Vay halimizeAyrıntılıya kadar yolu var kuzum :)
Yaaaa en sevdiğim ikiz çeşidiSelam kızlar bebislerin cinsiyeti belli olmuş Allah hepsini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Bende bu gün detaylı ultrasona girdim bir kız bir erkek bebeklerimErkek olanın beyninde kistler varmış . Korkma kaybolacak dedi doktor inşallah kaybolsun bir an önce . Sağlıklı olsunlar inşallah inşallah
Maşallah, bir kız bir erkek ne güzel. Sağlıkla doğsun lar inşallahSelam kızlar bebislerin cinsiyeti belli olmuş Allah hepsini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Bende bu gün detaylı ultrasona girdim bir kız bir erkek bebeklerimErkek olanın beyninde kistler varmış . Korkma kaybolacak dedi doktor inşallah kaybolsun bir an önce . Sağlıklı olsunlar inşallah inşallah
Şimdiden böyleyse emzirmek sıkıntı olucak sanırım canımBenim de öyle hatta karnıbahar gibi.
Birşey sürmüyorum. Çok oynamamak gerekirmiş..
İlk hamilelik bi deŞimdiden böyleyse emzirmek sıkıntı olucak sanırım canım
Ben oğlumda çok sıkıntı çekmiştim. Kendi kendine çatlama özelliği var çünküŞimdiden böyleyse emzirmek sıkıntı olucak sanırım canım
Yerim ben o kelebeği Allah bağışlasın hayırlı olsun cnmGünaydın kızlarBenim meleğim de kızmış kelebeğim gelecek inşallah iyi haftasonları olsun hepimize
Doğru emzirmek aslında bebeğin anne memesinin renkli kısmının tamamini ağzına alarak emmesidir. Benim oğlum öyle emdi hep ama iki ayda bir hep yara oldu bende. Kimisinin hiç olmuyor . Ne zaman birisinin yanında emzirsem nazar oluyordu hem yara olurdu hem mastit olurdu. Çok çektim valla . Mümkünse kimsenin yaninda emzirmemek lazım. Nazara inanirdim ama emzikli kadına bu kadar nazar degebilcegini bilmiyordum En çok özlediğim şeydir emzirmek. Doğuma iki ay kala meme ucu kremi sürmeye baslamak lazım ben bilidigm halde yapmamistim bu sefer yapicam inşallah. Doya doya emzirmek nasip olsun inşallah hepimize çok muazzam bı dugyu . Hele emzirirken bebekle göz göze geliyosun yaaaİlk hamilelik bi de
Vay halimize diyorum..
Doğru emzirdiğimizde gerçi yara falan olmuyormuş...doğum yaptığımız hastanede güzel öğretilir inşallah
Oy ne güzrl tecrübelisin sen canım..Doğru emzirmek aslında bebeğin anne memesinin renkli kısmının tamamini ağzına alarak emmesidir. Benim oğlum öyle emdi hep ama iki ayda bir hep yara oldu bende. Kimisinin hiç olmuyor . Ne zaman birisinin yanında emzirsem nazar oluyordu hem yara olurdu hem mastit olurdu. Çok çektim valla . Mümkünse kimsenin yaninda emzirmemek lazım. Nazara inanirdim ama emzikli kadına bu kadar nazar degebilcegini bilmiyordum En çok özlediğim şeydir emzirmek. Doğuma iki ay kala meme ucu kremi sürmeye baslamak lazım ben bilidigm halde yapmamistim bu sefer yapicam inşallah. Doya doya emzirmek nasip olsun inşallah hepimize çok muazzam bı dugyu . Hele emzirirken bebekle göz göze geliyosun yaaaaşktan ölebilirim
Çok çeşit var lansolin lansinoh en bilindikler. Üç sene önce küçücük tüpü kırk TL ye alırdm aslında indirimde olunca birkaç tane almak lazımOy ne güzrl tecrübelisin sen canım..
O kremleri düzgün sürsek zaten adam olacazçatlamasın diye hindistan cevizi sürücem göbeğine diyorum unutuyorum bi gün sürsem ertesi gün yok
Hangi krem meme ucuna sürülüyormuş
Yâni onlar da ne kadar güvenilir bilemiyorsun..Çok çeşit var lansolin lansinoh en bilindikler. Üç sene önce küçücük tüpü kırk TL ye alırdm aslında indirimde olunca birkaç tane almak lazımbana en iyi bal iyi gelmişti teyzem demişti bal çok iyi gelir diye ama bal bir yaşına kadar bebeklere kesinlikle yasak olduğu için emzirme zamani çok iyi yıkamak lazım. Ama hazır satılan kremlerin. İçeriğinde bebeğe zararlı madde bulunmadığı için silmeden yıkamadan emzirebiliyorsun
Gogus kremlerinin bebege bir zararı yok. Bir sakıncası olsa uyarırdı doktorlar. Mecbur kullaniyorsun. Meme uclarin resmen zonkluyor cocugu emzirirken gozundem yas geliyor. Suan catlama olursa uclarda hindistan cevizi yagi yumusatiyorYâni onlar da ne kadar güvenilir bilemiyorsun..
