2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Harika olmuş...
Ne çok zaman ayırmışsın, eline emeğine sağlık...

Bu bilgi cok iyi oldu.Ikizler daha kucuk dogacagindan e bebekten almak mantikli yenidogani.cok tesekkurler emily
Evet alabilirsin canim ama cok alma. Küçük doğanlar cok cabuk büyüyor. Elinde kalır. Bir kac takim kucuk aldıysan gerisini 3 ay almami tavsiye ederim.
Aynen bende bir sıkıntı yaşamadım. Kızım 19 aylik suan 24-36 aylik aliyorum. O yuzden kiloya gore alinmasi iyi. Bedene gore kucuk gelir.
Harika olmuş...
Ne çok zaman ayırmışsın, eline emeğine sağlık...
Rica ederim canim❤

Muanemizz güZel geçti, eli yüzünde yatıyordu minişim :) tahlil sonuçlarında tiroid gebelikte yükselir senin ki biraz sınırda dikkat et dedi.
4 hafta sonra detaylı ultrason İçin randevu aldık. Detaylı bir saat sürüyormuş En çok bunu merak ediyorum.

Ay mothercare uçmuş gerçekten yaa, eskiden doğum yapanlara hediye alırdık ordan, şimdi hiçbişey almadan çıktım

ilk 4 ay bu badiler çok rahat oluyor. Giydirip çıkarması rahat oluyor. ister istemez kafadan gecirirken korkuyorsun kucuk oldugu icin.
Eki Görüntüle 2266441 Eki Görüntüle 2266442
4 Ay çok ilk 2 Ayı kolunu bacağını kırmadan geçirebiliriz bu tatlış badilerle bence ama 3 ve 4.ay artık daha güzel giydirilir ele avuca geliyorlar artık.. Ama ağlayan kolik bebekse yine bu badilerr kolay kucakta da giydirilir rahat

Kızlar selam . Dün zor bir gece atlattık . Sabah 5 gibi lavaboya gittim peçeteye silinirken biraz kan geldi . Soluğu acilde aldık . Servikal uzunluk iyi açılma Yok bebek de iyi ama düşük tehditi oluşturabilirmiş bir serum ve düşük önleyici iğne yaptılar . Ömrümden ömür gitti . Ona birşey olacak diye . Sabahta normal mesaideki doktor baktı . Yat dinlen iş yapma . Ağır kaldırma ayakta kalma dedi. Rapor yazdı . Dualarınıza talibim . Bir de progestan verdi günde 3 kez 10 gün . Gece o kanamadan sonra 3-4 kez tuvalete gittim gelen giden kan Yok. İnşallah geçer şu günler . Uyuyamadım bile .

Çok Geçmiş olsun

Kendi çocuğun olunca bir cesaret geliyor insana

Herkese hayırlı Ramazanlar kızlar yazmak isteyip yazamadim ne zamandir oğlum anasinifina gidiyo ama pikniği gezisi günlük işler geçip gidiyo zaman bide finaller var benim gerçi kafam hiç ders almiyo çalışmak istemiyorum ama zamanim azaldı elimden geleni yapicam artık napayım sizler nasilsiniz bebişleriniz nasıl.

Canım senin msji görememişim ben inşallah zararsizdir bizimkilerde benimde kenarda duruyodu bant ama değmiyodu büyük ihtimal çünkü bebiş istedigi gibi hareket ediyodu Dr.net anlayamadı değip değmediğini şimdi ayrıntılı ultrason zamanini bekliyorum bende varmı sende bir değişiklik.

Canım geçmiş olsun..
İnşallah tekrarlamaz
Sağlıkla gelsin minişler

Gecmis olsun

İnşallah canım ya..
İncecik kollarını düşündükçe nasıl tutup giydirecem yıkıcam diyorum
Doğum yaptiktan sonra sanki anneliğin ozel egitimini almissin gibi oluyorsun. O kadar rahat bakiyorsunki. Zaten 15-20 gun anneler yardimci. Basbasa kalinca yapiyorsun herseyi. Banyoyu babamizla yaptik 4 ay. 4.ayda sonra banyoda kucagina alip yıkarsın. Daha zevkli oluyor.

Bak mesala kendi çocuğumu gayet kucağıma alabiliyordum rahatça. Ama geçen bir bebişi annesinin işi olduğu için kucağıma verdi tutarken acayip zorlandım
Ay evet başkasınn bebeğini bende alamam.
Sadece kardeşimin miniklerini istediğim gibi tuttum sevdim giydirdim ama Büyümüşlerdi biraz 3 4 Ay olmuştu

İnşallah canım herkes öyle diyor allahın izniyle bi doğsun en güzel biz bakarız zaten sağlıkla doğsunlar da yıkarız severiz giydiririz

İnşallah canım herkes öyle diyor allahın izniyle bi doğsun en güzel biz bakarız zaten ❤ sağlıkla doğsunlar da yıkarız severiz giydiririz
Kuzucım yaaa öyle bi gelecekler ki herşeyi bize onlar öğretecek
Her bebek kendine özgü
Onlardan öğreneceğimiz çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…