Canm nasilsin doktora gittinmi bu ayki kontrolde herhangi onemli bi tahlil yaptimi... ben ona gore gidicem yoksa 20. Haftada gideyim diyorum cunku ilcede yasiyorum calisiyorum gidip gelmesi sikinti..olmazsa kontrol icin burdaki devlet hastanesine giderim ...kararsiz kaldimBen 1.4 kilo aldım canım. Uzun süre sabittim bulantı ve kusma pek yaşamama rağmen, ya da 300-400 gr gibiydi aldığım ama sonradan arttı. Sen de bence yeni yeni kilo almaya başlıycaksın
Hayırlı olsun 3.bebeğin..Selam bayanlar. Sat 13 ocak ile baslayan bekleyis devam ediyor. Doktorum nbl nin bir ilacini tavsiye etti vitamin olarak. 14. Haftada bacaklarimda kramp oldu magnezyum istedim takviye suan baska kan damlasi vs yok.7 yil aradan sonra 3. Bebegim olacak2 li test icin gittigimzde 13 hafta 3 günlüktü %80 erkek dedi
Canım son aylarında kaşıntı tutarmış gebeleri ama senin erken başlamış.. Yine de sen bi göster kendini belki şifası vardırKızlar gebelikle alakalı mı bilmiyorum benim damaklarım alerjik kasıntı tutar dönem dönem . Bu sefer kulagım kaşınıyor ama öyle böyle değil sürekli eşime baktırıyorum birşey mi var diye içine yokmuş gebelikle alakalımı yoksa hekime basvurmalımıyım
Gebelikle alakalı değil bahar alerjisiyle aşakalı bence canım. Damak kaşınması falan bende de çok olur, kulaklar da kaşınabilir. Bi doktora danış bakalım ne diyecekKızlar gebelikle alakalı mı bilmiyorum benim damaklarım alerjik kasıntı tutar dönem dönem . Bu sefer kulagım kaşınıyor ama öyle böyle değil sürekli eşime baktırıyorum birşey mi var diye içine yokmuş gebelikle alakalımı yoksa hekime basvurmalımıyım
Yeni gittim kontrole canım. Her şey yolunda çok şükür. 3 lü tarama baktırmıycaz onun yerine sadece AFP baktıralım dedi doktorum. Bel açıklığını, spina bfida gibi rahatsızlıkları tespit eden bi test. Pazartesi bunun için kan vericem kuzum. Bi de pazartesi multivitamin, kan ilacı ve balık yağı başlıcak sanırım doktor canımCanm nasilsin doktora gittinmi bu ayki kontrolde herhangi onemli bi tahlil yaptimi... ben ona gore gidicem yoksa 20. Haftada gideyim diyorum cunku ilcede yasiyorum calisiyorum gidip gelmesi sikinti..olmazsa kontrol icin burdaki devlet hastanesine giderim ...kararsiz kaldim
Bende de oluyor.. Sanırım rahim büyüyor.. Ama beniö ağrı sağ tarafa doğru oluyor karnımda.. Sürekli olmuyor Allahtan ara ara vuruyor
Kartal pendik maltepe civarı oturan var mı ben kartal soganliktayim . Hala kendime doktor bulamadım. Ya doktor iyi hastane kötü ya hastane iyi doktor kötü kafam çok karışık
Evet kuzum teşekkür ederim sen nasılsın bayadır konuşamadık ❤Hayırlı olsun canım,demek kızın olacak
çok geçmiş olsun canım uzan dinlen keşke gitmesenKızlar alıntı yapmayı beceremedim şimdi çıktım acilden çok bekledim orda bebek normal gözüküyor ama doktor bazen düşükler böyle oluyor dedi dinlen sebebini bilmiyorum dedi ama bende yola çıkacak şimdi 4 saatlik arabada giderken yatacam inşallah bisey olmaz
bebiş büyüyo ondandır. bende de oluyor. doktor büyüdüğü için olur onlar demiştiKızlar bazen göbeğime doğru ya da alt tarafa doğru ara ara sancı hissediyorum . Bu rahim büyüdüğünden midir ?
