2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Deliricrm kasintidan bende .Zaten beyaz tenliyim.Resmen kipkizarik oluyor etrafi da.Su icemiyorum cok ondan oluyor diyorum.Zorlamaya basladim kendimi su icmeye gunde en azindan 1 litreyi geceyim diyorum cunku onu bile icemiyorum bulantidan.

Hayirlisi olsun Hep olmasi istenen bu sanki cunku etrafimda herkes hep insallah bir kiz bir erkek olur dedi durdu haftalardir.Bizim biri erkek gibi ama digeri belli degil.Bakalim 2 hafta kaldi 16.haftada nasipse biz de gorucez neymis findik kurtlari

Deliricrm kasintidan bende .Zaten beyaz tenliyim.Resmen kipkizarik oluyor etrafi da.Su icemiyorum cok ondan oluyor diyorum.Zorlamaya basladim kendimi su icmeye gunde en azindan 1 litreyi geceyim diyorum cunku onu bile icemiyorum bulantidan.
Ben de öyle canım göğüslerim acayip kaşınıyo. Su içmek de önemlidir tabi bı konuda. Bulantını anlayabiliyorum ama su içmeye zorla kendini. Her şeyi geçtim beneğin için en önemli şeylerden biri. Ben en az 2.5 litre içmeye çalışıyorum ama kaşıntı yine de var malesef

Canım gözün aydın. Bu kist dedigi ödem çünkü benim bebegimde de ödem var kafa da Bi nevi kist yani. İnşallah cabucak geçer tüm sorunlar

Kızlar bi kaç gündür böyle akınımda yeşil minik toplar var . Çok ara arada vajinam kaşınıyor . Yarın doktora yazacağım ama böyle olanınız var mı ? Doktorunuz ne önerdi ? Ne olabilir ? Ya 2 hafta öncesine kadar vajinal progesteron kullanıyordum (crinone jel ) onun kalıntısı da olabilir mi bilemedim . Bu enfeksiyonsa ya ? Ay kafam da deli sorular

Jelden kaynaklı olabilir ben de kullanıyorum tıp top gelıyor

Jelden kaynaklı olabilir ben de kullanıyorum tıp top gelıyor
İnşallah jelin kalıntısıdır . En son 12 Nisa’n da kullanmıştım . Sonrasında baya tortuları gelmişti tortular arasında yeşil de vardı . Acaba bunlar son kalıntılar mı kaşıntı da abartılacak kadar yok çok şiddetli ve sürekli değil . Ciddi bi enfeksiyon olsa herhalde sürekli kaşınırdı. miniğe birşey olacak diye ödü kopuyor insanın ne zormuş şu haftalar çabucak geçse evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza alsak .

Mantar olabilir. Telaş yapmayın öyle hemen bebeğe birşey olmaz. Son aylarında olmuştum oğlumda. Vajinal bir ilaç vermişti doktor. Bir gidip muayene olun siz

Muhtemelen jelden kaynaklıdır ama doktora gitmende yarar var canım. Enfeksiyonsa önlem alınır bir an önce. Bol bol da su iç tabi

Mantar olabilir. Telaş yapmayın öyle hemen bebeğe birşey olmaz. Son aylarında olmuştum oğlumda. Vajinal bir ilaç vermişti doktor. Bir gidip muayene olun siz
Yarın yazacağım hemşireye doktora sorması için , tedbir almakta fayda var tabi . Teşekkür ederim cevabın için

Aynen canım.çok şükür ikili sonucumuz temiz.afp de iyi çıkar umarım.

Kapadokya'da Sevilay hanıma gidiyorum. Sakin bir yapısı ve yaklaşım tarzı var. O yüzden memnunum. Fakat ben ssvd düşünüyorum Allah kısmet ederse, Nevşehir'de yok destekleyen doktor. Kayseri'de 2 tane doktor var yaza doğru bi gidip görüşmeyi düşünüyorum.

Canım jelden yeşil akıntı olmaz büyük ihtimal vajinit olmuşsun hem yeşil akıntı hem kaşıntı onun göstergesi doktor büyük ihtimal antibiyotik falan başlar fitilde verebilir

Kayseride acıbadem çağlar bey var canım kesinlikle tavsiye ederim çok mükemmel ötesi biri

Hayirli olsun ne guzel bir kiz, bir erkek insallah kistlerde kaybolup gider saglikla kucaklarsin bebelerini
Amin inşallah geçer de bi sorun olmaz
Yaaaa en sevdiğim ikiz çeşidi ❤
Maşallah hem oğluna hem kızına.. İsim ne koyucaksınız
İnşallah kistlerde kaybolur sağlıkla doğarlar canım benim
İnşallah canım hepimizin bebeği sağlıkla doğsun inşallah Daha hiç bakmadık düne kadar bilmediğimiz için bakmadık bundan sonra bakarız
Maşallah, bir kız bir erkek ne güzel. Sağlıkla doğsun lar inşallah
amin inşallah canım
ay inşallah canım eşime belli etmek istemiyorum ama bi tedirgin oldum inşallah hemen geçer sağlıkla beneklerimiz doğar
Hayirlisi olsun Hep olmasi istenen bu sanki cunku etrafimda herkes hep insallah bir kiz bir erkek olur dedi durdu haftalardir.Bizim biri erkek gibi ama digeri belli degil.Bakalim 2 hafta kaldi 16.haftada nasipse biz de gorucez neymis findik kurtlari
ay inşallah sağlıklı ve kızdır benimki göstermemişti herkes göstermediyse kızdır demişti . Detaylı ultrasonda görüldü
Canım gözün aydın. Bu kist dedigi ödem çünkü benim bebegimde de ödem var kafa da Bi nevi kist yani. İnşallah cabucak geçer tüm sorunlar ❤
ay inşallah geçer canım ikimizin bebekleri de sağlıklı olur inşallah. İnsan korkuyor her neyse diye sağlık sorunu olmasın başka şey istemem

Bende ssvd istiyordm ama gittiğim hastahane de yasak mis. İkinc doğumum da sezeryan olucak haliyle inşallah sağlıkla kolay bı şekilde doğum yaparız.

İlkinşn sezeryan olma sebebi neydi o da önemliymiş galiba. Benimde ilk sezeryan dı

Kızlar bugün 16+1 deyim bir haftadır belimin sağ tarafına bıçak saplanıyor sanki bacağıma kadar hissediyorum bazen. Var m bel ağrısı olan???
Benimde birkac gun ayni sekilde bel agrisi oldu cnm hatta oturup kalkarken kuyruk sokumu agrisida oluyordu ama 2 gundur gecti cok sukur su an agri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…