2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cut off altındaysa sonuçlarını temız demek oluyor

resim olarak ekleyebilir misiniz?
Birde ultrason ile bakarken burun kemigi ve ense kalınlıgından bahsetti mi doktorunuz?

anladım canım kanama alanı yoksa bence kesme canım. fazla gelse zaten kanama yapardı Allah korusun. demekkı suan tam gelıyo ılacların. bende mthfra 1298 ve paı heterezıgot. bendede 2 düşük var buyuzden aynı senın gıbıyım bende sureklı korku içindeyim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı İnşallah

Ah canım benim, senin doğum da zorlu olmuş. Ama en güzeli sağlıcakla bebeğine kavuşman ona sevindim. İyi ki de zorlamamışsın. Bazen zorlamamak akışına bırakmak lazım. Allahım hayırlısını nasip etsin.

Geçmiş olsun. Suyu arttır, birde çamaşırını çok çok sık değiştir. Banyodan çıktığında iyice kurula. Nem olmasın hiç

Geçmiş olsun. Suyu arttır, birde çamaşırını çok çok sık değiştir. Banyodan çıktığında iyice kurula. Nem olmasın hiç
Hep pamuklu giyiyorum ve sık değiştiriyorum . suyu yeterli içmiyor olabilirim . Evdeyken aklıma gelmiyor su . Dışarda daha çok içiyorum deneyeyim inşallah hepsini .

Ben gunde 2 tane igne kullandiğim icin tutamicam malesef ama igne olmasa tutardim en azindan arada kizimda tutmustum bi sikinti olmamisti yazindi oda.kizlar size bi sorum olacak bende sari akinti oluyor ozellille cok hareket edince.normalmi sizce enfeksiyon olabilirmi kafama takiliyor

Evet insan anlatırken tekrar yaşıyor o anları benim de normal doğumdan sezaryene geçtiğimiz için vücudum çok yıprandı. Karnım zorlandığından dikişlerim düzensiz oldu. Belimi çok zorladılar bel fıtığı oldum. 25-30 gün desteksiz kalkamadım ben çok kötüydü. Yine sen benden önce kalkmışın maşallah. Tek tesellim bebeğim sağ salim kucağımdaydı, buna da şükür dedim. Evet ilk defa doğum yapacaklar korkmasın, her doğum kendine özeldir. Herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bir durum yok. Ben de çok ayrıntıya girip arkadaşları korkutmak istemiyorum. Allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

Ayni şeyleri bende yaşadim normal dogumdan sezeyana gectim sonra toparlanmm cok zor oldu simdi sezeryan olanlara bakiyorumda bendemi sorun var diyordum demekki benm durumumu yasayanlarda varmis insallah bu sefer guzel gecer hayirla saglikla atlatiriz

resim olarak ekleyebilir misiniz?
Birde ultrason ile bakarken burun kemigi ve ense kalınlıgından bahsetti mi doktorunuz?
Resim eklemeyi bilmiyorum ama ense kalınlığı 1,8 mm burnu gelişmeye başlamış güzel sıkıntı yok demişti. Umarım herşey yolundadır.

Çok geçmiş olsun canım
Bende de enfeksiyon var..
Geçmiyor ilaca devam ediyorum

Gunaydinn.
Dunden beri cogu yedigimi cikariyorum.Hamilelik bulantisi,kusmasi gibi degil.
Her tuvalette idrarima bakarim.idrarimda dunden beri bulanik.Sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum.
Idrar kulturu vericem olmadi aksamustu.
Bence hemen git canım vaktin varsa..
Vücudun su kaybetmesin daha fazla.
Serum falan takarlar belki
Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…