2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

5 Ay sonra ben
Çatt sesi geldi aha bebeğin kolunu kırdım
Oy allah korusun ben onu pamuklara sarar öyle bakarım aşkım benim o annesinin meleği kelebeği

Ayrıntılı ultrason önerdi bir yer verdi fiyat sordum uzman doktorlar 375. Prof 475 randevu henüz almadım fiyatlar bu şekilde mi ortalama ?
Bu ayrıntılı ultrason yeni çıktı sanirim10 sene önce yoktu yada benim doktor yonlendirmedi eltim 3 sene önce hamileydi ozaman ayrıntılı ya göndermişti ama bebeği sorunluydu aslında enfeksiyon nedeni ile kesesi sarkmisti ağrıları oluyordu onun için gönderdi sanmistim ozaman maltepe küçükyalı da özel bir muayene ye 450 vermiştik

Siz yaptıracak mısınız?

Siz yaptıracak mısınız?
Evet kesinlikle ilk çocuğunda bobreklerinde idrar kaçağı vardı yani ilk çocukta problem yaşandıysa 2.cocuktada olabilme ihtimali varmış bu ayrıntılı ya çok sevindim
Ayrıca bobreklerinde sorunu çok geç görmüştü benim doktor böyle bir durumda çocuk sezeryanla alınması gerekmiş dahada büyümesini engellemek için ama sağolsun doktorum sonuna kadar bekledi sonrasında hastanelerden cikamadik

Eğer anadolu yakasında ayrıntılı ultrason icin fiyat ve önerilerinizi alabilirsem çok sevinirim

2009 da ilk gebeliğim de vardı .ama bu kadar yaygın olmayabilir .o zaman heryerde çekmiyorlardı da bulmak ayrı bir uğraştı ve 350 tl vermiştik 10 sene önce.şimdi yaygınlaşmasa demekki 1000 in üzerinde olacakmış .
renkli resmi verince ahha dedim teknoliji ye bak .şimdi artık özel hst dr ki bile renkli resim veriyor ,bunların ki ne oldu öğreneceğiz

Kızlar güzel erkek isim öneriniz varmı Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin tabi öncelikle ama bi isim yerleşsin içime sinsin öyle sesleneyim istiyorum

Bende arıyorum Modern ve anlamlı erkek ismi.
Sarper, Kayra, Poyraz, Arın, gibi isimler kalmış aklımda
Kayra çok hoşuma gitmişti ama anlamı güzel değildi galiba doğru hatırladıysam sarper ve poyraz da çok keskin isimler karakterini etkiler mutlaka diye düşündüm:)sence diyar nasıl biz y.disindayiz bide

Kayra çok hoşuma gitmişti ama anlamı güzel değildi galiba doğru hatırladıysam sarper ve poyraz da çok keskin isimler karakterini etkiler mutlaka diye düşündüm:)sence diyar nasıl biz y.disindayiz bide
Senin için özel bir anlamı varsa neden olmasın...
İlk kez duydun bu arada

Kızlar güzel erkek isim öneriniz varmı Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin tabi öncelikle ama bi isim yerleşsin içime sinsin öyle sesleneyim istiyorum
Bende kızımın ismine uygun cok aradim. Bulamadim sadece Tuğra uyuyor onuda eşim içinde yumuşak g var diye istemedi. Eşim Ege olsun yanına bir isim bulalim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…