Ben göğüs uçlarım için bi şey kullanmıyorum ama göğüslerime komple kakao yağı sürüyorum canım, uçlarına da sürmüş oluyorum biraz. Şu an için uçlarda çatlak ya da acıma gibi sıkıntım yok ama göğüslerim komple hala çok kaşınıyo bazen
Selam kızlar bebislerin cinsiyeti belli olmuş Allah hepsini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Bende bu gün detaylı ultrasona girdim bir kız bir erkek bebeklerimErkek olanın beyninde kistler varmış . Korkma kaybolacak dedi doktor inşallah kaybolsun bir an önce . Sağlıklı olsunlar inşallah inşallah
Ben de öyle canım göğüslerim acayip kaşınıyo. Su içmek de önemlidir tabi bı konuda. Bulantını anlayabiliyorum ama su içmeye zorla kendini. Her şeyi geçtim beneğin için en önemli şeylerden biri. Ben en az 2.5 litre içmeye çalışıyorum ama kaşıntı yine de var malesefDeliricrm kasintidan bende .Zaten beyaz tenliyim.Resmen kipkizarik oluyor etrafi da.Su icemiyorum cok ondan oluyor diyorum.Zorlamaya basladim kendimi su icmeye gunde en azindan 1 litreyi geceyim diyorum cunku onu bile icemiyorum bulantidan.
Canım gözün aydın. Bu kist dedigi ödem çünkü benim bebegimde de ödem var kafa da Bi nevi kist yani. İnşallah cabucak geçer tüm sorunlarSelam kızlar bebislerin cinsiyeti belli olmuş Allah hepsini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Bende bu gün detaylı ultrasona girdim bir kız bir erkek bebeklerimErkek olanın beyninde kistler varmış . Korkma kaybolacak dedi doktor inşallah kaybolsun bir an önce . Sağlıklı olsunlar inşallah inşallah
Jelden kaynaklı olabilir ben de kullanıyorum tıp top gelıyorKızlar bi kaç gündür böyle akınımda yeşil minik toplar var . Çok ara arada vajinam kaşınıyor . Yarın doktora yazacağım ama böyle olanınız var mı ? Doktorunuz ne önerdi ? Ne olabilir ? Ya 2 hafta öncesine kadar vajinal progesteron kullanıyordum (crinone jel ) onun kalıntısı da olabilir mi bilemedim . Bu enfeksiyonsa ya ? Ay kafam da deli sorular
İnşallah jelin kalıntısıdır . En son 12 Nisa’n da kullanmıştım . Sonrasında baya tortuları gelmişti tortular arasında yeşil de vardı . Acaba bunlar son kalıntılar mıJelden kaynaklı olabilir ben de kullanıyorum tıp top gelıyor
Mantar olabilir. Telaş yapmayın öyle hemen bebeğe birşey olmaz. Son aylarında olmuştum oğlumda. Vajinal bir ilaç vermişti doktor. Bir gidip muayene olun sizKızlar bi kaç gündür böyle akınımda yeşil minik toplar var . Çok ara arada vajinam kaşınıyor . Yarın doktora yazacağım ama böyle olanınız var mı ? Doktorunuz ne önerdi ? Ne olabilir ? Ya 2 hafta öncesine kadar vajinal progesteron kullanıyordum (crinone jel ) onun kalıntısı da olabilir mi bilemedim . Bu enfeksiyonsa ya ? Ay kafam da deli sorular
Muhtemelen jelden kaynaklıdır ama doktora gitmende yarar var canım. Enfeksiyonsa önlem alınır bir an önce. Bol bol da su iç tabiKızlar bi kaç gündür böyle akınımda yeşil minik toplar var . Çok ara arada vajinam kaşınıyor . Yarın doktora yazacağım ama böyle olanınız var mı ? Doktorunuz ne önerdi ? Ne olabilir ? Ya 2 hafta öncesine kadar vajinal progesteron kullanıyordum (crinone jel ) onun kalıntısı da olabilir mi bilemedim . Bu enfeksiyonsa ya ? Ay kafam da deli sorular
Yarın yazacağım hemşireye doktora sorması için , tedbir almakta fayda var tabi . Teşekkür ederim cevabın içinMantar olabilir. Telaş yapmayın öyle hemen bebeğe birşey olmaz. Son aylarında olmuştum oğlumda. Vajinal bir ilaç vermişti doktor. Bir gidip muayene olun siz
Aynen gideceğim inşallah önemli birşey değildir .Muhtemelen jelden kaynaklıdır ama doktora gitmende yarar var canım. Enfeksiyonsa önlem alınır bir an önce. Bol bol da su iç tabi
Aynen canım.çok şükür ikili sonucumuz temiz.afp de iyi çıkar umarım.Benim doktorum da üçlünün güvenirliğinin daha düşük olduğunu söyledi canım. O yüzden sadece AFP baktıralım dedi ben de kabul ettim. Ben daha haftaya pazartesi kan vericem.
