Sabah su ictim zorlayacagim kendimi su icmeye.Simdi kan vermeye gidiyorum aylik rutin.Kanda da enfeksiyon insallah cikmaz yoksa baslarim ben de antibiyotige.Doktoru arayip ogleden sonra gelicem dicem canim.Tesekkurler.Sagolasin
O zaman Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ilk bebişlerimizi canım bana daha 4 lü hakkında bi şey demedi ama AFP testi yaptırıcam. 3 lü taramanın içinde bi test bu ama 3 lüde 2 lide baktıklarına da bakıyolar diye doktorum istemedi. Sadece AFP bakılsın dedi, pazartesi kan vericem
Sabah su ictim zorlayacagim kendimi su icmeye.Simdi kan vermeye gidiyorum aylik rutin.Kanda da enfeksiyon insallah cikmaz yoksa baslarim ben de antibiyotige.Doktoru arayip ogleden sonra gelicem dicem canim.Tesekkurler.Sagolasin
Okadar acliga dayanabiliyor musunuz oruc tutacak kadar ?Benim neden acikinca hemen mide bulantim basliyor 3 saat yemedim yine midem alt ust cikardim ne var ne yok.
Gunaydinn.
Dunden beri cogu yedigimi cikariyorum.Hamilelik bulantisi,kusmasi gibi degil.
Her tuvalette idrarima bakarim.idrarimda dunden beri bulanik.Sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum.
Idrar kulturu vericem olmadi aksamustu.
Chelzy
geçmiş olsun canım, bu enfeksiyon hamilelerin ortak sorunu...
Bol bol sıvı tüket, özellikle su.
Günde 2 tl su içmeye çalış.
İnşallah kana karışmamıştır da biraz dikkat ettiğinde geçer.
Ben de 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum.
Ne kadar dikkat etsek bile oluyor.
Teşekkür ederim canım, çok sağol. Kayseri'de misin sen? Ben de araştırmama göre bi çağlar beyi bir de memorial da özgür beyi bulmuştum. Hatta özgür beyin facebook hesabı da var. Çok ssvd yaptırıyor. Onları görünce bana da bir güven geliyor da korkmuyo da değilim tabi. İlk doğumum baya problemli olmuştu. Zaten doktorla görüşüp bir karara bağlayacam. Daha var gerçi de düşünmeden de edemiyorum. Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza.
Kayseride yaşamıyorum ama tüp bebek tedavimi çağlar bey yaptı o kadar pozitif bi insan ki psikolog mu kadın doğum uzmanımı karıştırırsın kendisiyle tanışmanı tavsiye ederim en azından bi görüş derim çok başarılı ayrıca süper bi insan,, instagram hesabından bakabilirsin dr çağlar yazıcıoğlu