Tetanoz aşısının ille şu hafta yapılması gerekir diye bir durum yok cogu arkadasi farklı haftalarda cagirmis sağlık ocagi o yüzden gec kalmış sayilmazsin canimKızlar.... Bu tetanoz aşısı için demek ki geç kalmışım ben
2 gün sonra 18.hafta olacak nasipse,
Ama sağlık Ocağı kaydım İstanbul da ve ben Bursa’da yım eşimin işi dolayısıyla.
Acaba bu iğneyi sadece kayıtlı olduğumuz sağlık ocağı mı yapıyor?
Bilginiz var mı?
tatlım bana haziran demişlerdi hatta kağıda yazmışlar az önce çantamda buldum 22. haftama denk geliyor sanırım belirli bir zamanı yok bu aşının ama olmak gerekiyormuş doktorum öyle demişti.Kızlar.... Bu tetanoz aşısı için demek ki geç kalmışım ben
Bilginiz var mı?
Teşekkürler canım...tatlım bana haziran demişlerdi hatta kağıda yazmışlar az önce çantamda buldum 22. haftama denk geliyor sanırım belirli bir zamanı yok bu aşının ama olmak gerekiyormuş doktorum öyle demişti.
Arayıp öğreneyim tekrar...Bana 20. Hafta dediler hepsi farklı bir tarih veriyor bence şehri dışındaysanız bağlı bulunduğunuzu arayın yaptırın derlerse bursadada yaparlar bence
Şimdi arayıp sordum sağlık ocağında ki hemşireye.Tetanoz aşısının ille şu hafta yapılması gerekir diye bir durum yok cogu arkadasi farklı haftalarda cagirmis sağlık ocagi o yüzden gec kalmış sayilmazsin canim
Yakinindaki sağlık ocağını arayip bi sorabilirsin kayıtlı olmasan da yapılabilirmi diye
Ben aile hekimliğinde çalışıyorum, gebelerime 20. Haftayı doldurunca yapıyorum, bazı arkadaşlar 18de başlıyor. Geç kalmış olmazsın.Kızlar.... Bu tetanoz aşısı için demek ki geç kalmışım ben
Bilginiz var mı?
ağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Evet shahla hocanın randevualrı sıkıntılı biraz çok hstası var :)
Ama eşim hastane çalışanı oldugu için sağolsun ayarlıyoruz .
Bende birçok kişiden referans alıp gittim .
Çok memnunum .
İnşallah sende yeni doktorundan memnunsundur .
Maşallah canım benim hep böyle sağlıkla devam etsin kızının gelişimi
Kızlar.... Bu tetanoz aşısı için demek ki geç kalmışım ben
Bilginiz var mı?
Evet canım, aradım biraz önce.Ben aile hekimliğinde çalışıyorum, gebelerime 20. Haftayı doldurunca yapıyorum, bazı arkadaşlar 18de başlıyor. Geç kalmış olmazsın.
deneyimli anneler ufak ufak kıyafet alışverişi yapmak istiyorum ama ilk olduğundan ne alınması gerekir bilmiyorum ve gereksiz kullanmayacağım kıyafet almak istemiyorum. ilk bir ay için ne alınmalı sizce
Uzun kollu çıtçıtlı badi. Ayaklı pijama, ilk dönemler kaka kıvamı sulu olduğu için çabuk batıyor pijamaları.kendinden eldivenli üstler. Sonradan takılan eldivenler çabuk çıkabiliyor. Lastiği çok sıkı olmayan çorap. Ayakları çok üşüyor bebeklerin. Bol sayıda ağız bezi. Birde şapka çok kullanmıştımdeneyimli anneler ufak ufak kıyafet alışverişi yapmak istiyorum ama ilk olduğundan ne alınması gerekir bilmiyorum ve gereksiz kullanmayacağım kıyafet almak istemiyorum. ilk bir ay için ne alınmalı sizce
Geç kalmamışsın canım hep bu aralar yapılıyo aşı. Yakınındaki bi sağlık ocağı ile görüş bence, yardımcı olurlar diye düşünüyorumKızlar.... Bu tetanoz aşısı için demek ki geç kalmışım ben
Bilginiz var mı?
