2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Zararlı demek hurafe oluyor . Rahatsız etmek ayrı zararlı demek ayrı ..
Seni etiketliyorum ama sözüm tek sana değil bu konu hakkında yorum yapan herkese ..

Arkadaşlar tamam isteyen istediği kadar girsin herkes kendi bebeğinden sorumlu .
Bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayın .
Herkesin fikri kendine.

Saygılar , sevgilerrr

Yâni dememeli zaten
Gideriz ya
Aslında hareketler başlasa gitmeyiz i..
Hareket ettikçe mutlu oluruz

Kizlar merhaba 18. Haftama girdim ve 6 kilo aldim cok moralim bozuluyor. Neler yapabilirim tavsiyelerinize ihtiyacim var.

Haklisin tatlim bende ustume vazifeymiş gibi yazip ediyorum diğer arkadaşlar kusura bakmasin konu gereksiz uzadi

Kızlar selam herkesee

Kiloları merak ediyorum açıkçası. Ben 51 ile gebe kaldım ama Benim ilk aylar zor geçtiği için 4 kilo verdim 47ye düştüm. Ve hiç artış olmuyor. Benim gibi olan var mı kilo almak istiyorum az da olsa yüzüm falan çok küçüldü

Ben hiç kusmadım, buna rağmen başta 1 kilo vermiştim. Şu an o 1 kiloyu geri aldım başlangıç kilomdayım.

Ben üç kilo aldım ama zayıf aralıkra başlamıştım gebeliğe bir de yağ oranım düşüktü. Diyetisyenim normal olduğunu söyledi.

Reactions: H E
Kizlar merhaba 18. Haftama girdim ve 6 kilo aldim cok moralim bozuluyor. Neler yapabilirim tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Ay ekmek tatlı yeme canım doğumun zorlaşır . Ben hiç kilo almadığım halimde doktor ekmek yeme tatlı çatalın ucuyla ye yağlı yeme dedi. Bebeğe yararı olan şeyler değil bunlar dedi. Muz - yumurta- meyve- sebze - süt- peynir vs bunleı tüket bunlar bebeğe kilo aldırır dedi

ben 17 haftayım hep ayda bir gidiyorum hatta en son 01 nisandı sırada ki kontrolum 6 mayıs

vitamin kullanıyorsan yatmadan önce iç iştahını açmasın
birde gece kalkıp yemek gibi bir huyun varsa mutfağa hiç gitme bile yanına su koy uyanırsan su içip yatarsın .ben mutfağa dadanmıştım bir ara bildiğin gece öğün gibi yemek yiyordum onu kestim .bende 4 kiloya yakın almışım .tatlıyı kestim allahtan yaz geldi meyveye verdim kendimi .

Ben 3 kilo aldım canım doktorum normal olduğunu söyledi merak etme bulantı evren geçtiyse sende almaya başlarsın

Kelime anlamı barış olması lazım. Mekselina ashabı Kehf tek bulunan yedi kisiden birisi. Unisex bı isim. Söylemesi çok hoşuma gidiyor

Bende dört ayda dört kilo almışım yavaştan yürüyüşe başlamak lazım.

ama artık değişmesin ya ben alışverişede başladım maviler fena elimde patlar :)
erkek değişebilirmiş ama kız diyince değişmiyormuş.
kordon yanıltabiliyor bazen ama 15. haftada pozisyon uygunsa net söylenebilir demişti doktorum kesin olmadan söylememişti
[/QUOTE]
16 haftada gittim bizde erkek gibi gördük ama bir ay daha bekleyelim kordon olabilir dedi doktor yirminci haftayı bekliyorum bende

@hera01 tabi canım hemen bir tekme beklemiyorum :)
Şuan öyle seyirme olsa da ben gaz derim
Çünkü dün baya bir hareket vardı içimde
Gaz sanki geziniyormus gibi .
Ben gerçek bir tekme almadan hissedemem gibi geliyo
Geziniyor zaten annesi suyun içinde yüzüyor bebisler balık kayar gibi gibi bı sağa bı sola kayar

Bu ilaci kullanıp bel ağrısına faydası olan oldumu
Eki Görüntüle 2264538
Magnezyum cnm bu bende başka bı markasını kullanıyorum çünkü sırt bel agrilarim başladı bacaklarima kramp gircek gibi oluodu doktor banada verdi gerçekten iyi geliyor icmeyi ihmal etme. Benimki suda eritilen ama hepsinin görevi aynı

Ayy kıyamam yaa

günaydın .

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alıp giydirmek nasip olsun .
ama resimler yok gözükmüyor .
Kızlar doktor önce erkek demişti 15. haftada kız dedi artık doğunca anlarız
ama artık değişmesin ya ben alışverişede başladım maviler fena elimde patlar :)
[/QUOTE]
Hadi ya görünmüyo mu. Yine de çok teşekkür ederiz canım, sağlıkla giydirelim hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…