2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bakılması tercih meselesi zaten canım bu testlerin. Ben baktırıyorum aklımızda soru işareti kalmasın diye. Tabi her şeyin hayırlısını Allah bilir. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba, Yusuf Seyhana gidiyorum ben.
Yusuf Seyhan devlet hastanesinde mi canım, ben ilk doğumumda Nevşehir dışında çalışıyorduk o yüzden ancak haftasonları gelebiliyorduk muayeneye. O yüzden özele gidiyordum. Devletteki doktorları da bilmediğimden yine özele devam ediyorum.

Benim gibi olanları okuyunca içim rahatlıyor vallahi, yalnız hissetmiyorum kendimi :) ama tabiii inşallah hepimiz çok çok iyi olalım artık bu günlerin güzelliklerini yaşayalım inşallah allah gönlüne göre versin, aamin canım hepimizinki sağlıklı olsun inşallah

Ev
Bende ilk doğumumu devlette yapmıştım, memnun kalınca yine orayı seçtim. İnşallah yıllar içinde doğum sonrası hizmetleri aynı kalmıştır. Evet devlette, bende internette araştırdım bu doktor hakkında çok iyi yorumlar okudum, özel de kime gidiyorsunuz

Tebrikler hanimlar cogu kisinin cinsiyeti belli olmus bu gidisle kizlar oglanlari gececek

Biz bu ara cok hastayiz ortalikta fena bir salgin var gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…