini kabul etmicem. Hep ne gelirse kabulüm dedim çünkü Allah neylerse güzel eyler ❤
Msh sana
Allah tevekkulunun teslimiyetinin mükafatini turp gibi sapasaglam bi evlatla versin ins cnm

Benim de ikili iyi çıktı canım. Doktorum 3 lüye gerek yok aynı şeyler vakılıyo dedi, sadece 3 lüde ekstra AFP bakılıyomuş. Yani Allah korusun spina bfida rahatsızlığını kanda tespit eden bi test. Ultrasonda görüşemeyecek kadar küçük bel açıklıkları da bu testte çıkıyomuş. O yüzden sadece AFP bakalım dedi, tercih senin istersen baktırmayalım dedi. Baktırıcam 6 mayısa gün verdi

Bu bantın kesilme durumuda varmış artık nasıl bilmiyorum. Allah esirgesin ya inşallah Bi sorun yaşamazsınız hepsi Allaha emanet

Kızlar ben yazanlardan değil takipçiyim. Şu an 17 haftamdayım. Hamileliğim başından beri su gibi akıntım vardı bu ara zaman zaman peynir kesiği gibi akıntım oluyor. Bu durumu yaşayan var mı endişelenmeli miyim?

İstanbul da devlet hastanesinde sıra bulmak o kadar sıkıntı mı. Ben Nevşehirdeyim,randevusuz dahi gitsem en fazla on buçuğa kadar beklerim.
Merhaba canım, ben sessiz takipcilerdenim. Yazılanları okuyorum da pek yazmaya fırsat bulamıyorum. Ben nevşehirdeyim diye görünce hemen yazayım dedim Ben de nevşehirdeyim. Ne güzel bir tesadüf, hiç tahmin etmezdim :) Burada hangi doktora gidiyorsun sen.

O bende de var canım hatta bugün çok yoğundu akıntım doktor normal dedi ama arada ben de endişeleniyorum

Maşallah canım sağlıkla gelsin kızın

Merhaba, Yusuf Seyhana gidiyorum ben.

Bebeğin hayırlı olsun aramıza hoşgeldin canım. Su gibi renksiz akıntı normal. Peynir kesiği gibi iltihap işareti en yakın zamanda doktoruna görün bence. İltihap varsa bebek için iyi değil . Bol su iç gidene kadar

İyi geceler kızlarr
Epeydir gelmiyorum buraya çok Nadire’n kendimi iyi hissettiğimde arada bir bakındım yazılanlara atlaya atlaya ama hiç katılamadım.
Çok zor geçti günlerim. Arada bir soru sordum çıktım sadece. Şimdi 2 gündür düzeldim gibi. Kusmalarım bitti binlerce şükürler olsun, mide ağrım devam ediyor o da ilk baştaki kadar şiddetli değil. Mesajlara baktım çoğunluk erkek galiba :) allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.

Biz de kontrolümüze yeni gittik. Kız dedi doktorumama açıkçası oran falan sormadım. Valla biraz edepsiz gibi bacaklarını hepten açmıştı kesindir heralde diye düşünüyorum

2li test zamanı da ense ye baktı doktorum. Ensede sıkıntı olmadığı için 2li teste gerek duymadı. 3lü teste gerek var mı ama sormadım doktor da bir şey demedi

O zaman hoşgeldin diyelim ve arayı açma
Artık hamileliğin keyfini sürme vakti gelmiş çok şükür sende de
Kızın hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben de çok katılamadım aynı senin gibi çok zor geçirdim. Şimdilerde de mide ağrım var, gece ağrı tavan yapıyor. Uyandığımda daha rahatlamış oluyorum çok şükür. Artık böyle böyle güzel sona geliriz inşallah. Benim doktorum ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı, istersen yaptırabiliriz dedi. Ben istemedim, yaptırmadım hiçbir test. Henüz kontrole gitmedim cinsiyetini bilmiyorum. Rabbim sağlıklı bebekler versin.

benim ilk hamileligimde 2 li ve dediginiz gibi AFP bakılmıstı ama bu hamileligimde sordum gerek yok bakmaya dedi.
17+3 de gidecegim bakalım ne diyecek.

Ooo hoş gelsin prenses :)

Arkadaşlar 1 kızım daha oluyor elhamdülillah

Ne güzel birbirlerine hem kardeş hem dost olurlar kız kardeş candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…