- 5 Ağustos 2016
- 1.560
- 2.504
- 133
Benim öncekinde hiç kanamam olmamıştı . Kontrolde öğrendik . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah şu günler çabucak geçse de sağlıkla kucağımıza alsak evlatlarımızı . Şimdiden bile nasıl bağlandık onlara .Bende 8 haftalık kürtaj oldum .
Doktorum çok stres oluyorum diye 1 aydan uzun tutuyor randevuları .
İnan olumsuz birley olsa vücudun tepki vericek zaten.
Asla bişey mi oldu biley mi oldu diye düşünme .
Sakin ol .
Bende 12. Haftaya kadar zor geçiridm bu süreci.
Hergün ağladım .
Eşime doppler aldırdım .
12 haftadan sonra doktorumla konustuk.
Bu stres hem seni hem bebeği etkiliyor .
1.5 ay senı görmücem dedi.
Eğer kanaman olursa ancak öyle geli eksin dedi.
Doppleri de kullanmıyorum 1 haftadır .
Doktoruma söyleyeceğim . Bunları içmek de çok zorlandığımı .Bulantı yapmayan demir ilacı kullan canım, ben de bir iki marka bulantı yapmıyor sadece
Bağırsakta çözülenler bulantı yapmıyor canım. Sen doktoruna söyle bulantı yapıyor diye değiştirir zaten kesin. Birde eczanede olmayınca muadil verebiliyorlar. İlk hamileliğimde başıma gelmişti. O bir kutu kan ilacını içememiştimDoktoruma söyleyeceğim . Bunları içmek de çok zorlandığımı .umarım farklı bi alternatif sunar . Evdeyken yine bi şekilde idare ediyorum da çalışırken çok daha zor oluyor .
Her hafta gitmekte cok erken bence. Benimde 3 kaybim var. Doktorum beni rahatlatmak icin 12.haftaya kadar 2 haftada bir çağırdı. Risk azalınca 3 haftaya cikardi. Zaten hareketlerini hissetmeye basladiginda doktor aklina bile gelmiyor. 1 hafta cok az bir sure.Daha evvel bi bebeğimi 9. Haftada kaybetmiştim . Paronoya oldum. En azından içim rahat ediyor . O korku doğana kadar da geçmeyecek galiba . 1 ay cidden uzun
cnim hayırlı olsun hamilemisin? Doğal yoldan mi oldu?hatirlad8nmi beniHer hafta gitmekte cok erken bence. Benimde 3 kaybim var. Doktorum beni rahatlatmak icin 12.haftaya kadar 2 haftada bir çağırdı. Risk azalınca 3 haftaya cikardi. Zaten hareketlerini hissetmeye basladiginda doktor aklina bile gelmiyor. 1 hafta cok az bir sure.
Hepimizi 2 hafta da bir çağırdılar kuzum..Her hafta gitmekte cok erken bence. Benimde 3 kaybim var. Doktorum beni rahatlatmak icin 12.haftaya kadar 2 haftada bir çağırdı. Risk azalınca 3 haftaya cikardi. Zaten hareketlerini hissetmeye basladiginda doktor aklina bile gelmiyor. 1 hafta cok az bir sure.
canım bendede oluyo duuryo mu kı acaba ıyımıkı dıyorum 3 haftada gıdınce. içinş ferah tut hele bi hareketlerını hıssedelım 1 ay sonra o zmana daha rahat o hareket ettıkce ohhersey yolunda derız:)Daha evvel bi bebeğimi 9. Haftada kaybetmiştim . Paronoya oldum. En azından içim rahat ediyor . O korku doğana kadar da geçmeyecek galiba . 1 ay cidden uzun
mekselina ne kadar farklı bir isim anlamı ne acaba ?Bizimki kız olursa mekselina olucak nasipse oglansa bakarız artıkoglumun ismi Samir Umman ona uyumlu isim aricaz
Hayırlı olsun bi prens daha eklendiMerhaba kızlar. Bugün kontrole gittim. Belimde agri var duz duramıyorum. Onun için doktor magnezyum yazdı. Şükürler olsun bebek iyi bir sıkıntı yok. Plensenta yukari çıkmaya başlamış bu iyi birşey dedi. Bu arada cinsiyet kesin erkek dedi.
benim geçti. hiç kalmadı diyebilirim kişiden kişiye değişiyor. ama illa ki geçiyorBenim gecmisti 2 gundur yine başladı.
