2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ac karnina icersen ishal yapiyor. Ilac kutusunda bu uyari yazıyor zaten

Kızlar 14.haftada kanaması olan varmiydi dün gece sıvı kanamam olmuş iv çamaşırım ıslanmış baya sabahta yine devam ediyor yoğun olmasada acile gidecem ama bekliyorum eşim calisiyorcalisiyor

Kızlar 14.haftada kanaması olan varmiydi dün gece sıvı kanamam olmuş iv çamaşırım ıslanmış baya sabahta yine devam ediyor yoğun olmasada acile gidecem ama bekliyorum eşim calisiyorcalisiyor
canım benim telaşlanma öncelikle bence doktora gitmende fayda var yordunmu ki kendini..

Merhaba, Mekselina bildigim kadariyla 7 uyuyanlardan birisi. Benim bir erkek musterim vardi, Marasli. Adi Mekselina. Kizinin adi da diger uyuyanlardan biri olan Mislina idi
Evet mislina nin anlamı Bizim gibi demek . Yedi uyurlar hepsi erkekti ama mekselina ve mislina ismi kız için Uygun geliyor bana

Benim zaten sezeryan olacak. İlki seseryandi çünkü. Ama güzel bı bilgi vermişsin cnm.ben her kontrolde hatırlatıyorum bu ilacı ictim bu ay tamam mı devam mı diye. Doktorlar da sonucunda insan onca hastayla uğraşıyor dalgın olabilir hatirlatmakta fayda var

Ben 1.4 kilo aldım canım. Uzun süre sabittim bulantı ve kusma pek yaşamama rağmen, ya da 300-400 gr gibiydi aldığım ama sonradan arttı. Sen de bence yeni yeni kilo almaya başlıycaksın
İnşallah bakalım dört gözle bekliyorum almayı :))
Çok yürüdüm ya dün baya yoruldum dolapları falan sildim
inşallah önemli bir şey yoktur canım, içini ferah tut bebeğin iyidir inşallah, gelişmelerden haberdar et

Canım eşin çalışsada sen kendın gıt bence kanama varsa doktorun gormesınde fayda var yorma kendıni. İnşallah önemli bişey yoktur

Benim ablam cam bile silerdi hamileyken . Ben hiç bişey yapmadım iki üç hafta kanama oldu ilk aylar. Şimdi tehklikem geçti ama korkum var . Ağır iş zaten yapmıyorum ama biraz yorulsam hemen bişey olcakmi diye korkuyorum. Doktora gidince bizede haber ver canm. Gidene kadar da sırt üstü yatıp ayaklarinin altına yastık koy . Kimi gebeler hassas oluyor . Bende çamaşır sepeti kaldırınca kahve leke basladi iki üç hafta sürmüştü sonra geçti çok şükür

Canm merak etme ben 17.haftamdayım pazar aksamı durduk yere kanamam geldi doktora gıttim ultarsonda kanama alanı görmedi dinlenınce geçti zaten. Panik yapma

Gecmis olsun canim gittinmi doktora,kanaman devam ediyor mu?

Benim olmuştu ilk kez 14. Haftada peçeteye gelmişti acile gidip iğne vuruldum yine de doktorun önerisiyle. Geçmiş olsun. Bence damara vs denk geliyor yukarı çıkarken

Geçmiş olsun canım gidebildin mi doktora?
Durumun nasıl şuan

Amacımız birbirimize destek bu yüzden bilgilleri paylaşmakta fayda var diye düşünüyorum. Bende her gitigimde bu ilaca devam mı diye soruyorum.

yorulmaktan olmus olabilir bize de haberverin doktor sonucunu

Kızlar alıntı yapmayı beceremedim şimdi çıktım acilden çok bekledim orda bebek normal gözüküyor ama doktor bazen düşükler böyle oluyor dedi dinlen sebebini bilmiyorum dedi ama bende yola çıkacak şimdi 4 saatlik arabada giderken yatacam inşallah bisey olmaz

Merhaba Arkadaşlar, bir oğlum daha olacakmış. Böylece inşallah 2oğlum, 1kızım olacak. Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin, onları da öz analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için randevu almamı, 24. Haftamda da tahlil için aç karnına gitmemi istedi. Demek seker testi yapacak.
Ayrıntılı ultrasonun önem derecesini sorduğumda "zeka testini isterseniz yaptırırsınız çünkü tedavisi yok ve istatistiki bir şey. Ancak bunu yaptırdığınızda doğum anında müdahale edilmesi gerekebilecek rahatsızlıklar tespit edilebiliyor." dedi. Öyle diyince 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona girmeye karar verdim. Güzel sonuçlar olur inşallah hepimizde de

Geçmiş olsun, dinlenin inşallah bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…