2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doktordan geldim :) iyiydi kendisini yumak gibi kapatmış uyanmadı doktor uyandırmaya çalıştı bi minik huysuzlandı yine uyudu:) kilosu boyu herşeyi normal dedi. Enfeksiyon için genital muayene yaptı yeniden 5 günlük fitil birde yıkama jeli verdi kasılmalar ya rahim büyümesiyle ilgili ya da enfeksiyondandır dedi. Tetenoz aşımı gittim oldum sağlık ocağı biz 20. Haftada yapıyoruz ama gelmişken yapalım dedi. Kendi doktorum yaptır artık dedi. Kan tahlillerini istedi yarında onları yaptırıcam. Çok şükür sorun yok.

Canım harika bir liste ellerine emeğine sağlık hepsini dikkate alacağım

Canım çok sevindim gözünaydın detaylında çok iyi geçer inşallah çok heyecanlı bir şey kız kardeşimde bugün gidecek detaylıya
Geçmiş olsun canım yat dinlen bir şey yoktur Allahın izniyle önlem almışlar ne güzel dualarım seninle

Gözün aydın canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına

Canım, çok geçmiş olsun.
Allah acil şifalar versin.. Bebeğini de seni de korusun İnşallah

ekilemrese canım çok şükür herşey yolundaymış...
Çok sevindim, sağlıkla büyüsün minnak...

Allahım iyilik versin canım, korkma. Doktorunun da dediği gibi dinlen, kendini yorma. Bir de stres yapma, ilaçların etkisi olur. Bişey olmaz Allah'ın izniyle.

Aaa çok ciddi fark var ya:) denizliye gelelim bari hem bebek alışverişi için en güzel yer çok severim babadağ çarşısını :)
Gezmek için mi geldiniz daha önce. Buyrun gelin. Burada saglik hizmetleri cok uygun. Devlete gitmeye hic gerek yok.

oy maşallah büyümüştür şimdi o :)

Detaylı icin nereden randevu aldınız ben araştırdım fakat doktorum perinatolog ceksin radyolog olmasın dedi uygun yerler hep radyolog perinataolog fiyatları 600 tl den baslıyor

Çok geçmiş olsun canım enfeksiyonmu vardı sende çok şükür bebiş iyiymiş sevindim biran önce atlatirsin inşallah.Saglik ocagindan hiç haber yok bende zamanı gelince ararlar heralde iğne acitiyomu korkak anne ben unuttum ilkini.
Ayrıntılı ultrason önerdi bir yer verdi fiyat sordum uzman doktorlar 375. Prof 475 randevu henüz almadım fiyatlar bu şekilde mi ortalama ?
Benimde özel hastane canım 400müş perinatolog bakıyo ama dışardan gelen hastalara daha fazla fiyat oluyo dedi bana Dr.um.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…