Bak mesala kendi çocuğumu gayet kucağıma alabiliyordum rahatça. Ama geçen bir bebişi annesinin işi olduğu için kucağıma verdi tutarken acayip zorlandım
Bende kızımın ismine uygun cok aradim. Bulamadim sadece Tuğra uyuyor onuda eşim içinde yumuşak g var diye istemedi. Eşim Ege olsun yanına bir isim bulalim diyor.
Ya benimde 16 haftada doktor kesin değil dedi pipi gördük ama kordon olabilir bı ay daha bekleyin dedi . Catlicam meraktan kızım yada oglum demek istiyorum hatta ismiyle sevmek istiyorum. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin aminnn
18-24 arası dedi doktorum ama en ideal zaman 20-22 arasıymış
eger vaktiniz var ise semiha şakir hastanesine giderseniz (devlet) perinatologları varmış zaten kadın dogum evi diye geçiyor hastane ama bana 18 haftyım diyince yetişmez dedi
ben kaç hastaneye sordum maalesef 1 ay öncesine kadar geçiyordu şimdi geçmiyor yanıtı aldım
Memorial aramadım ama bir cok hastanede maalesf geçmiyor
Medical park
Medipol
Florence nightagle vs sordum 1aydır bitti dedi
Bu ayrıntılı ultrason yeni çıktı sanirim10 sene önce yoktu yada benim doktor yonlendirmedi eltim 3 sene önce hamileydi ozaman ayrıntılı ya göndermişti ama bebeği sorunluydu aslında enfeksiyon nedeni ile kesesi sarkmisti ağrıları oluyordu onun için gönderdi sanmistim ozaman maltepe küçükyalı da özel bir muayene ye 450 vermiştik
Masallah bebek kıyafetleri uçuyor
H&M nin burada uygun oluyor fiyatlari ama Türkiyede cok pahali gelmisti bana
Ben oglumun toplu alışverişini enistemin toptanci bebek kıyafeti satan arkadaşından yapmistim bayaa ucuza kapatmistim
Bide %100 koton olduktan sonra heryerden alirim ben,ilk 2 yas cok pahali seyler almayada gerek yok çabuk buyuyorlar eskimeden küçülüyor 3ten sonra buyume hizi yavasliyor mesela oğlum gecen sene giydiklerini bu sene de giydi birazda kilo verince rahat oldu
Evet böyle bı gerçek var. Bez varken küçük gelen pantolonlar bez çıkınca olmaya başladı ben üç aya kadar giysi alicam . Zaten iki aylıkken nasip olursa mevlüt yaparız o zaman çok hediye geliyor . Bebek görmeye misafirleri tek tek ağırlamak zor geliyor o yüzden mevlüt yapıp herkesi çağırıcam inşallah hem duası okunmuş olur yavrumun. Mevlüt ten sonra eksik olursa diğer aylar için alırım. Oğlumda LCW den çok hediye gelmisti değiştirme fisiyle getirdi herkes bazilarini daha büyük bedenleriyle degistirdim çok iyi olmuştu. Oğlum alerjik bebekti polarli tüylü giysileri hep dağıttım hiç giydiremedim hemen hapsirmaya basliyordu. O yüzden yüzde yüz coton en iyisi.
Cok ilginc ama ya.Bugun bir tanesinin kiz oldugunu ogrendik gerci ben hala degisebilir diyorum ama eger degismezse uste duran kiz.Karnimin seklini o veriyor dicem artik
Ya benimde 16 haftada doktor kesin değil dedi pipi gördük ama kordon olabilir bı ay daha bekleyin dedi . Catlicam meraktan kızım yada oglum demek istiyorum hatta ismiyle sevmek istiyorum. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin aminnn
Aynen bu akşam bende eşime aynı şeyi söyledim artık kişiliğiyle hitap etmek istiyorum civcime kızım ya oğlum demek istiyorum ama kısmet bakalım önce tabii ki sağlıklı olmaları doğuma kadae yolu var
Cok ilginc ama ya.Bugun bir tanesinin kiz oldugunu ogrendik gerci ben hala degisebilir diyorum ama eger degismezse uste duran kiz.Karnimin seklini o veriyor dicem artik