Günaydın kızlar. Üç dört gündür sağ tarafıma yatarken dönüyorum bir süre sonra basen bacak kısmımda bildiginiz uyuşma oluyor . Yanlış pozisyonda mı yatıyorum ondan mı anlamadım . Sola yatmaya gayret ediyorum öyle demişti doktorum ama uyurken fark etmeden dönüyorum . Gece uyuşma ve acı ile kalkıyorum böyle bir şey yaşayan var mı
Bende bel fıtığı oldugu icin cok yasıyorum uyuşma, kilo alimi da sinirlere baski yapiyor belki ondan uyuşma oluyordur sende magnezyum takviyesi verebilir doktorun bi danis istersen
Cnm ada kac yasinda ve nasil
Isim analizi yapiyorum acaba adi gibi yalnizliktanmi hoslanir ya da tercih eder
Ben de elif ada dusundum ama eliflerr biraz dik oluyo sanki ada da yalniz free takilan gibi vazgectim
Bende ilk hamileliğimde oyleydim acaba acaba diye diye gecirdim 9 ayı, doktorunun dediği doğru hem bebegi hem kendimizi strese sokuyoruz bunda cok rahatim allaha emanet yavrularimiz
O zaman Türkiye deki bebeklerin coğu hastalıklı olmalı.. Makalelerde zararlı olmadıgı yazıyor. yurtdısında öyle olabılır belkı mantıklısı da budur. kural gibi bir şey olabılır. Zararlı olsa hıcbır doktor usg ye sokmaz. Ya da sağlık bakanlıgı bununla ılgılı bı duzenleme yapar.
Hepimizi 2 hafta da bir çağırdılar kuzum..
Bende hep 2 hafta da bi gittim..
İyi oluyor ama öyle özlemiyoruz.
Şimdi 1 aya çıkarız herhelde cinayet benim belli olunca
Ya birde kontrollerde paralı
Benım ücretsiz oldugu halde gitmiyorumda ücretli olsa her hafta 180 tl verceğime bişey alırım heralde bilmşyorum :/
Biraz rahat olmamız lazım .
Her dk da gitsek her saatte olcak olan her türlü olucak .
Haklisin. Zaten dedigim gibi hareketlerini hissettiginde gitmek bile istemiyorsun. Ilk gebelikte bende cok tedirgindim. 1 kilo bile tasimiyordum. Bunda cok rahatim. O yuzden zaman cabuk geciyor. Birak 1 kiloyu 14 kilo kizimi kucakliyorum.
O zaman Türkiye deki bebeklerin coğu hastalıklı olmalı.. Makalelerde zararlı olmadıgı yazıyor. yurtdısında öyle olabılır belkı mantıklısı da budur. kural gibi bir şey olabılır. Zararlı olsa hıcbır doktor usg ye sokmaz. Ya da sağlık bakanlıgı bununla ılgılı bı duzenleme yapar.
Sizin kanamaniz var her hafta gitmeniz normal. Inşallah biran once gecer. Ama normal giden bir gebelik icin 1 hafta cok kisa bir süre. Gereksiz yere bebegi rahatsiz ediyoruz. Cogu kisi bunu anlatmak istedi
Sizin kanamaniz var her hafta gitmeniz normal. Inşallah biran once gecer. Ama normal giden bir gebelik icin 1 hafta cok kisa bir süre. Gereksiz yere bebegi rahatsiz ediyoruz. Cogu kisi bunu anlatmak istedi
Bende bel fıtığı oldugu icin cok yasıyorum uyuşma, kilo alimi da sinirlere baski yapiyor belki ondan uyuşma oluyordur sende magnezyum takviyesi verebilir doktorun bi danis istersen
20.haftada detayli ultrason icin gittim. Hem detayli çektirdim hemde ayrica fetal eko cektirdim. Ikisi 1 saat sürdü. Oradan çıkıp kendi doktoruma sonuclari gostermeye gittim. Oda ultrasona soktu. Bebegimin eli hep yuzundeydi. Yuzunu kapatiyordu. Doktorum cok rahatsiz olmus bugun dedi. Ve organlara birde o bakip kısa kesti daha fazla rahatsiz olmasin diye. O zamana kadar bende rahatsiz olduklarina inanmamistim. Ama oluyorlar.
20.haftada detayli ultrason icin gittim. Hem detayli çektirdim hemde ayrica fetal eko cektirdim. Ikisi 1 saat sürdü. Oradan çıkıp kendi doktoruma sonuclari gostermeye gittim. Oda ultrasona soktu. Bebegimin eli hep yuzundeydi. Yuzunu kapatiyordu. Doktorum cok rahatsiz olmus bugun dedi. Ve organlara birde o bakip kısa kesti daha fazla rahatsiz olmasin diye. O zamana kadar bende rahatsiz olduklarina inanmamistim. Ama oluyorlar.