Teşekkür ederim canım, çok sağol. Kayseri'de misin sen? Ben de araştırmama göre bi çağlar beyi bir de memorial da özgür beyi bulmuştum. Hatta özgür beyin facebook hesabı da var. Çok ssvd yaptırıyor. Onları görünce bana da bir güven geliyor da korkmuyo da değilim tabi. İlk doğumum baya problemli olmuştu. Zaten doktorla görüşüp bir karara bağlayacam. Daha var gerçi de düşünmeden de edemiyorum. Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza.
Bugün kontrole gittik..
Dün gece kötü rüya gördüm etkilendim görmek istedim..
Çok şükür herşey yolunda..
Ama pozisyon kötüydü cinsiyetini göstermedi..
Sakindi bugün civcicim yoruldu herhalde düğünde kına da..
Yok canım tutamıcam ben..
Çok sık acıkıyorum..
Ve bebeğime zarar.. Kan şekerini düşürüp onu tehlikeye atamam..
Günah değil zaten borç olacak.. Bebişlerimizi kucağımıza aldıktan sonra,
Allah borçlarımızı tutmayı nasip etsin..
Doğum anında her şey normal olmasına rağmen doktorum beni panikletti canım, hırçın davrandı ve korkuttu. Sonra bebekte problem olacak dedi ben de çok aşırı korktum ve bıraktım kendimi. Acilen sezeryana geçtik her şey normaldi, doktor hatası ve benim doğum hakkında bilgi sahibi olmamamdı. Şimdiki aklım olsa direnirdim.
Ohh, en kısa zamanda güzel haberi verirsin inşallah bize...
Çok sevindim canım benim
Kuzum iyidir inşallah teyzesi, bir oğlumuz olacak nasipse... 16.haftaya girdik...
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah herbirimiz...
Bugün kontrole gittik..
Kızlar bi kaç gündür böyle akınımda yeşil minik toplar var . Çok ara arada vajinam kaşınıyor . Yarın doktora yazacağım ama böyle olanınız var mı ? Doktorunuz ne önerdi ? Ne olabilir ? Ya 2 hafta öncesine kadar vajinal progesteron kullanıyordum (crinone jel ) onun kalıntısı da olabilir mi bilemedim . Bu enfeksiyonsa ya ? Ay kafam da deli sorular
canım naptın sordunmu doktoruna. bıde crınone jelı nezman kestı ya. bnde kullanıyorum ve 14+1 ım artık cok şükür, kesmedı henüz bıde sabah aksam kullanıorum bn
Benim sezeryan sürecim çok farklı gelişti canım, dikişlerim falan çok zor geçti geç ayaklandım. O yüzden sezeryan dikişi bi daha yaşamak istemiyorum. Ameliyat sonuçta, normal doğum da içimde kaldı o yüzden ben çok istiyorum normal. Ama hayırlısı tabi, nasipte ne varsa o olur. Önemli olan bebişleri sağ salim almak. Allahım nasip etsin inşallah.
Doğum anında her şey normal olmasına rağmen doktorum beni panikletti canım, hırçın davrandı ve korkuttu. Sonra bebekte problem olacak dedi ben de çok aşırı korktum ve bıraktım kendimi. Acilen sezeryana geçtik her şey normaldi, doktor hatası ve benim doğum hakkında bilgi sahibi olmamamdı. Şimdiki aklım olsa direnirdim.
Bugün kontrole gittik..
Okadar acliga dayanabiliyor musunuz oruc tutacak kadar ?Benim neden acikinca hemen mide bulantim basliyor 3 saat yemedim yine midem alt ust cikardim ne var ne yok.
canım naptın sordunmu doktoruna. bıde crınone jelı nezman kestı ya. bnde kullanıyorum ve 14+1 ım artık cok şükür, kesmedı henüz bıde sabah aksam kullanıorum bn
Canım hemşireme yazdım . Benim doktorum tüp bebek doktoru da olduğu için ayrıca direk ona gidemiyorum . En yakın kadın Doğuma gidin tetkik alabilir dedi . İnşallah eşimle gideceğiz . Bugün de hiç gelmedi yeşil tortu . Bakalım hayırlısı inşallah . Ben 12. Hafta bitince crinone jeli ve folik asiti bıraktırdı doktorum . Detaylı ikili test için ultrasona girmiştim . Coraspini de bıraktırmışlardı . Ama benim içime sinmedi çünkü daha evvel kalbi duran bi bebeğim kürtajla alınmıştı . Bi kaç genim de pıhtılaşma heterezigot çıkmıştı . Öyle söyleyince coraspine devam et dediler . Geçen böyle kasığımda ağrım olmuştu evin yanındaki doktora gittik . Doktor clexane iğne kullanmanı öneririm dedi . ya bir de tüp bebek diye direk sezeryan tarihi verdi . Sinir oldum çıktım . Şimdi o doktora gitmeyeceğim
Okadar acliga dayanabiliyor musunuz oruc tutacak kadar ?Benim neden acikinca hemen mide bulantim basliyor 3 saat yemedim yine midem alt ust cikardim ne var ne yok.
Ohh, en kısa zamanda güzel haberi verirsin inşallah bize...
Çok sevindim canım benim
Kuzum iyidir inşallah teyzesi, bir oğlumuz olacak nasipse... 16.haftaya girdik...
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah herbirimiz...
Kızlar çok uzun günlerde oruç denk geldi sizlere tabi ki tutabilen varsa tutar ama bebişlerin ve sizlerin sağlığı için Allah ta müsade etmiş bugünlerde,sonradan kazaya kalırartık,ben 2 doğum yaptım ikiside ramazana denk geldi hala borçları tutamadımİnş tutucam