2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Insallah susuzluktandir.Neyseki minnoslarin suyu gayet iyi dedi sukur.Bir de su protein kontrol altina alinsa.Takip edilicek dedi doktor da.Zaten pimpirikliyim bir de bu cikti..

protein eksikliği çıktı dimi .baktımda ilk yazmanı göremedim .
ilk gebelikte benimde idrarda protein diyince fazla var sanmıştım :) meğer eksikliğinde çıkarmış .

günde iki yumurta yiyebilsen bile büyük oranda kapatırsın eksikliği .

Idrarda protein goruldu.Su anda tahlil sonucumu bekliyorum.Umarim onemli bisey yoktur.Susuz kaldigim icindir.Bol su iciyorum.
Bu arada icim rahatlasin diye kontrole de gittim.Digeri de erkek gibi dedi.Oglanlar ikilendi ❤❤
sağlıkla gelsin bebişler

Kızlar bunlar da benim oğluşumun çeyizleri galatasaraylı zıbını babasından, yelekleri babanesinden (cinsiyeti daha öğrenmeden örmüştü), ahşap boyama biberonluğu ve çok amaçlı çantamız odamıza dekorasyon için ananemizden :) anası da inşallah battaniye örmeye başladı bakalım becerebilirse

Idrarda protein goruldu.Su anda tahlil sonucumu bekliyorum.Umarim onemli bisey yoktur.Susuz kaldigim icindir.Bol su iciyorum.
Bu arada icim rahatlasin diye kontrole de gittim.Digeri de erkek gibi dedi.Oglanlar ikilendi ❤❤
Geçmiş olsun canım..
Hayırlı olsun oğlun karında inşallah
Ege ve efe güzel değil bence
Daha uyumlu isimler vardır..
Önümüzde 5 6 Ay var buluruz bence düşünelim

Reactions: H E
Gunaydinn.
Dunden beri cogu yedigimi cikariyorum.Hamilelik bulantisi,kusmasi gibi degil.
Her tuvalette idrarima bakarim.idrarimda dunden beri bulanik.Sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum.
Idrar kulturu vericem olmadi aksamustu.
Canım bende de 3-4 hafta önce böyle her gediğimi çıkarıyordum ve ishaldim . Bi önceki gün bi yerde çorba içmiştim o dokundu diye düşündüm . 3-4 güne geçmişti . Kesinlikle gebelik bulantısından çok farklı bir hekime görün geçirmeden bol sıvı tüket . Benim genelde hamile olduğumdan beri idrarım bulanık sanki . Ama enfeksiyonda ani ateş çıkması ve idrar yaparken yanma oluyorsa kesin bi tahlil ver . Çok geçmiş olsun .

Resim eklemeyi bilmiyorum ama ense kalınlığı 1,8 mm burnu gelişmeye başlamış güzel sıkıntı yok demişti. Umarım herşey yolundadır.
Canım nette ikili test sonucu diye arat. Örnek test incelemesi var.değerleri tek tek açıklıyor doktor. Sen de kendi değerlerinle karşılaştırabilirsin.doktorum bana sadece iyi demişti. Ama ben netten değerlendirmeleri okuyup testimi çok güzel yorumladım.kafam daha rahat etti

Benim bı arkadaş sezeryan oldu ertesi gün gittim yanına kız bağdaş kurmuş bebek emziriyordu. İnşallah böyle güzel kolay doğumlar nasip olur hepimize

Senle 3 lü hakkında konuşmuştuk canım.ben sonuçlarımı bugün gösterdim. Temiz dedi doktorum. 3 lü çok güvenilir değil diye tedirgin olmuştum ama çok şükür sonuçlarım iyi çıktı. İnşallah seninkiler de iyi çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…