Korkma hiç için ferah olsun. Önemli olan ikilinin sonucu zaten. Şimdi AFP nin iyi çıkması yeterli canım
Kapadokya'da Sevilay hanıma gidiyorum. Sakin bir yapısı ve yaklaşım tarzı var. O yüzden memnunum. Fakat ben ssvd düşünüyorum Allah kısmet ederse, Nevşehir'de yok destekleyen doktor. Kayseri'de 2 tane doktor var yaza doğru bi gidip görüşmeyi düşünüyorum.Ev
Bende ilk doğumumu devlette yapmıştım, memnun kalınca yine orayı seçtim. İnşallah yıllar içinde doğum sonrası hizmetleri aynı kalmıştır. Evet devlette, bende internette araştırdım bu doktor hakkında çok iyi yorumlar okudum, özel de kime gidiyorsunuz
Canım jelden yeşil akıntı olmaz büyük ihtimal vajinit olmuşsun hem yeşil akıntı hem kaşıntı onun göstergesi doktor büyük ihtimal antibiyotik falan başlar fitilde verebilirKızlar bi kaç gündür böyle akınımda yeşil minik toplar var . Çok ara arada vajinam kaşınıyor . Yarın doktora yazacağım ama böyle olanınız var mı ? Doktorunuz ne önerdi ? Ne olabilir ? Ya 2 hafta öncesine kadar vajinal progesteron kullanıyordum (crinone jel ) onun kalıntısı da olabilir mi bilemedim . Bu enfeksiyonsa ya ? Ay kafam da deli sorular
Kayseride acıbadem çağlar bey var canım kesinlikle tavsiye ederim çok mükemmel ötesi biriKapadokya'da Sevilay hanıma gidiyorum. Sakin bir yapısı ve yaklaşım tarzı var. O yüzden memnunum. Fakat ben ssvd düşünüyorum Allah kısmet ederse, Nevşehir'de yok destekleyen doktor. Kayseri'de 2 tane doktor var yaza doğru bi gidip görüşmeyi düşünüyorum.
Amin inşallah geçer de bi sorun olmazHayirli olsun ne guzel bir kiz, bir erkekinsallah kistlerde kaybolup gider saglikla kucaklarsin bebelerini
İnşallah canım hepimizin bebeği sağlıkla doğsun inşallahYaaaa en sevdiğim ikiz çeşidi ❤
Maşallah hem oğluna hem kızına.. İsim ne koyucaksınız
İnşallah kistlerde kaybolur sağlıkla doğarlar canım benim
amin inşallah canımMaşallah, bir kız bir erkek ne güzel. Sağlıkla doğsun lar inşallah
ay inşallah canım eşime belli etmek istemiyorum ama bi tedirgin oldum inşallah hemen geçer sağlıkla beneklerimiz doğarHayırlısı olsun canım ne kadar güzel bi şey, bir anda hem kız hem erkek annesi olucaksın :) oğluşunun da emin ol hiçbir şeyi kalmaz, bu tür şeyler zamanla yok oluyomuş. Sağlıkla kucağına al yavrularını
ay inşallah sağlıklı ve kızdırHayirlisi olsunHep olmasi istenen bu sanki cunku etrafimda herkes hep insallah bir kiz bir erkek olur dedi durdu haftalardir.Bizim biri erkek gibi ama digeri belli degil.Bakalim 2 hafta kaldi 16.haftada nasipse biz de gorucez neymis findik kurtlari
ay inşallah geçer canım ikimizin bebekleri de sağlıklı olur inşallah. İnsan korkuyor her neyse diye sağlık sorunu olmasın başka şey istememCanım gözün aydın. Bu kist dedigi ödem çünkü benim bebegimde de ödem var kafa da Bi nevi kist yani. İnşallah cabucak geçer tüm sorunlar ❤
Kan ve vitamin ilaçları kilo yapıyor cnm.Gunaydin kizlar vitamn hapi olarak decavit hapi kullaniyoru ve bu ay 2 kilo aldim acaba hapla ilgisi varmi
Bende ssvd istiyordm ama gittiğim hastahane de yasak mis. İkinc doğumum da sezeryan olucak haliyle inşallah sağlıkla kolay bı şekilde doğum yaparız.Kapadokya'da Sevilay hanıma gidiyorum. Sakin bir yapısı ve yaklaşım tarzı var. O yüzden memnunum. Fakat ben ssvd düşünüyorum Allah kısmet ederse, Nevşehir'de yok destekleyen doktor. Kayseri'de 2 tane doktor var yaza doğru bi gidip görüşmeyi düşünüyorum.
İlkinşn sezeryan olma sebebi neydi o da önemliymiş galiba. Benimde ilk sezeryan dıKapadokya'da Sevilay hanıma gidiyorum. Sakin bir yapısı ve yaklaşım tarzı var. O yüzden memnunum. Fakat ben ssvd düşünüyorum Allah kısmet ederse, Nevşehir'de yok destekleyen doktor. Kayseri'de 2 tane doktor var yaza doğru bi gidip görüşmeyi düşünüyorum.
Benimde birkac gun ayni sekilde bel agrisi oldu cnm hatta oturup kalkarken kuyruk sokumu agrisida oluyordu ama 2 gundur gecti cok sukur su an agri yokKızlar bugün 16+1 deyim bir haftadır belimin sağ tarafına bıçak saplanıyor sanki bacağıma kadar hissediyorum bazen. Var m bel ağrısı olan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?