- 5 Ağustos 2016
- 1.560
- 2.504
- 133
Canım ben çok kararsızım . Yani sabah mide bulantıları yine devam ediyor . Perşembe kendi doktorumda kontrolüm var . Tutmasam da işyerinde yemek yiyemem . Sanırım doktor kontrolüne kadar tutmayı denemeyeceğim .Herkese iyi haftasonları :) şimdiden hayırlı ramazanlar oruç tutacak olanlar var mı? Dün güvendiğim bir doktorun konuşmasında hiç bir zararı yok bebek hertürlü alacağını alır zorlanan anne olur diyordu yani bebeğe bir zararı yok bu kesin sadece gebe olarak bizler dayanabilir miyiz korkuyorum :)
Ya bize de kız dediler ama 13. Haftada . Bu perşembe kendi doktorum da kontrolüm var . Açıkçası bi pipi görür müyüm diye kafamda deli sorularCinsiyetimiz kesinleşti doktorumuz sağolsun al annesi bu da pipisi diye ultrason fotosu verdi elimize :))
Masallah canm ne guzel benm doktor kan ilacina 20. Haftada baslicaz demisti.olmazsa bi doktora sorayim ona gore gideyim.bence senin dok tor cok iyi ya benmki cok yogun biri msjlara cok kisa cevap veriyor.birde muaynesi cok pahali gebeligim riskli diye gidiyorum ama degistiricem ilerdeYeni gittim kontrole canım. Her şey yolunda çok şükür. 3 lü tarama baktırmıycaz onun yerine sadece AFP baktıralım dedi doktorum. Bel açıklığını, spina bfida gibi rahatsızlıkları tespit eden bi test. Pazartesi bunun için kan vericem kuzum. Bi de pazartesi multivitamin, kan ilacı ve balık yağı başlıcak sanırım doktor canım
Canim ne yapiyorsun ne zamandir giremedim sirf seni bulmak icin girdim oglun oluyor demek cok sevindim . Bu sene erkek senesi valla benim de oglan 23+0 olduk cok sukur. Zaman geciyor ama yine de sabirsizlik da yok degil.Kızlar bunlar da benim oğluşumun çeyizlerigalatasaraylı zıbını babasından, yelekleri babanesinden (cinsiyeti daha öğrenmeden örmüştü), ahşap boyama biberonluğu ve çok amaçlı çantamız odamıza dekorasyon için ananemizden :) anası da inşallah battaniye örmeye başladı bakalım becerebilirse
Çok şükür doktorumdan yana çok şanslıyım canım çok memnunum kendisinden. Senin doktorun da gerekli her şeyi veriyodur canım öyle düşünme. Burda da mesela bazı arkadaşlar 12.haftadan sonra falan başladılar multivitaminlere ve kan ilacına, benim doktorum daha erken şu an ihtiyacın yok 16 da başlıycaz dedi. Yani biraz doktora göre de değişiyo herhalde sıkma hiç canınıMasallah canm ne guzel benm doktor kan ilacina 20. Haftada baslicaz demisti.olmazsa bi doktora sorayim ona gore gideyim.bence senin dok tor cok iyi ya benmki cok yogun biri msjlara cok kisa cevap veriyor.birde muaynesi cok pahali gebeligim riskli diye gidiyorum ama degistiricem ilerde
14+0 da pembe leke ve kahverengi halini yaşadım.Bebegi iyi görmüş doktorda.İcini ferah tut ve dinlen lütfen canım..Kızlar 14.haftada kanaması olan varmiydi dün gece sıvı kanamam olmuş iv çamaşırım ıslanmış baya sabahta yine devam ediyor yoğun olmasada acile gidecem ama bekliyorum eşim calisiyorcalisiyor
Ay canım benim ya çok sevindim yazdığınaCanim ne yapiyorsun ne zamandir giremedim sirf seni bulmak icin girdim oglun oluyor demek cok sevindim . Bu sene erkek senesi valla benim de oglan 23+0 olduk cok sukur. Zaman geciyor ama yine de sabirsizlik da yok degil.