Rica ederim canim
Dun gece 2 de uyandim. Yarim saat kustum. Ne zaman gececek
benimki hala 2 haftada bir çağırıyor ama gitmeyeceğim. hareketlerini hissediyorum zatenHer hafta gitmekte cok erken bence. Benimde 3 kaybim var. Doktorum beni rahatlatmak icin 12.haftaya kadar 2 haftada bir çağırdı. Risk azalınca 3 haftaya cikardi. Zaten hareketlerini hissetmeye basladiginda doktor aklina bile gelmiyor. 1 hafta cok az bir sure.
Benımde kanamam olmadı :)Benim öncekinde hiç kanamam olmamıştı . Kontrolde öğrendik . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah şu günler çabucak geçse de sağlıkla kucağımıza alsak evlatlarımızı . Şimdiden bile nasıl bağlandık onlara . ❣❣
Ya birde kontrollerde paralıHer hafta gitmekte cok erken bence. Benimde 3 kaybim var. Doktorum beni rahatlatmak icin 12.haftaya kadar 2 haftada bir çağırdı. Risk azalınca 3 haftaya cikardi. Zaten hareketlerini hissetmeye basladiginda doktor aklina bile gelmiyor. 1 hafta cok az bir sure.
Yaa hissediyormusum ne güzelllmekselina ne kadar farklı bir isim anlamı ne acaba ?
Hayırlı olsun bi prens daha eklendi
benim geçti. hiç kalmadı diyebilirim kişiden kişiye değişiyor. ama illa ki geçiyor
benimki hala 2 haftada bir çağırıyor ama gitmeyeceğim. hareketlerini hissediyorum zatendediğin gibi hareketler başlayınca doktor aklına bile gelmiyor
Kızlar bunlar da benim oğluşumun çeyizlerigalatasaraylı zıbını babasından, yelekleri babanesinden (cinsiyeti daha öğrenmeden örmüştü), ahşap boyama biberonluğu ve çok amaçlı çantamız odamıza dekorasyon için ananemizden :) anası da inşallah battaniye örmeye başladı bakalım becerebilirse
aynen ya ayda 300 400 tl para veriyorum bende neredeyse devlete mi gitsem diye aklımdan geçmiyor değil hani o paralara gider eşyalarını alırımYa birde kontrollerde paralı ☺
Benım ücretsiz oldugu halde gitmiyorumda ücretli olsa her hafta 180 tl verceğime bişey alırım heralde bilmşyorum :/
Biraz rahat olmamız lazım .
Her dk da gitsek her saatte olcak olan her türlü olucak .
Aynen yaaa çok fazlaaynen ya ayda 300 400 tl para veriyorum bende neredeyse devlete mi gitsem diye aklımdan geçmiyor değil hani o paralara gider eşyalarını alırım
evetYaa hissediyormusum ne güzelll
ama artık değişmesin ya ben alışverişede başladım maviler fena elimde patlar :)günaydın .
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alıp giydirmek nasip olsun .
ama resimler yok gözükmüyor .
Kızlar doktor önce erkek demişti 15. haftada kız dedi artık doğunca anlarız
İlk mi canım senın ?evetgeçen hafta başladı şimdi daha da fazla hissetmeye başladım seninde bu haftalarda başlar sanırım
ilk canım evet bende 16 da hissetmeye başladım zaten 17 de daha çok başladı aynen bende zayıfım o yüzden çabuk hissettim sanırımİlk mi canım senın ?
Dktrum 16. Haftadan sonra olabılır dedi zayıf oldugum için
Ayyy hadi inşallahh çok merak ediyorum nasıl bir hisilk canım evet bende 16 da hissetmeye başladım zaten 17 de daha çok başladı aynen bende zayıfım o yüzden çabuk hissettim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?