ben 5. günde giydirirken bacağından pat diye bir ses geldi , dedin çoçuğun bacağını kırdım herhalde .hop gittik dr a adam birşey yok diyor yok dedim birşey oldu film çekin ısrar ettimde film çekti hiçbirşey yok .o kadar elastik ki tutup özellikle güç kullanmazsan istesende kıramazsın dedi de rahatladım .
çok geçmiş olsun 1 kere olup sonra kesmesi bile güzel birşey yordun demekki kendini yada ani bir hareketin olduysa o tetiklemiştir .
geçmiş olsun .
istanbul'da olanlar Zeki Şahinoğlunu değerlendirin derim .benim gittiğim özel hastahanede 355 tl ama zeki Bey'de 420 tl .o kadar çok memnuniyet var ki .arkadaşın bebeğinde ayak parmağında ki üst üste binmiş parmağı bile söyledi .zaten netten bakın o kadar çok memnuniyet var ki .
400 başka yere vereceğime 420 buna veririm .
devlette herkes 5 dk baktılar diyor bu sefer güvenemem bu çok önemli bir görüntüleme .
kuzenim Erdem Çamlıca'da çektirdi diğerlerini bilmem de 350-400 gibi bir rakam verdi .dr un ağzınan çımbızla laf alıyorum tek tek ben sordum da cevap verdi yoksa bakıyor hııım iyi , bakıyor hııım tamam kalkabilirsin demiş .
bunun içinde bu kadar para bayılamam.madem biz para veriyoruz hakkını alalım .