2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
kuzum gecmıs olsun çok şükür bebegın ıyıymıs. korkma burda bıkac arkadaşta daha oldu ve çok şükür geçti. dua et ve dınlen bol bol

İnşallah birşey olmaz . Olumsuz düşünme Kuzum . Dua edelim inşallah

Canım hayırlı olsun . Sağlıkla gelsin inşallah . Ben de ayrıntılı ultrasonu merak ediyorum

L Leiyla canım, geçmiş olsun...
Çok şükür ki bebeğin iyiymiş.
Yatarak ya da beline yastık desteği alarak ve sakin sakin giderseniz birşey olmaz Allah’ın izniyle.
Eve döndüğünüzde de artık kendini yormamalısın bence, bol bol dinlen...
Bir an önce toparlarsınız inşallah.
Bu arada doktorun iğne vs vermedi mi?

Sağol canım verdi progesteron hap verdi henüz içmedim yemekten sonra alaçam inşallah dün bide sanki suyum geldi gibi hissettim iç çamaşırım ıslaktı ve kan gelmis iyice panikledim

Allah korusun bebek iyise bisey olmaz allaha emanet, yola cikmasaydin keske

Kızlar bazen göbeğime doğru ya da alt tarafa doğru ara ara sancı hissediyorum . Bu rahim büyüdüğünden midir ?
Bende de oluyor.. Sanırım rahim büyüyor.. Ama beniö ağrı sağ tarafa doğru oluyor karnımda.. Sürekli olmuyor Allahtan ara ara vuruyor

Geçmiş olsun canım...
Dinlen bol bol

Sağol canım verdi progesteron hap verdi henüz içmedim yemekten sonra alaçam inşallah dün bide sanki suyum geldi gibi hissettim iç çamaşırım ıslaktı ve kan gelmis iyice panikledim
Canım suyun gelmiş olsa doktor söylerdi, bebeğin suyu azalmış vs derdi diye düşünüyorum.
Bence akıntıdır o diye düşünüyorum.
Rahim ağzı uzunluğunu ölçtü mü peki?
İlk bebeğin mi?

Ilk bebeğim canım şu nasıl olur bilmiyorumda alttan muane etti ama kan temizlicem dedi sadece ama bildiğin ıslaktı şu gelmiş gibi alıntı değildi

Ilk bebeğim canım şu nasıl olur bilmiyorumda alttan muane etti ama kan temizlicem dedi sadece ama bildiğin ıslaktı şu gelmiş gibi alıntı değildi
Canım, daha ciddi birşey olsa doktor seni eve göndermezdi.
İçin rahat olsun, bir sıkıntı olmadan atlatırsın inşallah.
Tekrar geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…