Ben baktım midem güzel gibi biraz yumurta yiyorum sonra o çöp oluyor istifra sonrası geri kalanı yiyorum hatta iki tane haşlıyoruz bana. Diyetisyen özellikle tembihledi yumurtayı günlük ye sabah yoksa akşam kıymalı yumurta yap öyle ye diye
Aaa
Ben sabah kalktıgımda hafif bir bulantı var ama hemen kahvaltı hazırlıyorum .
Onu yiiynce geçiyor . Kusma hissi varsa kusup öyle yiyorum yemeğimi
Kusmak için ögg demem yeterli
Ben baktım midem güzel gibi biraz yumurta yiyorum sonra o çöp oluyor istifra sonrası geri kalanı yiyorum hatta iki tane haşlıyoruz bana. Diyetisyen özellikle tembihledi yumurtayı günlük ye sabah yoksa akşam kıymalı yumurta yap öyle ye diye
Aaa
Ben sabah kalktıgımda hafif bir bulantı var ama hemen kahvaltı hazırlıyorum .
Onu yiiynce geçiyor . Kusma hissi varsa kusup öyle yiyorum yemeğimi
Kusmak için ögg demem yeterli
Benim de bi yok gibi oluyor sonra aniden geliyor ve wc ye zor yetişiyorum. Sabah işe gitmek için dakikaları saymasam biraz daha ağırdan alsam belki daha hafif olabilir. Ama mesela bugün tatildi rahat bir şekilde kahvaltı hazırladım yine kustum
sana doktorun bısey demıyomu herhafta gıdınce canımm. bana artık ayda 1 yeter dedı mesela. bundan önce 2 haftada 1 dı. artık 1 ay dedı. herhafta gıtsem ne der bılmyrm
Benim çok sıkıntılı geçmişti , içtiğim ilaç dokunmuştu alerji oldum, ishal oldum , en son mantar oldum . Bir de ben ilk gebeliğimi 9. Haftada kalbi durduğu için kaybetmiştim. O yüzden çok pinpirikliyim . Allah göstermesin insan bir kere bir kırıklık yaşayınca hep olumsuza bağlıyor .
Kesinlikle katılıyorum..
Bende bazen haftada bir gidiyorum ultrasona.
Rahim ağzı uzunluğumu ölçüyorlar, yakın takip önerildi.
Zararı olduğunu düşünmüyorum...
Daha evvel bi bebeğimi 9. Haftada kaybetmiştim . Paronoya oldum. En azından içim rahat ediyor . O korku doğana kadar da geçmeyecek galiba . 1 ay cidden uzun
Benim de hala geçmedi bulantı . Ektsra bir de vitamin kan ilacı derken onlarda çok bulantı yapıyor.doktorum çok kızacak 1 aylık ilaçtan bir haftalık bile içememişim . Çok spontane kullanıyorum ilaçları . Bulantım Hafifledi diyebilirim ama şöyle ne zaman bulantısız hazım sıkıntısı olmadan Canım birşey çekip yiyeceğim biraz zor görünüyor . Hani bitiyordu bu haftalar herkes öyle diyordu ama tık yok valla
Daha evvel bi bebeğimi 9. Haftada kaybetmiştim . Paronoya oldum. En azından içim rahat ediyor . O korku doğana kadar da geçmeyecek galiba . 1 ay cidden uzun
Seni anlıyorum çünkü benim de öncesinde üç kaybım var ve bu bebek tedavi ile oldu. Bir de kullandığım kan sulandırıcılar var. Beni de doktorum üç haftada bir çağırıyor endişelensem de hep olumlu şeyler düşünüyorum kendimi olumlu anlamda telkin ediyorum. Güzel şeyler okuyorum zihnimi başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum. Sana da tavsiye ederim. Yoksa paranoya öyle bir şey ki gittikçe büyüyor. Lütfen onu besleme.
Bende 8 haftalık kürtaj oldum .
Doktorum çok stres oluyorum diye 1 aydan uzun tutuyor randevuları .
İnan olumsuz birley olsa vücudun tepki vericek zaten.
Asla bişey mi oldu biley mi oldu diye düşünme .
Sakin ol .
Bende 12. Haftaya kadar zor geçiridm bu süreci.
Hergün ağladım .
Eşime doppler aldırdım .
12 haftadan sonra doktorumla konustuk.
Bu stres hem seni hem bebeği etkiliyor .
1.5 ay senı görmücem dedi.
Eğer kanaman olursa ancak öyle geli eksin dedi.
Doppleri de kullanmıyorum 1 haftadır .
Bende 8 haftalık kürtaj oldum .
Doktorum çok stres oluyorum diye 1 aydan uzun tutuyor randevuları .
İnan olumsuz birley olsa vücudun tepki vericek zaten.
Asla bişey mi oldu biley mi oldu diye düşünme .
Sakin ol .
Bende 12. Haftaya kadar zor geçiridm bu süreci.
Hergün ağladım .
Eşime doppler aldırdım .
12 haftadan sonra doktorumla konustuk.
Bu stres hem seni hem bebeği etkiliyor .
1.5 ay senı görmücem dedi.
Eğer kanaman olursa ancak öyle geli eksin dedi.
Doppleri de kullanmıyorum 1 haftadır .
Ben de bir kez denedim ses alamadım sonra eşimin kalbine tuttum aorta filan onu zor duyuyor dedim zorlama kaldırdım arkadaşım vermişti zaten endişelenirsen bir damar bulur dinler rahatlarsın diye
Ben de bir kez denedim ses alamadım sonra eşimin kalbine tuttum aorta filan onu zor duyuyor dedim zorlama kaldırdım arkadaşım vermişti zaten endişelenirsen bir damar bulur dinler rahatlarsın diye
Biz rahat buluyoruz canım ama doktorumun sözünden çıkmak istemedim.
Zaten anlık rahatlatıyor ne olursa olsun.
Ultrasonada girsen kalp atşıda duysan o anlık yarım saat sonra yine acabalar başlıyo .
En güzeli salcan valla ben rahatladım artık
Benim de hala geçmedi bulantı . Ektsra bir de vitamin kan ilacı derken onlarda çok bulantı yapıyor.doktorum çok kızacak 1 aylık ilaçtan bir haftalık bile içememişim . Çok spontane kullanıyorum ilaçları . Bulantım Hafifledi diyebilirim ama şöyle ne zaman bulantısız hazım sıkıntısı olmadan Canım birşey çekip yiyeceğim biraz zor görünüyor . Hani bitiyordu bu haftalar herkes öyle diyordu ama tık yok valla
Seni anlıyorum çünkü benim de öncesinde üç kaybım var ve bu bebek tedavi ile oldu. Bir de kullandığım kan sulandırıcılar var. Beni de doktorum üç haftada bir çağırıyor endişelensem de hep olumlu şeyler düşünüyorum kendimi olumlu anlamda telkin ediyorum. Güzel şeyler okuyorum zihnimi başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum. Sana da tavsiye ederim. Yoksa paranoya öyle bir şey ki gittikçe büyüyor. Lütfen onu besleme.
Benim de aynen tedavi ile oldu . Ben de coraspin kullanıyorum çünkü pıhtılaşmaya yatkınlığım var . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah . Aklıma olumsuz birşey gelince okuyorum dua sürekli .