Dün başladım insallah gecer. Evvelki gun kizim dusmesin diye tutayim derken yanlis hareket yaptim galiba. Belim kötü. Dik duramiyorum. Iki buklum geziyorum. Bir yandan kizim bir yanda karnimdaki isim zor. Insallah biran once gecerMagnezyum cnm bu bende başka bı markasını kullanıyorum çünkü sırt bel agrilarim başladı bacaklarima kramp gircek gibi oluodu doktor banada verdi gerçekten iyi geliyor icmeyi ihmal etme. Benimki suda eritilen ama hepsinin görevi aynı
Ben 1.4 kilo aldım canım. Uzun süre sabittim bulantı ve kusma pek yaşamama rağmen, ya da 300-400 gr gibiydi aldığım ama sonradan arttı. Sen de bence yeni yeni kilo almaya başlıycaksınKızlar selam herkesee
Kiloları merak ediyorum açıkçası. Ben 51 ile gebe kaldım ama Benim ilk aylar zor geçtiği için 4 kilo verdim 47ye düştüm. Ve hiç artış olmuyor. Benim gibi olan var mı kilo almak istiyorum az da olsa yüzüm falan çok küçüldü
Maşallah canım .H E canim benimde cinsiyet kesinleşti erkek olacak. Listeye ekleyebilirsin
Bende az once oğlumu tezgahın üzerine kaldirdim geri indirirken karnima inanılmaz bir agri girdi hemen magnezyum icip koltuga uzandim ikinci hamilelik zormus arkadaş yaaDün başladım insallah gecer. Evvelki gun kizim dusmesin diye tutayim derken yanlis hareket yaptim galiba. Belim kötü. Dik duramiyorum. Iki buklum geziyorum. Bir yandan kizim bir yanda karnimdaki isim zor. Insallah biran once gecer
Cocugu olan icin cok zor. Senin oglun ne kadarlık. 10dk ayakta duramiyorum belim cok kotu. Sanada gecmis olsun dikkat etBende az once oğlumu tezgahın üzerine kaldirdim geri indirirken karnima inanılmaz bir agri girdi hemen magnezyum icip koltuga uzandim ikinci hamilelik zormus arkadaş yaa
Sanada geçmiş olsun canim magnezyum varsa iç sendeCocugu olan icin cok zor. Senin oglun ne kadarlık. 10dk ayakta duramiyorum belim cok kotu. Sanada gecmis olsun dikkat et
Bende geçen hafta banyoyu temizledim eğil doğrul yoruldum sağ bobregime bı ağrı girdi günlerce çektim böbrek ultasonu istedi doktor temiz çıktı doktor ters hareket mi yaptın dedi. Bakıyorum bazı hamile kadınlar cam bile siliyor evi supursem hemen ağrım oluyor eşim supuruyor hep. Oğlumda bu ara ucbucuk yaş sendromu na girdi galiba çok fazla ağlıyor herşeye itiraz ediyor eşyaları fırlatmaya başladı bende haliyle geriliyorum sitresten her yerim ağrıyo. Allah yardımcımız olsun. İlk gebelik kolaymış hep yatıyordumDün başladım insallah gecer. Evvelki gun kizim dusmesin diye tutayim derken yanlis hareket yaptim galiba. Belim kötü. Dik duramiyorum. Iki buklum geziyorum. Bir yandan kizim bir yanda karnimdaki isim zor. Insallah biran once gecer
Benim oğlumda her uyku saati kriz gecirio kucağıma almiyorum ama yatmadigi için kismen kaldırıp yatağına yatiriyorum hep agrm oluyo gerçekten zor ikinci gebelikBende az once oğlumu tezgahın üzerine kaldirdim geri indirirken karnima inanılmaz bir agri girdi hemen magnezyum icip koltuga uzandim ikinci hamilelik zormus arkadaş yaa
Sağol canım. Basladim insallah iyi gelir.Sanada geçmiş olsun canim magnezyum varsa iç sende
3,5 yasinda oglum 17 kilo
Valla ilkinde bende hep yatiyordum. Cok rahattim. Simdi kızım uyumadan dinlenemiyorum. Benimde evi esim süpürüyor. Bende arkasindan siliyorum. Bugun iki buklum gezdigim icin bulasiklari makineye koydu balkonu yikadi sagolsun. Gunduzleri yanlizim bu halde kizimla ilgileniyorum uyudugu zaman iki buklum yatagina koyuyorum. Gurbette olmak cok zor. Sıkıntısını cok cekiyorum.Bende geçen hafta banyoyu temizledim eğil doğrul yoruldum sağ bobregime bı ağrı girdi günlerce çektim böbrek ultasonu istedi doktor temiz çıktı doktor ters hareket mi yaptın dedi. Bakıyorum bazı hamile kadınlar cam bile siliyor evi supursem hemen ağrım oluyor eşim supuruyor hep. Oğlumda bu ara ucbucuk yaş sendromu na girdi galiba çok fazla ağlıyor herşeye itiraz ediyor eşyaları fırlatmaya başladı bende haliyle geriliyorum sitresten her yerim ağrıyo. Allah yardımcımız olsun. İlk gebelik kolaymış hep yatıyordum
Ben 1 yaşına kadar yorgan kullanmadim. Zaten penye battaniye sarılı oluyor. Uzerine de polar battaniye orttum. Odasının sıcaklığını 22-23 derece de sabit tutdum. Sukurler olsun hic hasta olmadi. 2 yaşına kadar yastık onermiyor doktorlar. Omurilik eğriliği olurmuş. 1 yasina kadar yastik kullanmadim. 1 yasindan sonra ince pamuk yastik kullandim.Kızlar kayınvalidem bebeğin yorganını, yastığını ben diktiririm dedi. Bahsettiği yün yorgan. Bizim bebekler kışa geliyor ama yün yorgan da kullanılır mı bilemedim. Ağır olmaz mı? Tecrübeli annelerden fikir almak isterim.
