2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bence hemen git canım vaktin varsa..
Vücudun su kaybetmesin daha fazla.
Serum falan takarlar belki
Çok geçmiş olsun canım

Sabah su ictim zorlayacagim kendimi su icmeye.Simdi kan vermeye gidiyorum aylik rutin.Kanda da enfeksiyon insallah cikmaz yoksa baslarim ben de antibiyotige.Doktoru arayip ogleden sonra gelicem dicem canim.Tesekkurler.Sagolasin

Yok canımm benim ilk bebeğimm <3 10 gun sonra 4lu test istedi doktor benden. Baska kim 4lu yaptiriyor?
O zaman Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ilk bebişlerimizi canım bana daha 4 lü hakkında bi şey demedi ama AFP testi yaptırıcam. 3 lü taramanın içinde bi test bu ama 3 lüde 2 lide baktıklarına da bakıyolar diye doktorum istemedi. Sadece AFP bakılsın dedi, pazartesi kan vericem

Sabah su ictim zorlayacagim kendimi su icmeye.Simdi kan vermeye gidiyorum aylik rutin.Kanda da enfeksiyon insallah cikmaz yoksa baslarim ben de antibiyotige.Doktoru arayip ogleden sonra gelicem dicem canim.Tesekkurler.Sagolasin
İnşallah canım çıkmaz..
Çok geçmiş olsun tekrardan
Su içmek lazım bol bol.. Bende az içeniliyorum..

Gunaydin arkadaslar.
Oruc hakkinda ne dusunuyorsunuz? Aranizda tutmayi deneyecekler var mi?
Ben tutmayacagim. Gun içerisinde su icmek gerek. Vucut susuz kaldikca hem kendine hem bebege zarar verirsin.
Günaydın bizim de oğlan olacağı kesinleşti
Hayirli olsun
Okadar acliga dayanabiliyor musunuz oruc tutacak kadar ?Benim neden acikinca hemen mide bulantim basliyor 3 saat yemedim yine midem alt ust cikardim ne var ne yok.
Benimde aciktigim an midem bulaniyor.

Gunaydinn.
Dunden beri cogu yedigimi cikariyorum.Hamilelik bulantisi,kusmasi gibi degil.
Her tuvalette idrarima bakarim.idrarimda dunden beri bulanik.Sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum.
Idrar kulturu vericem olmadi aksamustu.
Chelzy geçmiş olsun canım, bu enfeksiyon hamilelerin ortak sorunu...
Bol bol sıvı tüket, özellikle su.
Günde 2 tl su içmeye çalış.
İnşallah kana karışmamıştır da biraz dikkat ettiğinde geçer.
Ben de 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum.
Ne kadar dikkat etsek bile oluyor.

Gözün aydin cok sevindim insan derin bir ohhh cekiyor demi ikili test yanıltıcı oluyormus maalesef bu test daha iyi sağlıklı sonuçlar veriyor
Benım içim rahattı aslında sigortam karşılıyordu testi ; 3lü 4lü testlere de güvenmedıgım için testı yaptırdım . Teşekkürler

Giray , Eymen, Sarp Güzel geliyo bana Aras da çok güzelmiş kız isim için bende açığım önerilere
Kızım olsa Defne ya da Ada koyucaktık adı kararlaştırmıştık ama oğlumuz olucakmış kız ismi olarak Defne, Ada, Mila, Ela aklıma gelen güzel isimler

Kayseride yaşamıyorum ama tüp bebek tedavimi çağlar bey yaptı o kadar pozitif bi insan ki psikolog mu kadın doğum uzmanımı karıştırırsın kendisiyle tanışmanı tavsiye ederim en azından bi görüş derim çok başarılı ayrıca süper bi insan,, instagram hesabından bakabilirsin dr çağlar yazıcıoğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…