2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay yaaa
Tam da evdeki işe yaramaz bebek yağlarını kullanıcam die sevinmiştim
Zamanında almıştım kaç senedir duruyo öylesine vücut için

ben ilk gebelikte bebe yağı ve vazelin sürdüm ne kaşıntı ne yırtılma nede tüylenme olmadı .normaldede kıl köklerim zayıftır belki o yüzden etkilemedi .siyah ve kalın değil tüylerin .sen kendi vucut tepkine göre arada kullanabilirsin belki.

ilk hamileliğimde adetten 3 gün geçti kan verdim gebelik çıktı 2 gün sonra regl oldu .dr çoğu kadın geç oldum der geçer sen acele ettin diye hamile olduğunu biliyordun düşük oldu tutunamadı dedi.testleri erken yapmakta hayal kırıklığı o yüzden 2 hafta beklemek en iyisiymiş.

Kızlar bugün öğrendim bende cinsiyeti

Kızım oluyor çok şükür ❤ ❤ ❤

Sağlıkla kucağuna al inşallah .

ben renklı usg ye kadar gitmem dr a diyordum 4 hafta değilde 6 hafta olmuş olacaktı kontroller arası ama herkes cinsiyet ne diyor .dr erkek mühtemelen dedi ama 14. haftada bakıldı kesin değil diyorum saklıyormuşum muamelesi yapıyorlar .
ara kontrol olsun diye Cuma ya randevu aldım . gidip bi bakalım gösterecekmi .

Bende doktordan geliyorum.Benim kiz artik tamamen erkege dondu
Iki oglan anasi oluyorum nasipse
bak gerçekten hislerin doğru çıktı , bende hamileyim galiba diyip test yapınca hemen içime bir cinsiyet doğuyor ikisindede tuttu gibi.genelde hissettiğin doğru çıkıyor.
Sağlıkla kucağına al inşallah

Aaaa 2 oğlun olacak
Sağlıkla gelsinler
İsim düşündün mü bilmiyorum ama
Yaman Yamaç ismi çok uyumlu beğenirsen not et kuzum
Ben ediyorum her gördüğüm güzel ismi

İnşallah canım sağol

Reactions: H E

Kesinlikle hislerim dogru cikti.Biri kiz dediginde bile yok ya bence oglan dedim.Hatta bugun de gostermek istemedi asiri hareketli cunku zar zor yakaladik cikintiyi.

Aynen ya. Bende on alti haftada gittim erkek gibi gördük ama kordon olabilir bı ay daha bekleyelim dedi. Herkes gizliyomusum gibi davranıyor belli değil deyince kız mı diyen oldu. Hey Allahım kız da benim erkek te Rabbim sağlıkla kavuştursun yavruma başka bişey istemiyorum. Belli değil deyince kız mı diyorlar erkeğe benzio diyince aaa buda mi erkek diyorlar. Biz hiç erkek kız olsun diye düşünmedik sağlıklı evlat istedik Rabbim bağışlasın. Benim merakimin tek sebebi isim bulmak için birde kızsa alışverişe başlamak lazım yavaş yavaş. Erkekse oğlumun sıfır ay kıyafetler i yikayip utuleyip yavaştan yerleştirmek istiyorum nasipse

Kizlarr gozlerime yakin yanaklarimin ust dıs bolgeleri kirmizi lekelendi 1 lira capinda. bi de beyaz tenliyim solante pregna alayim diyorum hepsiburadada indirim devam ederken onerir misiniz???
Canım solante değil de ben lierac aldım kız kardeşim bioderma alacak eczacı önermiş solanteden memnun kalmadı o tam bir sebebi yok

Canım sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bende ta haftaya nasipse gideceğim zaman geçmiyor ya
Anneler hisseder diye boşuna dememişler sağlıcakla gelsin paşalar ovülasyon günü direk y kromozonları koşmuş

çok şey var hem geçim derdi hem çocuğa daha rahat bir yaşam sunma isteği hem mahrum bırakmama hemde çevremde kimsenin olmaması kreşe itiyor beni
Hey maşallah..
Ne doğurganmışsınız..❤ Maşallah maşallah
Bizim 3.atışta
benimki korunurken oldu bi de düşün

gözün aydın sağlıkla gelsin seninki çok saklamıştı kendini belliydi kız olacağı

Sağol canım benim
İnşallah sağlıkla gelsinler dünyaya

Aynen canım çalışmak için çok sebep var.
Gönül ister ki kendim büyüteyim.
İnşallah gönlüne göre bulursun kreş

Hey maşallah mahrem olmazsa nasıl korunuyordunuz

Sağol canım benim
Bende artık kız galşba diyordum bu kadar nazdan sonra

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…