Ben tutmayacagim cnm. Şekerim çabuk düşüyor benim. Birde bebek beslenezme oruç tutarken o da vebal yani. Allah hamile ve emziren anneye oruç tutmama izni veriyor sonra kaza edicem inşallah.
Ben tutmayacagim cnm. Şekerim çabuk düşüyor benim. Birde bebek beslenezme oruç tutarken o da vebal yani. Allah hamile ve emziren anneye oruç tutmama izni veriyor sonra kaza edicem inşallah.
oo tam hayal edilen ikiz bir kız bir erkek allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Daha cok kücükler zamanla gecer gider onlar stres yapmayın lütfen
Doğru emzirmek aslında bebeğin anne memesinin renkli kısmının tamamini ağzına alarak emmesidir. Benim oğlum öyle emdi hep ama iki ayda bir hep yara oldu bende. Kimisinin hiç olmuyor . Ne zaman birisinin yanında emzirsem nazar oluyordu hem yara olurdu hem mastit olurdu. Çok çektim valla . Mümkünse kimsenin yaninda emzirmemek lazım. Nazara inanirdim ama emzikli kadına bu kadar nazar degebilcegini bilmiyordum En çok özlediğim şeydir emzirmek. Doğuma iki ay kala meme ucu kremi sürmeye baslamak lazım ben bilidigm halde yapmamistim bu sefer yapicam inşallah. Doya doya emzirmek nasip olsun inşallah hepimize çok muazzam bı dugyu . Hele emzirirken bebekle göz göze geliyosun yaaa aşktan ölebilirim
ayy bencede cok hos duygu ilk baslarda garip oluyor ama sonra insan alısıyor. Bende cok cektim oglumda mastit yara kanama ama bu dogumda e vitamini duydum onu deneycegim bebek dogunca ilk emzirme öncesi e vitamini sürüp bir iki gün sürün diyorlar umarım işe yarar
Bel agrısı olabilir normal ama siddetli ve devamlı bir agrı ise gidin doktora ben ilk hamileligimde 19 20 haftada şiddetli bel agrısı ile dayanamayıp aglaya aglaya gitmiştim daha 20 haftayım bu normal mi daha 20 hafta cekecek miyim diye meger kum döküyormuşum
şiddetli ise sizde bir görünün derim
hurma bence yemeyin arkadas yedi yedi 21 haftada serviks uzunluğu 37 haftada olması gereken sekilde kısalmıstı.
Doktor sonra tuvalet dısında ayaga kaldırmadı. eger daha incelme olursa rahime dikiş atacaklardı cok sukur incelme durdu
ilk hamilelik dönemim detaylı çekilecek haftalarda ramazan denk gelmişti detaylı icin gidince bebek susuz kaldıgı ıcın hareketsiz az su icinde kalmıstı doktor detaylıyı cekemedi ve oruc tutmamak konusunda şiddetle uyarmıştı.
Ben tutmayacagım maalesef
Hoşbuldum canım Aklımdasınız hep,cinsiyetlere ilk sayfadan baktım hepinizin hayırlı olsun,mayısta ki reglimden sonra denemelere başlıyıcaz hayırlısı bakalım,bu ay bir kez korunmadan ilişki olduHesaplamama göre yumurtlamadan 2gün sonra,istiyorduk zaten rahim dinlensin diye bekliyoruz
Teşekkür ederim canım, çok sağol. Kayseri'de misin sen? Ben de araştırmama göre bi çağlar beyi bir de memorial da özgür beyi bulmuştum. Hatta özgür beyin facebook hesabı da var. Çok ssvd yaptırıyor. Onları görünce bana da bir güven geliyor da korkmuyo da değilim tabi. İlk doğumum baya problemli olmuştu. Zaten doktorla görüşüp bir karara bağlayacam. Daha var gerçi de düşünmeden de edemiyorum. Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza.