2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Selam kızlar ,

Nifty sonucum geldi cok şükür temiz çıkmış ikili testte 1/135 cıkmıstı
gözün aydın . için rahatladı en azından sonrasına kafanda soru işareti olmaz.

kızlar isim buldunuz mu
ben hala arayış içindeyim ve hiç bir ismi beğenmiyorum
al bendende o kadar benim bulduklarımı ablası beğenmiyor , onun dediklerini ben .bakalım neye karar vereceğiz.tek bildiğim tek isim olacak kızda yaptığımı bunda yapmıycam iki isim zor oluyor .

Ben de hala arıyorum canım erkek ismi, önerilere açığım. Şu an için Aras düşünüyoruz daha iyi bi şey bulmadığımız sürece

Aras güzel bir isim ama o kadar çok var ki her sınıfta 2-3 Aras olma ihtimali yüksek olacak .

Evet iki isim bende sevmiyorum tek isim düşünüyorum Arven e baktım az önce Laren de güzel geldi Linda ve Mila da güzel ama iki dk sonra eminim bi kulp bulacağım

Idrarda protein goruldu.Su anda tahlil sonucumu bekliyorum.Umarim onemli bisey yoktur.Susuz kaldigim icindir.Bol su iciyorum.
Bu arada icim rahatlasin diye kontrole de gittim.Digeri de erkek gibi dedi.Oglanlar ikilendi ❤❤
Hayırlı olsun eşiminde ikiz kardeşi var. O kadar iyi arkadaşlar ki hep imrenirim. Sizin de evlatlarınız öyle olur inşallah

Idrarda protein goruldu.Su anda tahlil sonucumu bekliyorum.Umarim onemli bisey yoktur.Susuz kaldigim icindir.Bol su iciyorum.
Bu arada icim rahatlasin diye kontrole de gittim.Digeri de erkek gibi dedi.Oglanlar ikilendi ❤❤
saglıcakla gelsınler:) ıkız ısımlerı daha zor:) aklınızda var mı bişeyler

Ben de öğretmenim ama şu an için bi tane Arasla karşılaştım canım. Tabi bizim çocuklar okula gidene kadar haklısın artar bu sayı :) ama başka da hiçbir isme ısınamıyoruz ya napıcaz böyle bilmem

Gözün aydın canım oğluşlar çoğaldı ne güzel :)
İdrarda protein takip edilir bi süre canım. Sen bu arada bol bol su iç, önemli bi şey değildir herhalde

Benimde bebeğimin ismi Muhammed ayaz olacak Allah’ın izniyle Asya ve Ada adında iki Kızım var ayazımızda olmasın mı

Hayırlı olsun eşiminde ikiz kardeşi var. O kadar iyi arkadaşlar ki hep imrenirim. Sizin de evlatlarınız öyle olur inşallah

Cok tesekkurler.Insallah cok iyi anlasirlar.Sag saglim dogsunlar da gerisi gelir insallahh

Beyaz Kelebek1616

Tesekkurler cok sagolun.Yok henuz bulamadik.Kafiyeli isim asla istemiyorum zaten.Kiz olsaydi hazirdi ismi.Simdi dusunuruz daha vakit bol saglikli olsunlarda iceride

Bu arada isim konusunda paslaşalım canım sen iki tane bulcaksın bi de :)

Gözün aydın canım oğluşlar çoğaldı ne güzel :)
İdrarda protein takip edilir bi süre canım. Sen bu arada bol bol su iç, önemli bi şey değildir herhalde

Insallah susuzluktandir.Neyseki minnoslarin suyu gayet iyi dedi sukur.Bir de su protein kontrol altina alinsa.Takip edilicek dedi doktor da.Zaten pimpirikliyim bir de bu cikti..

Insallah susuzluktandir.Neyseki minnoslarin suyu gayet iyi dedi sukur.Bir de su protein kontrol altina alinsa.Takip edilicek dedi doktor da.Zaten pimpirikliyim bir de bu cikti..
Hiç evham yapma gelip geçici şeyler bunlar. Doktorun yapman gerekenleri söyler zaten canım

Reactions: H E
Yeğeninin adı ne canım :) belki ben koyarım

Yegenim 23 nisan dogumlu.Bayram bebesi yani.Adı Çağan .Mutlu gün,bayram,şenlik anlamı. 1500 kisilik okuldayim ki ilkokul en buyugu 2009 dogumlu.Henuz duymadim Çağan ismini.Seslenmesi de cok guzel.Severken de hatta bagirirken de aklinizda bulunsun.

Evet Çağan ismini biliyorum canım gerçekten güzel bi isim. Anlamını da daha yakın zamanda araştırırken görmüştüm canım. Adıyla büyüsün yeğenin

Evet Çağan ismini biliyorum canım gerçekten güzel bi isim. Anlamını da daha yakın zamanda araştırırken görmüştüm canım. Adıyla büyüsün yeğenin

Cok sagolasin canim.
Klasik izmirli olarak ege-efe ikilemesi koymak cok klise olmasa isterdim ama esim istemez

Çağın'da Çağan'da çok güzel isimler ama bende noktalı koymak istemiyorum .çoçuk doğana kadar onun sapı bunun çöpü sürünürüz isimsizlikten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…