o bende de oluyor ya sanırım idrar torbasına baskı yapıyor o yüzden kanama yok da hafif ıslaklık oluyor.Sağol canım verdi progesteron hap verdi henüz içmedim yemekten sonra alaçam inşallah dün bide sanki suyum geldi gibi hissettim iç çamaşırım ıslaktı ve kan gelmis iyice panikledim
Hayırlı olsun tekrarEvet kuzum teşekkür ederim sen nasılsın bayadır konuşamadık ❤
Ay o ıslanma bende de oluyor . Sanki biri iç çamaşırımı ıslatmış gibi ama beraberinde akıntı da geliyor az . Geçmeyen sancı ağrı eşlik etmediği müddetçe sıkıntı yoktur inşallah . Hele crinone jel fitil kullandığımda ki o gelenlere göre buna şükür diyorum .çok geçmiş olsun canım uzan dinlen keşke gitmesen
bebiş büyüyo ondandır. bende de oluyor. doktor büyüdüğü için olur onlar demişti
o bende de oluyor ya sanırım idrar torbasına baskı yapıyor o yüzden kanama yok da hafif ıslaklık oluyor.
Ben tutmıycam canım kan şekerinde dengesizlikler olmasını istemiyo doktorum. Ana öğünleri bırak ara öğünleri bile atlamamı istemiyo. O yüzden bu sene oruç tutamıycam benHerkese iyi haftasonları :) şimdiden hayırlı ramazanlar oruç tutacak olanlar var mı? Dün güvendiğim bir doktorun konuşmasında hiç bir zararı yok bebek hertürlü alacağını alır zorlanan anne olur diyordu yani bebeğe bir zararı yok bu kesin sadece gebe olarak bizler dayanabilir miyiz korkuyorum :)
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin oğlunCinsiyetimiz kesinleşti doktorumuz sağolsun al annesi bu da pipisi diye ultrason fotosu verdi elimize :))
Suyun gelse anlarsın. Su geldiğinde tutamıyorsun altindan akıyor.Ilk bebeğim canım şu nasıl olur bilmiyorumda alttan muane etti ama kan temizlicem dedi sadece ama bildiğin ıslaktı şu gelmiş gibi alıntı değildi
Canim kramplar magnezyum eksikliginden oluyor. Doktoruna soyle hemen verir.Günaydın kızlar güzel bir haftasını geçirelimİki üç gecedir sağ tarafıma yatınca ağrı oluyprdu damar damar üstüne mi bindi diyordum dün gece bacağıma kramp girdi . Ben ikiz hamileyim biliyorsunuz demek ki yediğim peynir yoğurt yeterli değil . Kalsiyum ilacı mı verilir ki sağlık ocağında mı test yaptırıyoruz bunun için yoksa gidip direk hapı alıyor muyuz ? Doktorum başka şehirde . Tüp bebek hamilesi olduğum için doktoruma ayda bir kere gidiyorum. İlaç olarak sadece decavit- feramat vermişti şimdi de balık hiç yemiyorum diye imom diye b balık hapı verdisürekli kullanmak zorunda değilsin arada iç dedi. Kalsiyum gerekliyse burada sağlık ocağında halletmem gerekecek
Ben tutmayacağım. Aclik hissim oldugu an birsey yemezsem midem bulaniyor. 2017 de arkadaşım tutmayi denedi. Bebek cok hareketsiz kaliyordu. Strese girmeye başladı tutmadi. Tercih anneninHerkese iyi haftasonları :) şimdiden hayırlı ramazanlar oruç tutacak olanlar var mı? Dün güvendiğim bir doktorun konuşmasında hiç bir zararı yok bebek hertürlü alacağını alır zorlanan anne olur diyordu yani bebeğe bir zararı yok bu kesin sadece gebe olarak bizler dayanabilir miyiz korkuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?