2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bak mesala kendi çocuğumu gayet kucağıma alabiliyordum rahatça. Ama geçen bir bebişi annesinin işi olduğu için kucağıma verdi tutarken acayip zorlandım
Emanet bebek olunca insan tedirgin oluyor kendi bebeğinde anneye güven geliyor annelik otomatik olarak yükleniyor sanki

Biz oğlumuzun adını belirledik kızlar, Aras olucak nasipse. Size de önerebileceğim Aras, Ayaz, Umut, Erim gibi isimler var aklıma gelen
Minnak kuzunun ismi re hayırlı olsun..
Aras yeğenimin adı, Atlas ta.
Beğendiğim iki isim ama ben koyamıyorum...

Haftaya kontrolüm var. İnşallah o zaman belli olur..
Olmazsa doğuma artık
Ya benimde 16 haftada doktor kesin değil dedi pipi gördük ama kordon olabilir bı ay daha bekleyin dedi . Catlicam meraktan kızım yada oglum demek istiyorum hatta ismiyle sevmek istiyorum. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin aminnn

Semiha sakir nerde cnm

Cnm 12 sene once vardi .ben buyuk oglmda yaptrmistm .hatta 200 küsür bi parada odemistim hatrliyorm

Evet böyle bı gerçek var. Bez varken küçük gelen pantolonlar bez çıkınca olmaya başladı ben üç aya kadar giysi alicam . Zaten iki aylıkken nasip olursa mevlüt yaparız o zaman çok hediye geliyor . Bebek görmeye misafirleri tek tek ağırlamak zor geliyor o yüzden mevlüt yapıp herkesi çağırıcam inşallah hem duası okunmuş olur yavrumun. Mevlüt ten sonra eksik olursa diğer aylar için alırım. Oğlumda LCW den çok hediye gelmisti değiştirme fisiyle getirdi herkes bazilarini daha büyük bedenleriyle degistirdim çok iyi olmuştu. Oğlum alerjik bebekti polarli tüylü giysileri hep dağıttım hiç giydiremedim hemen hapsirmaya basliyordu. O yüzden yüzde yüz coton en iyisi.

Aynen bu akşam bende eşime aynı şeyi söyledim artık kişiliğiyle hitap etmek istiyorum civcime kızım ya oğlum demek istiyorum ama kısmet bakalım önce tabii ki sağlıklı olmaları doğuma kadae yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…