ben ilk gebelikte bebe yağı ve vazelin sürdüm ne kaşıntı ne yırtılma nede tüylenme olmadı .normaldede kıl köklerim zayıftır belki o yüzden etkilemedi .siyah ve kalın değil tüylerin .sen kendi vucut tepkine göre arada kullanabilirsin belki.
Ben test yapmadim inatlastim bir onceki ay adetim 10 gun gecikmisti. Test yaptim 1 saat sonra adet oldum. bu seferde ayni olacak diye yapmadim. 13 gun gecikti doktora gittim. Anlattim kis mi var acaba diye gittim. Ultrasonda bir bakti keseyi gordum. Hastanenin onunde oturdum ağladım. Oyle soka girdim. Bir onceki ayda düşük yapmissindir dedi doktor
ilk hamileliğimde adetten 3 gün geçti kan verdim gebelik çıktı 2 gün sonra regl oldu .dr çoğu kadın geç oldum der geçer sen acele ettin diye hamile olduğunu biliyordun düşük oldu tutunamadı dedi.testleri erken yapmakta hayal kırıklığı o yüzden 2 hafta beklemek en iyisiymiş.
ben renklı usg ye kadar gitmem dr a diyordum 4 hafta değilde 6 hafta olmuş olacaktı kontroller arası ama herkes cinsiyet ne diyor .dr erkek mühtemelen dedi ama 14. haftada bakıldı kesin değil diyorum saklıyormuşum muamelesi yapıyorlar .
ara kontrol olsun diye Cuma ya randevu aldım . gidip bi bakalım gösterecekmi .
bak gerçekten hislerin doğru çıktı , bende hamileyim galiba diyip test yapınca hemen içime bir cinsiyet doğuyor ikisindede tuttu gibi.genelde hissettiğin doğru çıkıyor.
Sağlıkla kucağına al inşallah
Aaaa 2 oğlun olacak
Sağlıkla gelsinler
İsim düşündün mü bilmiyorum ama
Yaman Yamaç ismi çok uyumlu beğenirsen not et kuzum
Ben ediyorum her gördüğüm güzel ismi
ben ilk gebelikte bebe yağı ve vazelin sürdüm ne kaşıntı ne yırtılma nede tüylenme olmadı .normaldede kıl köklerim zayıftır belki o yüzden etkilemedi .siyah ve kalın değil tüylerin .sen kendi vucut tepkine göre arada kullanabilirsin belki.
ilk hamileliğimde adetten 3 gün geçti kan verdim gebelik çıktı 2 gün sonra regl oldu .dr çoğu kadın geç oldum der geçer sen acele ettin diye hamile olduğunu biliyordun düşük oldu tutunamadı dedi.testleri erken yapmakta hayal kırıklığı o yüzden 2 hafta beklemek en iyisiymiş.
bak gerçekten hislerin doğru çıktı , bende hamileyim galiba diyip test yapınca hemen içime bir cinsiyet doğuyor ikisindede tuttu gibi.genelde hissettiğin doğru çıkıyor.
Sağlıkla kucağına al inşallah
Kesinlikle hislerim dogru cikti.Biri kiz dediginde bile yok ya bence oglan dedim.Hatta bugun de gostermek istemedi asiri hareketli cunku zar zor yakaladik cikintiyi.
Aaaa 2 oğlun olacak
Sağlıkla gelsinler
İsim düşündün mü bilmiyorum ama
Yaman Yamaç ismi çok uyumlu beğenirsen not et kuzum
Ben ediyorum her gördüğüm güzel ismi
ben renklı usg ye kadar gitmem dr a diyordum 4 hafta değilde 6 hafta olmuş olacaktı kontroller arası ama herkes cinsiyet ne diyor .dr erkek mühtemelen dedi ama 14. haftada bakıldı kesin değil diyorum saklıyormuşum muamelesi yapıyorlar .
ara kontrol olsun diye Cuma ya randevu aldım . gidip bi bakalım gösterecekmi .
Aynen ya. Bende on alti haftada gittim erkek gibi gördük ama kordon olabilir bı ay daha bekleyelim dedi. Herkes gizliyomusum gibi davranıyor belli değil deyince kız mı diyen oldu. Hey Allahım kız da benim erkek te Rabbim sağlıkla kavuştursun yavruma başka bişey istemiyorum. Belli değil deyince kız mı diyorlar erkeğe benzio diyince aaa buda mi erkek diyorlar. Biz hiç erkek kız olsun diye düşünmedik sağlıklı evlat istedik Rabbim bağışlasın. Benim merakimin tek sebebi isim bulmak için birde kızsa alışverişe başlamak lazım yavaş yavaş. Erkekse oğlumun sıfır ay kıyafetler i yikayip utuleyip yavaştan yerleştirmek istiyorum nasipse
Hayat zor canım..illa ev araba için değil de geçinmek için çalışan ya da rahat yaşama konfora alışıldığı için çalışan bayanlar var.. Çünkü tek maaş zor. Bi de o kadar yıl okuyup hemşire öğretmen doktor avukat falan olanlar var.. Onlarında çalışmak en büyük hakkı emek vermişler onca sene..
Bayanın durumunu bilmiyorum ama en azından annaanne babaanne dede baksa ya da bakıcı kendi ev ortamında daha mantıklı olurdu bebek için
Rabbim kolaylıklar versin çalışan annelere