2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
liste yapacağım lina da düşünüyorum en son zamanlarda çekiliş yapacağım hangisi çıkarsa artık onu koyarım herhalde
Biz üç kardesiz isimlerimiz hep kura yöntemiyle verilmis . Herkes beğendiği ismi yazmış üç defa çekilmiş ucundede aynı isim çıkınca vermişler.

Ben de bugün doktorun verdiği fitili aldım . Başlayacağım kullanmaya inşallah geçer Sana da çok geçmiş olsun . İnşallah atlatalım bu günleri sağlıkla
İnşallah canım ya..
İlaç içiyorum bende günde 2 tane
Geçer inşallah ya antibiyotik kullanmadann

Çok şükür canım gözün aydın, darısı başımıza ben 3 şü yaptırmıyorum da sadece AFP baktırıyorum. İnşallah hep böyle güzel sonuçlar alalım

İnşallah kolay olur canım, yaşayan sadece kendini zannediyor. Ben de bi doğumu aksi olan ben varım herhalde, her şeyim bir garip diyordum oluyormuş demek ki. İçimde kaldı normal doğum, o yüzden ssvd istiyorum. Fakat normal doğumdan sezaryene geçtiğimiz için de korkuyorum bir taraftan. Aynı şeyleri tekrar yaşar mıyım ki diye. Sonra daha var zaman stres yapmayayım diyorum. Hayırlısı inşallah.

Teşekkürler canım, hastaneyi de söyleyince buldum doktoru hem internetten hem de instagram hesabından. Memnun olanların sayısı çok fazla. Genelde de tüp bebek konusuyla ilgileniyormuş da ssvd destekliyor mu tam anlayamadım instagramdan. Yine de bi görüşmek isterim. Yaza inşallah, doğum yaklaşırken. Önerin için de tekrar teşekkür ederim :)

Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım 14 haftalık erkek bebek annesiyim Ancak yazabildim. Bende de hamileliğin ilk haftasında Tiroid yüksekliği çıktı maalesef Aranızda veya hamilelikte ilaç kullanan var mı Pazartesi tekrar kontrole gittim, normal seviyeye gelmiş. ona rağmen Dr ilaca devam et dedi. Hiç içmek istemiyorum ama Dr sana ve bebeğe faydası bile var diyor Var mi aranızda Tiroid sıkıntısı olan? İlaçla veya ilaçsız devam eden? Çok moralim bozuluyor bı duruma

Dişine dolgu yaptıran var mıdydı topiktte?
Ben eylül anneleri topigindeyim ama buraya da bakayim dedim. Disime dolgu yaptirdim. Kirildigi icin mecbur kaldim. Gebeligin ilk 3 ayi ve son 3 ayi dolgu yapilmiyormus. Disci dedi. 2. Trimesterde dolgu veya dis tedavisi yapilabiliyormus. Ben 2. Trimesterde yaptirdim. Adrenalinsiz igne yapti ve dolgumu yapti. Dis filmi cekilmiyor. Kadin dogumcudan dolgu yaptirabilir diye belge istedi disci.

kızlar selamünaleyküm :) geçenhafta muayeneye gitmiştim. 1 ay snra çağırmıştı bidaha. ama ben iğne kullandığım için iğnem bitince sırf onu yazdırmaya gittim dün. muayene parasıda vermedim tabı sadece ilaç kaydı açtırdım ve girdim. koltuğa bile oturmadım ayakta yazsın çıkayım diye bekliyodum. hoş geldin otursana dedi doktorum neyse oturdum :) nasıl gıdıyo falan bıraz sohbet ettık ben hala yazıcak çıkıcam dıye bekliyorum. geç bakalım ultrasona dedı ay şok oldum ama bi sevindim bi sevındin anlatamam :) aa geçiyimmi dedim şaşkınlıkla. nezman bakmstık enson dedı 8gun fln oluyo dedim. tamam gec bakalım dedi :) dırek gectım tabi :) çok şükür yolunda herşey. hatta adını düşündünüzmü delikanlının dedi :) hediye oldu bana bu muayene :) 3 hafta snra görüşelim dedi. tek kafama takılan, 2lı tarama muayene bu faln derken haftada 1 ultrason oldu buara. Allah korusun bı zararı varmıdır acaba bebışıme

Canım yoktur inşallah . Şöyle düşün kimisi hergün ultrasonda riskli gebelik geçirenler . Ben nerdeyse haftada bir görünüyorum . Bana daha uzun süre olan muayeneler anlamsız geliyor . Yani Allah korusun birşey olsa 1 aylık ara çok gibi .

Merhaba hayırlı olsun bebegin
Ben tiroid hastasiyim ilk hamileliğimde de bunda da ilacin miktarini yukselttik şu an 150 mg içiyorum çünkü hamilelik hormonlariyla az çalışıyor tiroidler ilacin sana ve bebege asla zarari yok aksine faydasi var canim doktorunu dinle ve sabah ac karnina mutlaka ilacini ic

sana doktorun bısey demıyomu herhafta gıdınce canımm. bana artık ayda 1 yeter dedı mesela. bundan önce 2 haftada 1 dı. artık 1 ay dedı. herhafta gıtsem ne der bılmyrm

Hiç moralin bozulmasın, normalde senden salınan hormon az salındığı için dışarıdan takviye veriliyor. İlaç gibi düşünme. Hiç içmezsen hipotiroidi durumunda bebeğin zeka gelişimi etkileniyor. O yüzden düzenli kullan, kan verip durumu takip eder zaten doktorun.

Merhaba kızlar. Bugün kontrole gittim. Belimde agri var duz duramıyorum. Onun için doktor magnezyum yazdı. Şükürler olsun bebek iyi bir sıkıntı yok. Plensenta yukari çıkmaya başlamış bu iyi birşey dedi. Bu arada cinsiyet kesin erkek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…