Ben de 1 yaşa kadar yatağıma sabit beşikte yatırmayı düşünüyorum, yorgan falan büyük olur o beşiklere ama kv heves etti demek ki.Ben 1 yaşına kadar yorgan kullanmadim. Zaten penye battaniye sarılı oluyor. Uzerine de polar battaniye orttum. Odasının sıcaklığını 22-23 derece de sabit tutdum. Sukurler olsun hic hasta olmadi.
Yaptirsin eninde sonunda lazım olacak. Zaten buyuk oluyor. Benim annem ben bekarken yaptırmış. Daha 1 yada 2 kez kullandim. 1 yasindan sonrada uzerini cok açıyordu. Gece cok kalkip uzerinj ortuyorum diye careyi uyku tulumunda buldum. Tulumu giydirdim üzerine yine battaniye orttum yattim. Gece uzerini acsada üşümedi. Yorgan yine kaldiBen de 1 yaşa kadar yatağıma sabit beşikte yatırmayı düşünüyorum, yorgan falan büyük olur o beşiklere ama kv heves etti demek ki.
Allah'tan eslermiz ev islerinde yardımcı oluyor. Eşi hamile olup hiç bir ise elini sürmeyen erkekler tanıyorum oh ne güzel dünya kadın hem bebeği tasisin dogursun adam yattığı yerden ben baba oldum desinSağol canım. Basladim insallah iyi gelir.
Valla ilkinde bende hep yatiyordum. Cok rahattim. Simdi kızım uyumadan dinlenemiyorum. Benimde evi esim süpürüyor. Bende arkasindan siliyorum. Bugun iki buklum gezdigim icin bulasiklari makineye koydu balkonu yikadi sagolsun. Gunduzleri yanlizim bu halde kizimla ilgileniyorum uyudugu zaman iki buklum yatagina koyuyorum. Gurbette olmak cok zor. Sıkıntısını cok cekiyorum.
Evet esimin yakin arkadasi aynen öyle. Sinir oluyorum ona. Cocuklarina 1 bardak su vermez birak karisina yardim etmeyiAllah'tan eslermiz ev islerinde yardımcı oluyor. Eşi hamile olup hiç bir ise elini sürmeyen erkekler tanıyorum oh ne güzel dünya kadın hem bebeği tasisin dogursun adam yattığı yerden ben baba oldum desin
Uyku tulumu bu sene bile kullandim ben. En iyisi e bebekte dış kumaşı ve iç dolgusu yüzde yüz pamuktan üretilen uyku tulumlari var tavsiye ederim. LCW dekiler dış kumaş pamuk ama içi elyaf bebekler için iyi değil.Yaptirsin eninde sonunda lazım olacak. Zaten buyuk oluyor. Benim annem ben bekarken yaptırmış. Daha 1 yada 2 kez kullandim. 1 yasindan sonrada uzerini cok açıyordu. Gece cok kalkip uzerinj ortuyorum diye careyi uyku tulumunda buldum. Tulumu giydirdim üzerine yine battaniye orttum yattim. Gece uzerini acsada üşümedi. Yorgan yine kaldi
Bizim de çok yakında var boyleleri isim vermeyim tanıdık çıkar belkiEvet esimin yakin arkadasi aynen öyle. Sinir oluyorum ona. Cocuklarina 1 bardak su vermez birak karisina yardim etmeyi
Bende ebebekten aldim. Büyük rahatlık. Gece huzursuz uyuyordum.Uyku tulumu bu sene bile kullandim ben. En iyisi e bebekte dış kumaşı ve iç dolgusu yüzde yüz pamuktan üretilen uyku tulumlari var tavsiye ederim. LCW dekiler dış kumaş pamuk ama içi elyaf bebekler için iyi değil.
Insallah canimBizim de çok yakında var boyleleri isim vermeyim tanıdık çıkar belkibabalar anneye yardımcı olursa cocuklar da bunu örnek alır mutlaka. Böylece kadına değer veren çocuklar yetiştirmiş oluruz inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?