Ayyy hadi inşallahh çok merak ediyorum nasıl bir his
Her akşam uzun süre elimi karnıma koyup uzanıyorum .
Biran tekme atsa korkarım diyorum eşimde gülüyo
erkek değişebilirmiş ama kız diyince değişmiyormuş.
kordon yanıltabiliyor bazen ama 15. haftada pozisyon uygunsa net söylenebilir demişti doktorum kesin olmadan söylememişti
[/QUOTE]
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah .
öyle bi anda güm tekme olarak hissetmeyeceğiz yani o ilerde beklenmedik anlarda olacak ama ilk hissetmeler karnımda birşey var gaz mı kaymamı birşey oluyor tarzı olacak .bana da 2. de erken hissedersin dediler 16+1 bügün halen tık yok .
Kişiselleştirilmiş, isme özel onlarca ürün seçeneği, isimli veya sloganlı istediğiniz yazıyı yazdırabilir, en geniş tasarım seçeneklerine uygulayabilirsiniz.
www.uniqon.com.tr
hastane çıkışı için 2-3 tane 4'lü 5'li takım aldım ama 1 tanede battaniyeli tam takım olsun ilk doğduğunda tam olsun istiyorum .hastane çıkışı alacağıma isme özel yaptırıcam belki sizede fikir olur .ablasına da büz beyaz tişorte yazı yazdırdıkmı güzel olur .
Benim öncekinde hiç kanamam olmamıştı . Kontrolde öğrendik . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah şu günler çabucak geçse de sağlıkla kucağımıza alsak evlatlarımızı . Şimdiden bile nasıl bağlandık onlara . ❣❣
benımde 2lkaybım var canım. ikiside 8. haftalarda kürtaj maalesef ve benımde hıc kanamam olmadı ikisindede. buyuzden bısey olsa hıssedersın olayı bende olmadığı için ya yine hissetmezsem korkusu var ve bende atamıyorum üstümden maalesef. yanı senı cok ıyı anlıyorum. buyuzden bende sık gırıyorum ultrasona ama budefa ultrason zararlımı dıye tedırgın oluyorum. sen nekadarda bır gırıyosun ultrasona. İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza yeneriz korkularımızı..
benımde 2lkaybım var canım. ikiside 8. haftalarda kürtaj maalesef ve benımde hıc kanamam olmadı ikisindede. buyuzden bısey olsa hıssedersın olayı bende olmadığı için ya yine hissetmezsem korkusu var ve bende atamıyorum üstümden maalesef. yanı senı cok ıyı anlıyorum. buyuzden bende sık gırıyorum ultrasona ama budefa ultrason zararlımı dıye tedırgın oluyorum. sen nekadarda bır gırıyosun ultrasona. İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza yeneriz korkularımızı..
Ya değişiyor aslında . Her hafta dediğim de 8-9 gün de bir belki . Gece bazen bana bi üşüme geliyor . Bi terliyor gibi oluyorum . Bi ateş basıyor . Sizde de oluyor mu ?
Ayyy hadi inşallahh çok merak ediyorum nasıl bir his ☺
Her akşam uzun süre elimi karnıma koyup uzanıyorum .
Biran tekme atsa korkarım diyorum eşimde gülüyo
erkek değişebilirmiş ama kız diyince değişmiyormuş.
kordon yanıltabiliyor bazen ama 15. haftada pozisyon uygunsa net söylenebilir demişti doktorum kesin olmadan söylememişti
öyle bi anda güm tekme olarak hissetmeyeceğiz yani o ilerde beklenmedik anlarda olacak ama ilk hissetmeler karnımda birşey var gaz mı kaymamı birşey oluyor tarzı olacak .bana da 2. de erken hissedersin dediler 16+1 bügün halen tık yok .
[/QUOTE]
evet ya ikinci de daha çabuk hissedersin deniliyor daha doğrusu ayırt etmek daha kolay tecrubeden dolayı sanırım
doğsalarda sevsek
Günaydın kızlar. Üç dört gündür sağ tarafıma yatarken dönüyorum bir süre sonra basen bacak kısmımda bildiginiz uyuşma oluyor . Yanlış pozisyonda mı yatıyorum ondan mı anlamadım . Sola yatmaya gayret ediyorum öyle demişti doktorum ama uyurken fark etmeden dönüyorum . Gece uyuşma ve acı ile kalkıyorum böyle bir şey yaşayan var mı
hera01
tabi canım hemen bir tekme beklemiyorum :)
Şuan öyle seyirme olsa da ben gaz derim
Çünkü dün baya bir hareket vardı içimde
Gaz sanki geziniyormus gibi .
Ben gerçek bir tekme almadan hissedemem gibi geliyo
hera01
tabi canım hemen bir tekme beklemiyorum :)
Şuan öyle seyirme olsa da ben gaz derim
Çünkü dün baya bir hareket vardı içimde
Gaz sanki geziniyormus gibi .
Ben gerçek bir tekme almadan hissedemem gibi geliyo
Biz rahat buluyoruz canım ama doktorumun sözünden çıkmak istemedim.
Zaten anlık rahatlatıyor ne olursa olsun.
Ultrasonada girsen kalp atşıda duysan o anlık yarım saat sonra yine acabalar başlıyo .
En güzeli salcan valla ben rahatladım artık
Bende ilk hamileliğimde oyleydim acaba acaba diye diye gecirdim 9 ayı, doktorunun dediği doğru hem bebegi hem kendimizi strese sokuyoruz bunda cok rahatim allaha emanet yavrularimiz
Ya değişiyor aslında . Her hafta dediğim de 8-9 gün de bir belki . Gece bazen bana bi üşüme geliyor . Bi terliyor gibi oluyorum . Bi ateş basıyor . Sizde de oluyor mu ?
benım gecen hafta haftada 2 olduda :) çok saolun ama İnşallah zararlı değildir.. bende yok cnm ani üşüme terleme fln. bnm hamılelıgımın başından beri bitek uyku basmalarım var.. bıde buara aşırı tuvalettt