2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
birmucizeistiyorum

canım cok gecmiş olsun belki yorgunluk belki enfeksiyon tetiklemiştir doktorlar önlemini almıs yat dinlen bol bol.
Doguma kadar birdaha da görme kırmızıları insallah cnm

Yok iğne acıtmadı kolumda ağrımıyor hiç sorun yok

Tekrar kontrole gitmedim hiç, bu haftasonu gideceğim. Durumu sana yazarım canım.

ben 5. günde giydirirken bacağından pat diye bir ses geldi , dedin çoçuğun bacağını kırdım herhalde .hop gittik dr a adam birşey yok diyor yok dedim birşey oldu film çekin ısrar ettimde film çekti hiçbirşey yok .o kadar elastik ki tutup özellikle güç kullanmazsan istesende kıramazsın dedi de rahatladım .

çok geçmiş olsun 1 kere olup sonra kesmesi bile güzel birşey yordun demekki kendini yada ani bir hareketin olduysa o tetiklemiştir .
geçmiş olsun .
Ayrıntılı ultrason önerdi bir yer verdi fiyat sordum uzman doktorlar 375. Prof 475 randevu henüz almadım fiyatlar bu şekilde mi ortalama ?
istanbul'da olanlar Zeki Şahinoğlunu değerlendirin derim .benim gittiğim özel hastahanede 355 tl ama zeki Bey'de 420 tl .o kadar çok memnuniyet var ki .arkadaşın bebeğinde ayak parmağında ki üst üste binmiş parmağı bile söyledi .zaten netten bakın o kadar çok memnuniyet var ki .
400 başka yere vereceğime 420 buna veririm .
devlette herkes 5 dk baktılar diyor bu sefer güvenemem bu çok önemli bir görüntüleme .

Erdem hastanesinde verilen fiyat müşteri hizmetlerinden öğrendim

kuzenim Erdem Çamlıca'da çektirdi diğerlerini bilmem de 350-400 gibi bir rakam verdi .dr un ağzınan çımbızla laf alıyorum tek tek ben sordum da cevap verdi yoksa bakıyor hııım iyi , bakıyor hııım tamam kalkabilirsin demiş .
bunun içinde bu kadar para bayılamam.madem biz para veriyoruz hakkını alalım .

bu ihtiyaç listesi yazan arkadaşın notlarının altına imzamı atarım :) kolaya kaçayım .
eline sağlık tüm ihtiyaçları çok güzel yazmış .
sadece lcw de kendinden çoraplı patikler var denk gelirseniz onlarda çok iş görüyor .çorap kaydı patik çıktı yok ayaklar sıcacık .ayakları çok önemli bir üşütsün hemen sancılanmaya başlıyor bebekler .dertte anlatamayınca sustur susturabilirsen .

bu defa da kız a don

hahha karar veremedi doktorlar da bekleyelim görelim bakalım.

Erdem hastanesinde verilen fiyat müşteri hizmetlerinden öğrendim

erdem hastanesş güneşli aradım 400 tl fiyat verdi

Canım tıp merkezine gidecek Ultramed diye bir yer normalde Avcılar hospital dan almıştı ama doktor raporluymuş ay sonuna attılar o yüzden değiştirmek zorunda kaldı.

ultramed aradım radyolog cekiyormuş
avcılar hospital perinatalog var o da 400 tl

aslında fiyat kadar çektirenlerin memnuniyetide çok önemli . bu paralara zaten radyolog asla olmamalı .
ben 31 Mayıs'a randevu aldım .
aslında 5 Haziran ama bayram haftasına denk geldim 5 gün öncesi olsun dedik .

Aynen oraya gidecekti ama randevusunu ayın sonuna attılar doktor rapor alınca bu sefer haftası geçiyor mecbur kaldı radyolog olduğunu bilmiyordum

aslında fiyat kadar çektirenlerin memnuniyetide çok önemli . bu paralara zaten radyolog asla olmamalı .
ben 31 Mayıs'a randevu aldım .
aslında 5 Haziran ama bayram haftasına denk geldim 5 gün öncesi olsun dedik .

kesinlikle fiyattan yorumlar da önemli ama 800 1000 tl lerde acıkcası cok pahalı
bende 28 mayıs gibi düşünüyorum 20+4 olacak

Benim doktorum da perinatolog bakmalı ayrıntılıya, radyolog bakarsa hiç gerek yok biz kadın doğumcuşar da o kadar bakıyoruz dedi. Şu an kararsızım araştırma hastanesinden randevu alsam mı acaba, yoksa direkt özel perinatoloğa mı gitsem bilmiyorum. Fiyatlar hep öyle 400-500 civarı çoğu yerde canım

aslnda haklılar perinatologların işi bu bebek konusunda uzmanlar ama özel sigorta ile olan anlaşmaları da kesilmiş artık özel sig karsılamıyormuş ne bileyim sinir bozucu fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…