2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İkinci doğumu neden vajinal düşünüyorsunuz? Sezeryanla olunca ne gibi sıkıntılarınız oldu?

Gunaydin arkadaslar.
Oruc hakkinda ne dusunuyorsunuz? Aranizda tutmayi deneyecekler var mi?
Yok canım tutamıcam ben..
Çok sık acıkıyorum..
Ve bebeğime zarar.. Kan şekerini düşürüp onu tehlikeye atamam..
Günah değil zaten borç olacak.. Bebişlerimizi kucağımıza aldıktan sonra,
Allah borçlarımızı tutmayı nasip etsin..

İlkinşn sezeryan olma sebebi neydi o da önemliymiş galiba. Benimde ilk sezeryan dı
Doğum anında her şey normal olmasına rağmen doktorum beni panikletti canım, hırçın davrandı ve korkuttu. Sonra bebekte problem olacak dedi ben de çok aşırı korktum ve bıraktım kendimi. Acilen sezeryana geçtik her şey normaldi, doktor hatası ve benim doğum hakkında bilgi sahibi olmamamdı. Şimdiki aklım olsa direnirdim.

İyiyim canım hoşbuldumbebiş hazırlıklarına başlıycaz,folikasite başladım şimdilik,sen nasılsın kuzucuğun nasıl
Ohh, en kısa zamanda güzel haberi verirsin inşallah bize...
Çok sevindim canım benim
Kuzum iyidir inşallah teyzesi, bir oğlumuz olacak nasipse... 16.haftaya girdik...
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah herbirimiz...

Çok şükür canım
Sağlıkla büyüsün, sağlıkla gelsin inşallah

canım naptın sordunmu doktoruna. bıde crınone jelı nezman kestı ya. bnde kullanıyorum ve 14+1 ım artık cok şükür, kesmedı henüz bıde sabah aksam kullanıorum bn

Ben normalde tutan biriyim. Ikilemde kaldim acikcasi. Doktorum beslenmeme ve sivi tuketimime dikkat ettigim surece tutabilecegimi soyledi. Esim tutmami cok istemiyor. En azindan 1 2 gun deneyeyim diyorum kotu olursam sanirim gerisini tutmam.
Butun gun ac kalarak beslenmene ve sivi tüketimine nasil dikkat edeceksin canim?
Bebek artik bizden besleniyor onu ac birakmak gunah degilmi?

Son düzenleme:
İkinci doğumu neden vajinal düşünüyorsunuz? Sezeryanla olunca ne gibi sıkıntılarınız oldu?
Benim sezeryan sürecim çok farklı gelişti canım, dikişlerim falan çok zor geçti geç ayaklandım. O yüzden sezeryan dikişi bi daha yaşamak istemiyorum. Ameliyat sonuçta, normal doğum da içimde kaldı o yüzden ben çok istiyorum normal. Ama hayırlısı tabi, nasipte ne varsa o olur. Önemli olan bebişleri sağ salim almak. Allahım nasip etsin inşallah.

Kötü olmuş senin icin doktorun acelesi mi varmis ya ayip etmis, insallah bu dogumun kolay gecer

senin bebiş kız mı acaba göstermiyor nazlanıyor bu kadar ? belirtilerin neler kız mı hissediyorsun erkek mi ?

Okadar acliga dayanabiliyor musunuz oruc tutacak kadar ?Benim neden acikinca hemen mide bulantim basliyor 3 saat yemedim yine midem alt ust cikardim ne var ne yok.

canım naptın sordunmu doktoruna. bıde crınone jelı nezman kestı ya. bnde kullanıyorum ve 14+1 ım artık cok şükür, kesmedı henüz bıde sabah aksam kullanıorum bn
Canım hemşireme yazdım . Benim doktorum tüp bebek doktoru da olduğu için ayrıca direk ona gidemiyorum . En yakın kadın Doğuma gidin tetkik alabilir dedi . İnşallah eşimle gideceğiz . Bugün de hiç gelmedi yeşil tortu . Bakalım hayırlısı inşallah . Ben 12. Hafta bitince crinone jeli ve folik asiti bıraktırdı doktorum . Detaylı ikili test için ultrasona girmiştim . Coraspini de bıraktırmışlardı . Ama benim içime sinmedi çünkü daha evvel kalbi duran bi bebeğim kürtajla alınmıştı . Bi kaç genim de pıhtılaşma heterezigot çıkmıştı . Öyle söyleyince coraspine devam et dediler . Geçen böyle kasığımda ağrım olmuştu evin yanındaki doktora gittik . Doktor clexane iğne kullanmanı öneririm dedi . ya bir de tüp bebek diye direk sezeryan tarihi verdi . Sinir oldum çıktım . Şimdi o doktora gitmeyeceğim

yaaben de sizleri özledim
maşallah tüm kuzularaİlk ve tek sizlerle paylaşıcam zaten olursa,kalp atışını sağlıkla duyana kadar kimseye söylemicez karar aldık
Ben hissediyorum ara ara ikinci hamileliklerde erken hissedilir derler dogruymus
kesinlikle canım ikincilerde daha erken hissediyorsun

Kızlar çok uzun günlerde oruç denk geldi sizlere tabi ki tutabilen varsa tutar ama bebişlerin ve sizlerin sağlığı için Allah ta müsade etmiş bugünlerde,sonradan kazaya kalırartık,ben 2 doğum yaptım ikiside ramazana denk geldi hala borçları tutamadımİnş tutucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…