Hatırlayamadım kusura bakma. Isim değişikliği yaptın mı? Evet doğal yolla hamile kaldım.
3 hafta da gidersen doktor neden geldin demez. Bence cok merak edersen 3 haftada gidersin.
Haklisin. Zaten dedigim gibi hareketlerini hissettiginde gitmek bile istemiyorsun. Ilk gebelikte bende cok tedirgindim. 1 kilo bile tasimiyordum. Bunda cok rahatim. O yuzden zaman cabuk geciyor. Birak 1 kiloyu 14 kilo kizimi kucakliyorum.
Kiloları merak ediyorum açıkçası. Ben 51 ile gebe kaldım ama Benim ilk aylar zor geçtiği için 4 kilo verdim 47ye düştüm. Ve hiç artış olmuyor. Benim gibi olan var mı kilo almak istiyorum az da olsa yüzüm falan çok küçüldü
Kiloları merak ediyorum açıkçası. Ben 51 ile gebe kaldım ama Benim ilk aylar zor geçtiği için 4 kilo verdim 47ye düştüm. Ve hiç artış olmuyor. Benim gibi olan var mı kilo almak istiyorum az da olsa yüzüm falan çok küçüldü
Ay ekmek tatlı yeme canım doğumun zorlaşır . Ben hiç kilo almadığım halimde doktor ekmek yeme tatlı çatalın ucuyla ye yağlı yeme dedi. Bebeğe yararı olan şeyler değil bunlar dedi. Muz - yumurta- meyve- sebze - süt- peynir vs bunleı tüket bunlar bebeğe kilo aldırır dedi
Canım yoktur inşallah . Şöyle düşün kimisi hergün ultrasonda riskli gebelik geçirenler . Ben nerdeyse haftada bir görünüyorum . Bana daha uzun süre olan muayeneler anlamsız geliyor . Yani Allah korusun birşey olsa 1 aylık ara çok gibi .
vitamin kullanıyorsan yatmadan önce iç iştahını açmasın
birde gece kalkıp yemek gibi bir huyun varsa mutfağa hiç gitme bile yanına su koy uyanırsan su içip yatarsın .ben mutfağa dadanmıştım bir ara bildiğin gece öğün gibi yemek yiyordum onu kestim .bende 4 kiloya yakın almışım .tatlıyı kestim allahtan yaz geldi meyveye verdim kendimi .
vitamin kullanıyorsan yatmadan önce iç iştahını açmasın
birde gece kalkıp yemek gibi bir huyun varsa mutfağa hiç gitme bile yanına su koy uyanırsan su içip yatarsın .ben mutfağa dadanmıştım bir ara bildiğin gece öğün gibi yemek yiyordum onu kestim .bende 4 kiloya yakın almışım .tatlıyı kestim allahtan yaz geldi meyveye verdim kendimi .
erkek değişebilirmiş ama kız diyince değişmiyormuş.
kordon yanıltabiliyor bazen ama 15. haftada pozisyon uygunsa net söylenebilir demişti doktorum kesin olmadan söylememişti
[/QUOTE]
16 haftada gittim bizde erkek gibi gördük ama bir ay daha bekleyelim kordon olabilir dedi doktor yirminci haftayı bekliyorum bende
@hera01 tabi canım hemen bir tekme beklemiyorum :)
Şuan öyle seyirme olsa da ben gaz derim
Çünkü dün baya bir hareket vardı içimde
Gaz sanki geziniyormus gibi .
Ben gerçek bir tekme almadan hissedemem gibi geliyo
Magnezyum cnm bu bende başka bı markasını kullanıyorum çünkü sırt bel agrilarim başladı bacaklarima kramp gircek gibi oluodu doktor banada verdi gerçekten iyi geliyor icmeyi ihmal etme. Benimki suda eritilen ama hepsinin görevi aynı
20.haftada detayli ultrason icin gittim. Hem detayli çektirdim hemde ayrica fetal eko cektirdim. Ikisi 1 saat sürdü. Oradan çıkıp kendi doktoruma sonuclari gostermeye gittim. Oda ultrasona soktu. Bebegimin eli hep yuzundeydi. Yuzunu kapatiyordu. Doktorum cok rahatsiz olmus bugun dedi. Ve organlara birde o bakip kısa kesti daha fazla rahatsiz olmasin diye. O zamana kadar bende rahatsiz olduklarina inanmamistim. Ama oluyorlar.
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alıp giydirmek nasip olsun .
ama resimler yok gözükmüyor .
Kızlar doktor önce erkek demişti 15. haftada kız dedi artık doğunca anlarız
ama artık değişmesin ya ben alışverişede başladım maviler fena elimde patlar :)
[/QUOTE]
Hadi ya görünmüyo mu. Yine de çok teşekkür ederiz canım, sağlıkla giydirelim hepimiz