Bal alerjik aynen verilmez..
E vitamini karışımı duymuştum o da iyi geliyordu ama silmek gerekiyordu sanırım..
Eveeet emzirmek gerçekten harika bir duygu bide parmagini sıkıca tutar yaaaDoğru emzirmek aslında bebeğin anne memesinin renkli kısmının tamamini ağzına alarak emmesidir. Benim oğlum öyle emdi hep ama iki ayda bir hep yara oldu bende. Kimisinin hiç olmuyor . Ne zaman birisinin yanında emzirsem nazar oluyordu hem yara olurdu hem mastit olurdu. Çok çektim valla . Mümkünse kimsenin yaninda emzirmemek lazım. Nazara inanirdim ama emzikli kadına bu kadar nazar degebilcegini bilmiyordum En çok özlediğim şeydir emzirmek. Doğuma iki ay kala meme ucu kremi sürmeye baslamak lazım ben bilidigm halde yapmamistim bu sefer yapicam inşallah. Doya doya emzirmek nasip olsun inşallah hepimize çok muazzam bı dugyu . Hele emzirirken bebekle göz göze geliyosun yaaaaşktan ölebilirim
Medela kullanmistim ben dogum öncesi ve sonrasıOy ne güzrl tecrübelisin sen canım..
O kremleri düzgün sürsek zaten adam olacazçatlamasın diye hindistan cevizi sürücem göbeğine diyorum unutuyorum bi gün sürsem ertesi gün yok
Hangi krem meme ucuna sürülüyormuş
Bende doğru emzirdim ama benimde yara olmuş ve çatlamış tı hep. Hatta birinin delikleri kapanmıştı. Mastit olmuştum. Bu sefer de Şimdiden başladı çatlamaya. Bu sefer bende önceden krem kullanmaya başlıycam. Emzirirken ne kadar kullanırsan kullan yeni doğan bebek sürekli emdiği için pek bir işe yaramıyor sanki.Doğru emzirmek aslında bebeğin anne memesinin renkli kısmının tamamini ağzına alarak emmesidir. Benim oğlum öyle emdi hep ama iki ayda bir hep yara oldu bende. Kimisinin hiç olmuyor . Ne zaman birisinin yanında emzirsem nazar oluyordu hem yara olurdu hem mastit olurdu. Çok çektim valla . Mümkünse kimsenin yaninda emzirmemek lazım. Nazara inanirdim ama emzikli kadına bu kadar nazar degebilcegini bilmiyordum En çok özlediğim şeydir emzirmek. Doğuma iki ay kala meme ucu kremi sürmeye baslamak lazım ben bilidigm halde yapmamistim bu sefer yapicam inşallah. Doya doya emzirmek nasip olsun inşallah hepimize çok muazzam bı dugyu . Hele emzirirken bebekle göz göze geliyosun yaaaaşktan ölebilirim
Lansinoh piyasanin en kaliteli kremlerinden birisi . En azindan bilindik iyi markaları teecih etmeye calisiyoruzYâni onlar da ne kadar güvenilir bilemiyorsun..
Bal alerjik aynen verilmez..
E vitamini karışımı duymuştum o da iyi geliyordu ama silmek gerekiyordu sanırım..
Doktoruma danışayım gerekirse bir dermatologlada görüşürüm illa ki vardır bi çaresi diye düşünüyorum canımBen oğlumda çok sıkıntı çekmiştim. Kendi kendine çatlama özelliği var çünkü
Evet yaa çömeziz bizİlk hamilelik bi de
Vay halimize diyorum..
Doğru emzirdiğimizde gerçi yara falan olmuyormuş...doğum yaptığımız hastanede güzel öğretilir inşallah
Bende çok mastit olurdum. Emzirmeyi kestiğim zaman hele çok kötü oldum çünkü birakmak istemiyodum o yüzden süt üretimi kesilmedi yaşı geldi diye kestim. Sonra sütü kesmenin de yöntemleri varmış onunda öğrenmis oldum taze naneyi soğuk soğuk demet olarak sütyenin içine koyunca sanciyi alıyor sütü de kesiyor. Bide maydonozu kaynatıp yine demet olarak dayanabilcek kadar sıcaklıkta yine sütyenin içine koyunca sütun geri çekilmesini sağlıyor. Belki muzdarip olan biri okur da faydalanır diye yazıyorumBende doğru emzirdim ama benimde yara olmuş ve çatlamış tı hep. Hatta birinin delikleri kapanmıştı. Mastit olmuştum. Bu sefer de Şimdiden başladı çatlamaya. Bu sefer bende önceden krem kullanmaya başlıycam. Emzirirken ne kadar kullanırsan kullan yeni doğan bebek sürekli emdiği için pek bir işe yaramıyor sanki.
Anneleri kurban olsun yavru kuşlaraEveeet emzirmek gerçekten harika bir duygu bide parmagini sıkıca tutar yaaaeriyorum işte o zaman, benimde ilk hafta yara olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?