Aynen canım benim belim geçen hafta başladı. Kuyruk sokumum batıyor yürürken.. Çok sabit kalıp ayağa kalkınca özellikle zorlanıyorum. Daha 3aydayız 9.ayda ne yapıcazBenim de aynı şekilde basınç ve batma ağrı oluyor özellikle sağ tarafımda. Geçen hafta belim de baya ağrıyıordu. Omurga şekli değişiyor ve rahim büyüyormuş ondan olabilir dedi doktor
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinHayırlı olsun tekrarİyiyim canım regli bekliyorum,tekrardan aynı telaşlar Bu aralar çok yoğunum aslında açıköğretim sınavlarım şimdi kpss başvurucam falan bebekte istiyoruz nasip bakalım
Test yaptırmadan kafana göre kullanma canım ilaç.Günaydın kızlar güzel bir haftasını geçirelimİki üç gecedir sağ tarafıma yatınca ağrı oluyprdu damar damar üstüne mi bindi diyordum dün gece bacağıma kramp girdi . Ben ikiz hamileyim biliyorsunuz demek ki yediğim peynir yoğurt yeterli değil . Kalsiyum ilacı mı verilir ki sağlık ocağında mı test yaptırıyoruz bunun için yoksa gidip direk hapı alıyor muyuz ? Doktorum başka şehirde . Tüp bebek hamilesi olduğum için doktoruma ayda bir kere gidiyorum. İlaç olarak sadece decavit- feramat vermişti şimdi de balık hiç yemiyorum diye imom diye b balık hapı verdisürekli kullanmak zorunda değilsin arada iç dedi. Kalsiyum gerekliyse burada sağlık ocağında halletmem gerekecek
Hayırlı olsun oğlunCinsiyetimiz kesinleşti doktorumuz sağolsun al annesi bu da pipisi diye ultrason fotosu verdi elimize :))
İnşallah canımİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Benim doktorumda kan ilaci d vitamini ve icinde omega olan bir vitamin basladiMasallah canm ne guzel benm doktor kan ilacina 20. Haftada baslicaz demisti.olmazsa bi doktora sorayim ona gore gideyim.bence senin dok tor cok iyi ya benmki cok yogun biri msjlara cok kisa cevap veriyor.birde muaynesi cok pahali gebeligim riskli diye gidiyorum ama degistiricem ilerde
Ayni yer benimde ağrıyorve iki buklum geziyorum. Gecmezse ortopediye gideyim diyorum. Cok agrim var.Aynen canım benim belim geçen hafta başladı. Kuyruk sokumum batıyor yürürken.. Çok sabit kalıp ayağa kalkınca özellikle zorlanıyorum. Daha 3aydayız 9.ayda ne yapıcaz
Canim benim seninki de buyumus Masallah. Hatirliyorum bi yazinda 12 leri bi gorsek yazmistin sanirim bak geciyor. Hazirliklar basladi valla odasini filan yapiyoruz yavas yavas 30 kadar bitirmeyi dusunuyoruz ama al al bitmiyor. Surekli internetten birseyler siparis veriyorum. Adi batuhan olacak insallah. Rabbim vakti zamaninda saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin. Bu arada ben de 15+4 de kesin erkek oldugunu ogrenmistim. Hayirli olsun canim benim.Ay canım benim ya çok sevindim yazdığınamaşallah siz artık iyice büyüdünüz, biz daha 16+2 yiz bugün canım. Hiç geçmiyo gibi zaman. Demek senin de oğluş geliyo :) öyle herhalde çoğunlukla erkek var bu sene. Bizim de çok net bi şekilde erkek :) zaten yeter ki sağlıkla gelsinler başka hiçbir şey önemli değil nasıl gidiyo canım hazırlıklar başladı mı, isim belirlendi mi
Geçmiş olsun kramplar kalsiyumdan cok magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor doktoruna danisip magnezyum alabilirsin canimGünaydın kızlar güzel bir haftasını geçirelimİki üç gecedir sağ tarafıma yatınca ağrı oluyprdu damar damar üstüne mi bindi diyordum dün gece bacağıma kramp girdi . Ben ikiz hamileyim biliyorsunuz demek ki yediğim peynir yoğurt yeterli değil . Kalsiyum ilacı mı verilir ki sağlık ocağında mı test yaptırıyoruz bunun için yoksa gidip direk hapı alıyor muyuz ? Doktorum başka şehirde . Tüp bebek hamilesi olduğum için doktoruma ayda bir kere gidiyorum. İlaç olarak sadece decavit- feramat vermişti şimdi de balık hiç yemiyorum diye imom diye b balık hapı verdisürekli kullanmak zorunda değilsin arada iç dedi. Kalsiyum gerekliyse burada sağlık ocağında halletmem gerekecek
Ben buradaki doktora oruç tutacağım desem beni zorla hastaneye yatirirlar herhaldeHerkese iyi haftasonları :) şimdiden hayırlı ramazanlar oruç tutacak olanlar var mı? Dün güvendiğim bir doktorun konuşmasında hiç bir zararı yok bebek hertürlü alacağını alır zorlanan anne olur diyordu yani bebeğe bir zararı yok bu kesin sadece gebe olarak bizler dayanabilir miyiz korkuyorum :)
12.haftada gittiğimizde erkeğe benziyor ama değişebilir demişti bu hafta da maşallah annesi pipiyi gördük artık değişmez erkek dedi :))Ya bize de kız dediler ama 13. Haftada . Bu perşembe kendi doktorum da kontrolüm var . Açıkçası bi pipi görür müyüm diye kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?