2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gogus kremlerinin bebege bir zararı yok. Bir sakıncası olsa uyarırdı doktorlar. Mecbur kullaniyorsun. Meme uclarin resmen zonkluyor cocugu emzirirken gozundem yas geliyor. Suan catlama olursa uclarda hindistan cevizi yagi yumusatiyor
Ya doğrudur canım..
Emzirenler öyle diyo..kanıyormuş çatlıyormuşş..
Krem deyince bi duruyorum işte ben tabii ki güvenilirdir.
Medela kullanmistim ben dogum öncesi ve sonrası
İhtiyacım olmaz inşallah ama kaydettim yşne de canım adını
Lansinoh piyasanin en kaliteli kremlerinden birisi . En azindan bilindik iyi markaları teecih etmeye calisiyoruz ayva çekirdeği nden meme ucu kremi yapiliyor kolay aslında zamanı gelince deneriz
Ay doğal başka neler var acaba,
Evet yaa çömeziz biz daha şimdiden el değmiyor cidden yandık neyse çaresini hunharca araştırıcam
Burda ki çoğu anne tecrübeli..
Başlarını ağrıtırız artık

Bende başta tak diye kestim başta ertesi gün ağrısından duramadım emzirdim geri çocuğu, sonra öğrendim ki azaltarak kesmek lazım mış, o zaman süt azalıyormuş. Cidden ikinci kesme denemem de emme sayısını azalttım. Ağrısız bitti süt

Ben üç gün gündüz emzirmedim gece sadece bir yada iki defa emzirdim üç günün sonunda tamamen kestim. Ama o kadar üzüldüm ki hormonlar coştukça coştu normalde fazla süt dolmaya başladı o süt ilk doğduğu haftalar olsaydi çocuğum belki sarılık olmazdi. 49 gün mama verdik sütüm artana kadar. 49 günlükken mevlüt yaptık bı anda lohusalıkta çıkmış hissettim sütüm çoğaldı sonra lohusayken çok depresiftim ben herşeye ağlıyordum

Kızlar bugün 16+1 deyim bir haftadır belimin sağ tarafına bıçak saplanıyor sanki bacağıma kadar hissediyorum bazen. Var m bel ağrısı olan???
Var canım olmaz mı, bende var bel ağrısı eşlik eden kasık batması
Aşağı vuran bir baskı hissi...
Doktora soruyorum hepsi normal diyor

Kizlar canm cok hurma istiyor.zarari olurmuki doguma yakin dogumu kolaylastirmâk icin yeniliyor ya kafama takildi 2 gundur baya yedim

Bide merak ettiğim bir şey daha var, ben geceleri hep sırtüstü yatıyorum eşim bazen uyandırıp yan yat böyle yatma diyor. İlerleyen aylarda damarları sıkıştırıyormuş sırtüstü yatmayın diyorlar ama farkında olmuyorum ki.
Uyurken insan uyuma şeklini nasıl değiştirir

Bebeğe giden kan akışını azaltıyomuş canım oyüzden sırtüstü yatılmaması gerekiyomuş özellikle sol tarafa yatılması öneriliyo

Karim üstü yatmad Uyandikca sola yatıyorum ben ama uykuda insan her yöne dönüyor

Gunaydin kizlar vitamn hapi olarak decavit hapi kullaniyoru ve bu ay 2 kilo aldim acaba hapla ilgisi varmi

Kızlar göğüs uçlarınıza bişey kullanıyomusunuz?
Ben göğüs uçlarım için bi şey kullanmıyorum ama göğüslerime komple kakao yağı sürüyorum canım, uçlarına da sürmüş oluyorum biraz. Şu an için uçlarda çatlak ya da acıma gibi sıkıntım yok ama göğüslerim komple hala çok kaşınıyo bazen

Benim doktorum da üçlünün güvenirliğinin daha düşük olduğunu söyledi canım. O yüzden sadece AFP baktıralım dedi ben de kabul ettim. Ben daha haftaya pazartesi kan vericem.
Korkma hiç için ferah olsun. Önemli olan ikilinin sonucu zaten. Şimdi AFP nin iyi çıkması yeterli canım

Hayırlısı olsun canım ne kadar güzel bi şey, bir anda hem kız hem erkek annesi olucaksın :) oğluşunun da emin ol hiçbir şeyi kalmaz, bu tür şeyler zamanla yok oluyomuş. Sağlıkla kucağına al yavrularını

Şimdiden böyleyse emzirmek sıkıntı olucak sanırım canım
Doktorum bana 34.haftada lansinoh un meme ucu kremini başlıycaz dedi canım. Şimdi yağlarla falan idare edebilirsin dedi. O yüzden zaten her yerime kakao yağı sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…