2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Slm kızlar,uğrayamadım epeydir herkes iyidir inşallah,maşallah cinsiyetlerde öğrenilmiş kimilerinizin
Selam canım hoş geldin gözümüz seni arıyo buralarda. Bi çoğumuz cinsiyeti öğrendik. Sen nasılsın asıl

Gunaydin arkadaslar.
Oruc hakkinda ne dusunuyorsunuz? Aranizda tutmayi deneyecekler var mi?
Ben tutmayacagim cnm. Şekerim çabuk düşüyor benim. Birde bebek beslenezme oruç tutarken o da vebal yani. Allah hamile ve emziren anneye oruç tutmama izni veriyor sonra kaza edicem inşallah.

Ben tutmayacagim cnm. Şekerim çabuk düşüyor benim. Birde bebek beslenezme oruç tutarken o da vebal yani. Allah hamile ve emziren anneye oruç tutmama izni veriyor sonra kaza edicem inşallah.

Ben normalde tutan biriyim. Ikilemde kaldim acikcasi. Doktorum beslenmeme ve sivi tuketimime dikkat ettigim surece tutabilecegimi soyledi. Esim tutmami cok istemiyor. En azindan 1 2 gun deneyeyim diyorum kotu olursam sanirim gerisini tutmam.

rkek olanın beyninde kistler varmış . Korkma kaybolacak dedi doktor inşallah kaybolsun bir an önce . Sağlıklı olsunlar inşallah inşallah

oo tam hayal edilen ikiz bir kız bir erkek allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Daha cok kücükler zamanla gecer gider onlar stres yapmayın lütfen

ayy bencede cok hos duygu ilk baslarda garip oluyor ama sonra insan alısıyor. Bende cok cektim oglumda mastit yara kanama ama bu dogumda e vitamini duydum onu deneycegim bebek dogunca ilk emzirme öncesi e vitamini sürüp bir iki gün sürün diyorlar umarım işe yarar

Kızlar bugün 16+1 deyim bir haftadır belimin sağ tarafına bıçak saplanıyor sanki bacağıma kadar hissediyorum bazen. Var m bel ağrısı olan???

Bel agrısı olabilir normal ama siddetli ve devamlı bir agrı ise gidin doktora ben ilk hamileligimde 19 20 haftada şiddetli bel agrısı ile dayanamayıp aglaya aglaya gitmiştim daha 20 haftayım bu normal mi daha 20 hafta cekecek miyim diye meger kum döküyormuşum
şiddetli ise sizde bir görünün derim

Ben yiyiyorum canim abartmadan 2-3 tane ye bisey olmaz afiyet olsun

hurma bence yemeyin arkadas yedi yedi 21 haftada serviks uzunluğu 37 haftada olması gereken sekilde kısalmıstı.
Doktor sonra tuvalet dısında ayaga kaldırmadı. eger daha incelme olursa rahime dikiş atacaklardı cok sukur incelme durdu

olarak decavit hapi kullaniyoru ve bu ay 2 kilo aldim acaba hapla ilgisi varmi

ben sadece kan hapı iciyorum ama yine de hızla kilo alıyorum

Bebek hareketleri hissetmeye başlayan var m?

benn ama ikinci hamilelik sanırım daha erken olabiliyormuş

Gunaydin arkadaslar.
Oruc hakkinda ne dusunuyorsunuz? Aranizda tutmayi deneyecekler var mi?

ilk hamilelik dönemim detaylı çekilecek haftalarda ramazan denk gelmişti detaylı icin gidince bebek susuz kaldıgı ıcın hareketsiz az su icinde kalmıstı doktor detaylıyı cekemedi ve oruc tutmamak konusunda şiddetle uyarmıştı.
Ben tutmayacagım maalesef

Selam canım hoş geldin gözümüz seni arıyo buralarda. Bi çoğumuz cinsiyeti öğrendik. Sen nasılsın asıl
Hoşbuldum canım Aklımdasınız hep,cinsiyetlere ilk sayfadan baktım hepinizin hayırlı olsun,mayısta ki reglimden sonra denemelere başlıyıcaz hayırlısı bakalım,bu ay bir kez korunmadan ilişki olduHesaplamama göre yumurtlamadan 2gün sonra,istiyorduk zaten rahim dinlensin diye bekliyoruz

Kayseride acıbadem çağlar bey var canım kesinlikle tavsiye ederim çok mükemmel ötesi biri
Teşekkür ederim canım, çok sağol. Kayseri'de misin sen? Ben de araştırmama göre bi çağlar beyi bir de memorial da özgür beyi bulmuştum. Hatta özgür beyin facebook hesabı da var. Çok ssvd yaptırıyor. Onları görünce bana da bir güven geliyor da korkmuyo da değilim tabi. İlk doğumum baya problemli olmuştu. Zaten doktorla görüşüp bir karara bağlayacam. Daha var gerçi de düşünmeden de edemiyorum. Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…