2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yün Yorgan alerjik bebekler için yasak. Benim oğlum bronşit li alerjik bı çocuk dogdugundan beri. Ben pamuk yaptircaktim çocuk doktoru pamuk değil iyi maarkanin silikon yastık yorganini alın dedi sık sık yıkayın en iyisi dedi. İstikbalden aldik yorgan yastığı. İyi oldu aslında yün yada Pamuk olunca yikasan kurumasi zaman alıyor. Silikon aynı gün yıka kurut ser

1 tane altınbaşak dan elyaf yastik aldim. Cok terletiyor kafasını. O yuzden kullanamadim. English home dan pamuk yastik aldım. Cok memnun kaldim. Pamuğu hic görmüyorsunuz. 2 kılıf icine koymuşlar. 1 de sen takıyorsun. Bir sıkıntı yaşamadım

Reactions: H E
Mantıklı aslında ben de vakti gelince öyle bir şey alsam daha iyi.

Canim bencede ağır olur yün yorgan
Doktorumuz uyarmışti beni ilk sene battaniye kullan hem hafif hemde allah korusun burnunu falan dayasa nefes almasi kolay olur diye ayrica yastik da kullanmadim 2 sene ha almadimmi aldim ama kullanmadim bide yatak yani yastiklari var ya hani suslu falan takim satiliyor onlari da önermemişti doktorumuz

Yastikla bogulma riski olduğu icin onermiyor doktorlar

Ben kv arayıp söyleyim en iyisi yaptırmasın. Bir de böyle diktirilen yorganlar hazır nevresim takımlarına boyut olarak uymaz ya hiç kullanamam öyle olursa.

Ben kv arayıp söyleyim en iyisi yaptırmasın. Bir de böyle diktirilen yorganlar hazır nevresim takımlarına boyut olarak uymaz ya hiç kullanamam öyle olursa.
Yorgancılar biliyor canim. Hazirlarla olculerini ayni yapiyorlar. Kv den kendi bir boyut bildirmezse. Butun nevresim uyuyor. Birde pamuk daha sağlıklı istersen bir arastir.
Alerji gibi bir durum olursa elyaf alırsın. Pahali birsey degil.

İnternetten okudum biraz yün önerilmiyor. Dediğin gibi pamuk, bambu gibi materyaller öneriliyor, kumaşları özel antibakteriyel falan yapılıyormuş. Yün yorgan nefesi tıkadığı ya da ağır olduğu için ani bebek ölümüne neden olabiliyormuş. Bu kadarını okumak yeterli oldu benim için.

Ağır olmayan bir yorgan iyi olur. İçinin yününü çok koymazsan sıkıntı olmaz

hala başlangıç kilomdayım ama bebek iyi besleniyor ve büyüyor kilo almamamın sebebi de günde neredeyse 2 saat yürüyorum ben
ben meyve nu aşerme konusunda çok avantajlıyız neyse ki tüm meyve sebzelerin olduğu mevsime denk geldik

Kelime anlamı barış olması lazım. Mekselina ashabı Kehf tek bulunan yedi kisiden birisi. Unisex bı isim. Söylemesi çok hoşuma gidiyor

Merhaba, Mekselina bildigim kadariyla 7 uyuyanlardan birisi. Benim bir erkek musterim vardi, Marasli. Adi Mekselina. Kizinin adi da diger uyuyanlardan biri olan Mislina idi

magnezyum kullanan arkadaslar magnezyumu en fazla 33-35 haftalara kadar bırakmak gerekiyor bazen doktorlar içme artık demeyi unutuyor sıkıntı oluyor. Benim 28 haftada erken dogum riskim vardı normalde günde 1 icilen magnezyumu ben günde 2 iciyordum daha sonra unuttu doktor içme demeyi 37 e kadar kullandım 37 de bıraktık ama bu kez dogum sancılarım kasılmalarım olmadı. 40 haftada suni sancı ile dogdu maalesef cok zor oldu

Allah yardımcımız olsun tabi ilk cocuga benzemiyor sorumlulugumuz fazla. Belki hormonlar ve beden yorgunlugu sebebiyle bizlerde gergin olup cocuklara hissediyoruzdur o yüzden onlarda bukadar mızmız uyumsuz oluyorlardır.

İlk sene penye battaniyeler cok iş görüyor hem hafif hemde alerjik durumlar icin en güvenlisi.
Kayınvalideniz heves etmiş söylerseniz belki alınır ama yün sanırım yeni jenerasyon cocuklar icin imkansız gibi cogu alerjiye yatkın

merhabalar benimde karın kasık kasılmalarım oluyordu doktorum 22 . haftan önce önermiyorum gerekirse kullanıyoruz dedi ve magnezyum suda ieritme verdi
ama uyardı sadece sıkıntıyı yaşadığın zaman kullan dedi...fazlasını kullanma dedi.ve magnezyum fazlalığının yan etkisi kesinlikle ishal bilginiz olsun

Kayınvalidemle konuştuk canım. O da zaten yorganı acaba pamuk mu yaptırsam falan diye tereddütte kaldım dedi. Şimdiki bebeklerin neye alerjisi olacağı belli olmuyor. Eltimin kızı da hassasdı. Anlaştık şimdilik yaptırmayacağız, ilerde olduki ihtiyaç olursa o zaman yaptıracağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…