Aldıklarınızı saglikla kullanin insallah kizlarvalla benim bebegime ilk aldıgım sey 1 numara prima premium care bez :)
12 paket yeni dogan ıslak mendil
yenidogan köpük sampuan
dünde cinsiyet kesinleşti diye bir sapka bir sac bandı bir boyunluk aldım
bi tulum bir alt pijama ve yelek aldım
bizim bebeler ekim bebesi uzun kollu cıtcıtlı badiler penye battaniyeler ve yelekler gerekecek
Su icmedigimde idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum hemenAmin. Mide bulantısı çok zor inşallah çabuk geçer.
Ben su içip yatınca midem çok bulanıyor. Su içme ihtiyacım varsa birkaç yudum alıp bırakıyorum. Bunun bir açıklaması var mı bilmiyorum ama gece bol su içmediğimde savah daha iyi oluyorum. Kendini farklı farklı yiyecekler yiyip yatırarak deneyimle bence. Bir çözümü, kolaylığı vardır belki
1 tane 10 lu olmak uzere 4-5 tane hastane çıkışıdeneyimli anneler ufak ufak kıyafet alışverişi yapmak istiyorum ama ilk olduğundan ne alınması gerekir bilmiyorum ve gereksiz kullanmayacağım kıyafet almak istemiyorum. ilk bir ay için ne alınmalı sizce
Canım geçmiş olsun, bu enfeksiyon benimde yakamı bırakmadı ... Çok dikkat ediyor ve 3lt su içiyor olmama rağmen.Bugün iki göğsümün alt tarafında kuş çırpınıyor ne bu anlamadım sürekli bebek aşgıda yukarıda olamaz:) gece mantar kaşıntıdan uyumadım bütün gün uyudum : ( çok keyifsiz bir gün bugün benim içinyarın kan tahlili yaptırmak istiyorum sağlık ocagında bir sonraki hafta doktoruma giderim bu enfeksiyon olmasaydı gitmiycektim bu ay
Teşekkür ederimCanım geçmiş olsun, bu enfeksiyon benimde yakamı bırakmadı ... Çok dikkat ediyor ve 3lt su içiyor olmama rağmen.
Umarım yarın daha iyi bir gün geçirirsin. Kan tahlili de önemli, ihmal etme.
Doktor konusuna gelince ben bu ara haftada bir gitmek zorunda bile kaldım.
Bebeğe bir zararı olmadığını söylüyorlar sonuçta.
Bence bunu dert etme, inşallah daha sağlıklı bir güne uyanırsın.
Uzun kollu zibinlari bir yasindan sonra başlamıştık bizde. Küçükken insan korkuyor. Sıfır yada yarım kollu zibin üstüne tulum giydirince kolay oluyor. Tulum tek parça olduğu için kolay oluyor beli de açılmıyor ama tulum alirken ayaksiz almak lazım ayaklı olunca ilk aylar çok hızlı uzuyor bebekler hemen küçük geliyor tulumAldıklarınızı saglikla kullanin insallah kizlar
İlk 1-2 ay uzun kollu çıt çıtlı body giydirmek cok zor oluyor kollari incecik ya kırılıverecek diye korkuyor insan
Ben kisa kollu body ustune de uzun kollu zıbın takımını giydiriyordum
Penye battaniyeler cook işe yarıyor bulunca 2-3 tane alin derim evler sicak oldugundan diger kalin battaniyeler cok bunaltiyor
Citcitli badileri ben yandan citcitli kullandim cok rahat oluyor.Uzun kollu zibinlari bir yasindan sonra başlamıştık bizde. Küçükken insan korkuyor. Sıfır yada yarım kollu zibin üstüne tulum giydirince kolay oluyor. Tulum tek parça olduğu için kolay oluyor beli de açılmıyor ama tulum alirken ayaksiz almak lazım ayaklı olunca ilk aylar çok hızlı uzuyor bebekler hemen küçük geliyor tulumoğlumda tecrübe ettim bu sefer tulumlari ayaksız alcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?