Kızlar alıntı yapmayı beceremedim şimdi çıktım acilden çok bekledim orda bebek normal gözüküyor ama doktor bazen düşükler böyle oluyor dedi dinlen sebebini bilmiyorum dedi ama bende yola çıkacak şimdi 4 saatlik arabada giderken yatacam inşallah bisey olmaz
Kızlar alıntı yapmayı beceremedim şimdi çıktım acilden çok bekledim orda bebek normal gözüküyor ama doktor bazen düşükler böyle oluyor dedi dinlen sebebini bilmiyorum dedi ama bende yola çıkacak şimdi 4 saatlik arabada giderken yatacam inşallah bisey olmaz
Merhaba Arkadaşlar, bir oğlum daha olacakmış. Böylece inşallah 2oğlum, 1kızım olacak. Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin, onları da öz analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için randevu almamı, 24. Haftamda da tahlil için aç karnına gitmemi istedi. Demek seker testi yapacak.
Ayrıntılı ultrasonun önem derecesini sorduğumda "zeka testini isterseniz yaptırırsınız çünkü tedavisi yok ve istatistiki bir şey. Ancak bunu yaptırdığınızda doğum anında müdahale edilmesi gerekebilecek rahatsızlıklar tespit edilebiliyor." dedi. Öyle diyince 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona girmeye karar verdim. Güzel sonuçlar olur inşallah hepimizde de
LLeiyla
canım, geçmiş olsun...
Çok şükür ki bebeğin iyiymiş.
Yatarak ya da beline yastık desteği alarak ve sakin sakin giderseniz birşey olmaz Allah’ın izniyle.
Eve döndüğünüzde de artık kendini yormamalısın bence, bol bol dinlen...
Bir an önce toparlarsınız inşallah.
Bu arada doktorun iğne vs vermedi mi?
LLeiyla
canım, geçmiş olsun...
Çok şükür ki bebeğin iyiymiş.
Yatarak ya da beline yastık desteği alarak ve sakin sakin giderseniz birşey olmaz Allah’ın izniyle.
Eve döndüğünüzde de artık kendini yormamalısın bence, bol bol dinlen...
Bir an önce toparlarsınız inşallah.
Bu arada doktorun iğne vs vermedi mi?
Sağol canım verdi progesteron hap verdi henüz içmedim yemekten sonra alaçam inşallah dün bide sanki suyum geldi gibi hissettim iç çamaşırım ıslaktı ve kan gelmis iyice panikledim
Sağol canım verdi progesteron hap verdi henüz içmedim yemekten sonra alaçam inşallah dün bide sanki suyum geldi gibi hissettim iç çamaşırım ıslaktı ve kan gelmis iyice panikledim
Canım suyun gelmiş olsa doktor söylerdi, bebeğin suyu azalmış vs derdi diye düşünüyorum.
Bence akıntıdır o diye düşünüyorum.
Rahim ağzı uzunluğunu ölçtü mü peki?
İlk bebeğin mi?
Canım suyun gelmiş olsa doktor söylerdi, bebeğin suyu azalmış vs derdi diye düşünüyorum.
Bence akıntıdır o diye düşünüyorum.
Rahim ağzı uzunluğunu ölçtü mü peki?
İlk bebeğin mi?