2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım dua edelim.rabbim isterse o zarların arasında kızın dans da etse tenine bile değmeden 9 ayı tamamlar inşallah. rabbim onu korusun sağ Salim sana bağışlasın.içini ferah tut mübarek aylardayız.bol bol dua et

Benim de ikili iyiydi ama doktorum AFP ye de bakalım diye 3 lü yapalım dedi.ben de ayın 16 sında verdim kanı.salı günü doktora gidecem. Genelde 3 lü kimse yaptırmıyor ve ikiliye göre güvenilirliği daha düşük diye hafiften de bi tırsmıyor değilim.

Kızlar bugün kontrole gittim, kanama alanı çok az kalmış, bebeğin gelişimi güzel dedi, 1 hafta önden gidiyor. Cinsiyet erkek gibi dedi ama tam net belli değil.
Hadi gözünaydın canım benim
Erkek mi dedi..
Daha netleşmemiş mi ya ben napıcam haftaya net değilse

Bugün benim muayenede de amniyotik bant gördü, bebeğe değmiyormuş. Riskli bir yerde değil dedi. Umarım ilerde sıkıntı olmaz. Forumda okudum, başka kişilerde de görülüp yok olmuş sonra. Doktor genelde bebek üzerine gelince yana yatıp duvara yapışıp yok oluyor dedi. İnşallah sarsalim alırız bebeklerimizi.

Plesentanın konumu nasılmış? Belki rahim ağzından falan geliyordur.
Miyomdan dolayı kasılma yaparak kanama yapmıs. 1 hafta önce pıhtılar düşürdüm. Bugunku kontrolde kanama alanın kaybolmus rahım agzı iyi dedi doktorum. Ama su kanamalardan hala kurtulamıyorum

Miyomdan dolayı kasılma yaparak kanama yapmıs. 1 hafta önce pıhtılar düşürdüm. Bugunku kontrolde kanama alanın kaybolmus rahım agzı iyi dedi doktorum. Ama su kanamalardan hala kurtulamıyorum
İstirahat et ve bol bol su iç, doktorlar da başka bir şey söylemiyor, elden bir şey gelmiyor malesef. Zaman çabucak geçse de doğsa bebeklerimiz. Ben gebeliği pek sevmedim.

Selam kızlar bebislerin cinsiyeti belli olmuş Allah hepsini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Bende bu gün detaylı ultrasona girdim bir kız bir erkek bebeklerim Erkek olanın beyninde kistler varmış . Korkma kaybolacak dedi doktor inşallah kaybolsun bir an önce . Sağlıklı olsunlar inşallah inşallah

Hayirli olsun ne guzel bir kiz, bir erkek insallah kistlerde kaybolup gider saglikla kucaklarsin bebelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…