2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende bel fıtığı oldugu icin cok yasıyorum uyuşma, kilo alimi da sinirlere baski yapiyor belki ondan uyuşma oluyordur sende magnezyum takviyesi verebilir doktorun bi danis istersen

Benimde bebeğimin ismi Muhammed ayaz olacak Allah’ın izniyle Asya ve Ada adında iki Kızım var ayazımızda olmasın mı
Cnm ada kac yasinda ve nasil
Isim analizi yapiyorum acaba adi gibi yalnizliktanmi hoslanir ya da tercih eder
Ben de elif ada dusundum ama eliflerr biraz dik oluyo sanki ada da yalniz free takilan gibi vazgectim

Bende ilk hamileliğimde oyleydim acaba acaba diye diye gecirdim 9 ayı, doktorunun dediği doğru hem bebegi hem kendimizi strese sokuyoruz bunda cok rahatim allaha emanet yavrularimiz
O zaman Türkiye deki bebeklerin coğu hastalıklı olmalı.. Makalelerde zararlı olmadıgı yazıyor. yurtdısında öyle olabılır belkı mantıklısı da budur. kural gibi bir şey olabılır. Zararlı olsa hıcbır doktor usg ye sokmaz. Ya da sağlık bakanlıgı bununla ılgılı bı duzenleme yapar.

cnim hayırlı olsun hamilemisin? Doğal yoldan mi oldu?hatirlad8nmi beni
Hatırlayamadım kusura bakma. Isim değişikliği yaptın mı? Evet doğal yolla hamile kaldım.
Hepimizi 2 hafta da bir çağırdılar kuzum..
Bende hep 2 hafta da bi gittim..
İyi oluyor ama öyle özlemiyoruz.
Şimdi 1 aya çıkarız herhelde cinayet benim belli olunca
3 hafta da gidersen doktor neden geldin demez. Bence cok merak edersen 3 haftada gidersin.
Haklisin. Zaten dedigim gibi hareketlerini hissettiginde gitmek bile istemiyorsun. Ilk gebelikte bende cok tedirgindim. 1 kilo bile tasimiyordum. Bunda cok rahatim. O yuzden zaman cabuk geciyor. Birak 1 kiloyu 14 kilo kizimi kucakliyorum.
Kızlar doktor önce erkek demişti 15. haftada kız dedi artık doğunca anlarız
Detaylida netlesir canim.

Son düzenleme:
Hastalik yapar demedim ki ben ısı yolladığı icin bebege rahatsızlık verir dedim
Herkesin kendi tercihi ister hergun girer usg ye,ister ayda bir

Reactions: H E
Kanamam var o yuzden haftada 1 ya da 10 gun de bır gıdıyorum
Sizin kanamaniz var her hafta gitmeniz normal. Inşallah biran once gecer. Ama normal giden bir gebelik icin 1 hafta cok kisa bir süre. Gereksiz yere bebegi rahatsiz ediyoruz. Cogu kisi bunu anlatmak istedi

Sizin kanamaniz var her hafta gitmeniz normal. Inşallah biran once gecer. Ama normal giden bir gebelik icin 1 hafta cok kisa bir süre. Gereksiz yere bebegi rahatsiz ediyoruz. Cogu kisi bunu anlatmak istedi
Tabiki riskli bir durumu varsa sık gitmesi normal ama arkadas ondan bahsetmeden hurafe diye konuyu ele alinca farkli bir durum oldu

herkes nefes almayı kessin tekme atıyor falan diye sustur milleti ay ne komik olur bi an düşündüm de
Öğrencilerim zaten ders islemeyelim isim arayalım modndalar onlar seve seve susar
Bende bel fıtığı oldugu icin cok yasıyorum uyuşma, kilo alimi da sinirlere baski yapiyor belki ondan uyuşma oluyordur sende magnezyum takviyesi verebilir doktorun bi danis istersen
Henüz hiç kilo almadım hamile kaldığım kilodayım ikiz olmasına rağmen . Gidip kan değerlerime baktırayım dediğiniz gibi takviyeye ihtiyacım vardır

Tabiki riskli bir durumu varsa sık gitmesi normal ama arkadas ondan bahsetmeden hurafe diye konuyu ele alinca farkli bir durum oldu
20.haftada detayli ultrason icin gittim. Hem detayli çektirdim hemde ayrica fetal eko cektirdim. Ikisi 1 saat sürdü. Oradan çıkıp kendi doktoruma sonuclari gostermeye gittim. Oda ultrasona soktu. Bebegimin eli hep yuzundeydi. Yuzunu kapatiyordu. Doktorum cok rahatsiz olmus bugun dedi. Ve organlara birde o bakip kısa kesti daha fazla rahatsiz olmasin diye. O zamana kadar bende rahatsiz olduklarina inanmamistim. Ama oluyorlar.

Peki siz rahatsız etmeyın bebegınızi zateb cok sacma bi konu .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…