Gogus kremlerinin bebege bir zararı yok. Bir sakıncası olsa uyarırdı doktorlar. Mecbur kullaniyorsun. Meme uclarin resmen zonkluyor cocugu emzirirken gozundem yas geliyor. Suan catlama olursa uclarda hindistan cevizi yagi yumusatiyor
Lansinoh piyasanin en kaliteli kremlerinden birisi . En azindan bilindik iyi markaları teecih etmeye calisiyoruz ayva çekirdeği nden meme ucu kremi yapiliyor kolay aslında zamanı gelince deneriz
Bende çok mastit olurdum. Emzirmeyi kestiğim zaman hele çok kötü oldum çünkü birakmak istemiyodum o yüzden süt üretimi kesilmedi yaşı geldi diye kestim. Sonra sütü kesmenin de yöntemleri varmış onunda öğrenmis oldum taze naneyi soğuk soğuk demet olarak sütyenin içine koyunca sanciyi alıyor sütü de kesiyor. Bide maydonozu kaynatıp yine demet olarak dayanabilcek kadar sıcaklıkta yine sütyenin içine koyunca sütun geri çekilmesini sağlıyor. Belki muzdarip olan biri okur da faydalanır diye yazıyorum ben çok sıkıntı çektim herkes yuvarlak cevaplar veriodu.
Bende başta tak diye kestim başta ertesi gün ağrısından duramadım emzirdim geri çocuğu, sonra öğrendim ki azaltarak kesmek lazım mış, o zaman süt azalıyormuş. Cidden ikinci kesme denemem de emme sayısını azalttım. Ağrısız bitti süt
Bende başta tak diye kestim başta ertesi gün ağrısından duramadım emzirdim geri çocuğu, sonra öğrendim ki azaltarak kesmek lazım mış, o zaman süt azalıyormuş. Cidden ikinci kesme denemem de emme sayısını azalttım. Ağrısız bitti süt
Ben üç gün gündüz emzirmedim gece sadece bir yada iki defa emzirdim üç günün sonunda tamamen kestim. Ama o kadar üzüldüm ki hormonlar coştukça coştu normalde fazla süt dolmaya başladı o süt ilk doğduğu haftalar olsaydi çocuğum belki sarılık olmazdi. 49 gün mama verdik sütüm artana kadar. 49 günlükken mevlüt yaptık bı anda lohusalıkta çıkmış hissettim sütüm çoğaldı sonra lohusayken çok depresiftim ben herşeye ağlıyordum
Bide merak ettiğim bir şey daha var, ben geceleri hep sırtüstü yatıyorum eşim bazen uyandırıp yan yat böyle yatma diyor. İlerleyen aylarda damarları sıkıştırıyormuş sırtüstü yatmayın diyorlar ama farkında olmuyorum ki.
Uyurken insan uyuma şeklini nasıl değiştirir
Bide merak ettiğim bir şey daha var, ben geceleri hep sırtüstü yatıyorum eşim bazen uyandırıp yan yat böyle yatma diyor. İlerleyen aylarda damarları sıkıştırıyormuş sırtüstü yatmayın diyorlar ama farkında olmuyorum ki.
Ben göğüs uçlarım için bi şey kullanmıyorum ama göğüslerime komple kakao yağı sürüyorum canım, uçlarına da sürmüş oluyorum biraz. Şu an için uçlarda çatlak ya da acıma gibi sıkıntım yok ama göğüslerim komple hala çok kaşınıyo bazen
Benim de ikili iyiydi ama doktorum AFP ye de bakalım diye 3 lü yapalım dedi.ben de ayın 16 sında verdim kanı.salı günü doktora gidecem. Genelde 3 lü kimse yaptırmıyor ve ikiliye göre güvenilirliği daha düşük diye hafiften de bi tırsmıyor değilim.
Benim doktorum da üçlünün güvenirliğinin daha düşük olduğunu söyledi canım. O yüzden sadece AFP baktıralım dedi ben de kabul ettim. Ben daha haftaya pazartesi kan vericem.
Korkma hiç için ferah olsun. Önemli olan ikilinin sonucu zaten. Şimdi AFP nin iyi çıkması yeterli canım
Selam kızlar bebislerin cinsiyeti belli olmuş Allah hepsini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Bende bu gün detaylı ultrasona girdim bir kız bir erkek bebeklerim Erkek olanın beyninde kistler varmış . Korkma kaybolacak dedi doktor inşallah kaybolsun bir an önce . Sağlıklı olsunlar inşallah inşallah
Hayırlısı olsun canım ne kadar güzel bi şey, bir anda hem kız hem erkek annesi olucaksın :) oğluşunun da emin ol hiçbir şeyi kalmaz, bu tür şeyler zamanla yok oluyomuş. Sağlıkla kucağına al yavrularını
Doktorum bana 34.haftada lansinoh un meme ucu kremini başlıycaz dedi canım. Şimdi yağlarla falan idare edebilirsin dedi. O yüzden zaten her yerime kakao yağı sürüyorum