2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim öncekinde hiç kanamam olmamıştı . Kontrolde öğrendik . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah şu günler çabucak geçse de sağlıkla kucağımıza alsak evlatlarımızı . Şimdiden bile nasıl bağlandık onlara .

Bulantı yapmayan demir ilacı kullan canım, ben de bir iki marka bulantı yapmıyor sadece
Doktoruma söyleyeceğim . Bunları içmek de çok zorlandığımı . umarım farklı bi alternatif sunar . Evdeyken yine bi şekilde idare ediyorum da çalışırken çok daha zor oluyor .

Doktoruma söyleyeceğim . Bunları içmek de çok zorlandığımı . umarım farklı bi alternatif sunar . Evdeyken yine bi şekilde idare ediyorum da çalışırken çok daha zor oluyor .
Bağırsakta çözülenler bulantı yapmıyor canım. Sen doktoruna söyle bulantı yapıyor diye değiştirir zaten kesin. Birde eczanede olmayınca muadil verebiliyorlar. İlk hamileliğimde başıma gelmişti. O bir kutu kan ilacını içememiştim

Daha evvel bi bebeğimi 9. Haftada kaybetmiştim . Paronoya oldum. En azından içim rahat ediyor . O korku doğana kadar da geçmeyecek galiba . 1 ay cidden uzun
Her hafta gitmekte cok erken bence. Benimde 3 kaybim var. Doktorum beni rahatlatmak icin 12.haftaya kadar 2 haftada bir çağırdı. Risk azalınca 3 haftaya cikardi. Zaten hareketlerini hissetmeye basladiginda doktor aklina bile gelmiyor. 1 hafta cok az bir sure.

cnim hayırlı olsun hamilemisin? Doğal yoldan mi oldu?hatirlad8nmi beni

Hepimizi 2 hafta da bir çağırdılar kuzum..
Bende hep 2 hafta da bi gittim..
İyi oluyor ama öyle özlemiyoruz.
Şimdi 1 aya çıkarız herhelde cinayet benim belli olunca

Daha evvel bi bebeğimi 9. Haftada kaybetmiştim . Paronoya oldum. En azından içim rahat ediyor . O korku doğana kadar da geçmeyecek galiba . 1 ay cidden uzun
canım bendede oluyo duuryo mu kı acaba ıyımıkı dıyorum 3 haftada gıdınce. içinş ferah tut hele bi hareketlerını hıssedelım 1 ay sonra o zmana daha rahat o hareket ettıkce ohhersey yolunda derız:)

Bizimki kız olursa mekselina olucak nasipse oglansa bakarız artık oglumun ismi Samir Umman ona uyumlu isim aricaz
mekselina ne kadar farklı bir isim anlamı ne acaba ?
Hayırlı olsun bi prens daha eklendi
Benim gecmisti 2 gundur yine başladı.

Rica ederim canim

Dun gece 2 de uyandim. Yarim saat kustum. Ne zaman gececek
benim geçti. hiç kalmadı diyebilirim kişiden kişiye değişiyor. ama illa ki geçiyor

benimki hala 2 haftada bir çağırıyor ama gitmeyeceğim. hareketlerini hissediyorum zaten dediğin gibi hareketler başlayınca doktor aklına bile gelmiyor

Benımde kanamam olmadı :)
Ana işte ilk haftalarda risk çok yüksek şimdi derin bir nefes al
Rabbım sağlıkla kavusmamızı nasp etsn inşallah

Ya birde kontrollerde paralı
Benım ücretsiz oldugu halde gitmiyorumda ücretli olsa her hafta 180 tl verceğime bişey alırım heralde bilmşyorum :/
Biraz rahat olmamız lazım .
Her dk da gitsek her saatte olcak olan her türlü olucak .

Yaa hissediyormusum ne güzelll

günaydın .

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alıp giydirmek nasip olsun .
ama resimler yok gözükmüyor .
Kızlar doktor önce erkek demişti 15. haftada kız dedi artık doğunca anlarız
[/QUOTE]
ama artık değişmesin ya ben alışverişede başladım maviler fena elimde patlar :)

aynen ya ayda 300 400 tl para veriyorum bende neredeyse devlete mi gitsem diye aklımdan geçmiyor değil hani o paralara gider eşyalarını alırım

Reactions: H E
aynen ya ayda 300 400 tl para veriyorum bende neredeyse devlete mi gitsem diye aklımdan geçmiyor değil hani o paralara gider eşyalarını alırım
Aynen yaaa çok fazla
Devlette o ilgi yok maalesef bir kere gittiö pişman oldum . Tabii hepsi öyle değildir . Benım gittiğim öyle denk geldi herhalde

günaydın .

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alıp giydirmek nasip olsun .
ama resimler yok gözükmüyor .
Kızlar doktor önce erkek demişti 15. haftada kız dedi artık doğunca anlarız
ama artık değişmesin ya ben alışverişede başladım maviler fena elimde patlar :)
[/QUOTE]
erkek değişebilirmiş ama kız diyince değişmiyormuş.
kordon yanıltabiliyor bazen ama 15. haftada pozisyon uygunsa net söylenebilir demişti doktorum kesin olmadan söylememişti

ilk canım evet bende 16 da hissetmeye başladım zaten 17 de daha çok başladı aynen bende zayıfım o yüzden çabuk hissettim sanırım
Ayyy hadi inşallahh çok merak ediyorum nasıl bir his
Her akşam uzun süre elimi karnıma koyup uzanıyorum .
Biran tekme atsa korkarım diyorum eşimde gülüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…