Bende doktordan geliyorum.Benim kiz artik tamamen erkege dondu
Iki oglan anasi oluyorum nasipse
bak gerçekten hislerin doğru çıktı , bende hamileyim galiba diyip test yapınca hemen içime bir cinsiyet doğuyor ikisindede tuttu gibi.genelde hissettiğin doğru çıkıyor.
Sağlıkla kucağına al inşallah
insanların derdi bitmiyor evleniyrsun çocuk ne zaman çocuk yapıyorsun 2. ne zaman cinsiyet belli değil diyorsun yok kız yok erkek valla insanı bıktırıyorlarAynen ya. Bende on alti haftada gittim erkek gibi gördük ama kordon olabilir bı ay daha bekleyelim dedi. Herkes gizliyomusum gibi davranıyor belli değil deyince kız mı diyen oldu. Hey Allahım kız da benim erkek te Rabbim sağlıkla kavuştursun yavruma başka bişey istemiyorum. Belli değil deyince kız mı diyorlar erkeğe benzio diyince aaa buda mi erkek diyorlar. Biz hiç erkek kız olsun diye düşünmedik sağlıklı evlat istedik Rabbim bağışlasın. Benim merakimin tek sebebi isim bulmak için birde kızsa alışverişe başlamak lazım yavaş yavaş. Erkekse oğlumun sıfır ay kıyafetler i yikayip utuleyip yavaştan yerleştirmek istiyorum nasipse
doğum kontrol h. ile korunuyordum canımAynen canım çalışmak için çok sebep var.
Gönül ister ki kendim büyüteyim.
İnşallah gönlüne göre bulursun kreş
Hey maşallah ❤ mahrem olmazsa nasıl korunuyordunuz
Sağol canım benim
Bende artık kız galşba diyordum bu kadar nazdan sonra
Aynen ya. Bende on alti haftada gittim erkek gibi gördük ama kordon olabilir bı ay daha bekleyelim dedi. Herkes gizliyomusum gibi davranıyor belli değil deyince kız mı diyen oldu. Hey Allahım kız da benim erkek te Rabbim sağlıkla kavuştursun yavruma başka bişey istemiyorum. Belli değil deyince kız mı diyorlar erkeğe benzio diyince aaa buda mi erkek diyorlar. Biz hiç erkek kız olsun diye düşünmedik sağlıklı evlat istedik Rabbim bağışlasın. Benim merakimin tek sebebi isim bulmak için birde kızsa alışverişe başlamak lazım yavaş yavaş. Erkekse oğlumun sıfır ay kıyafetler i yikayip utuleyip yavaştan yerleştirmek istiyorum nasipse
insanların derdi bitmiyor evleniyrsun çocuk ne zaman çocuk yapıyorsun 2. ne zaman cinsiyet belli değil diyorsun yok kız yok erkek valla insanı bıktırıyorlar
doğum kontrol h. ile korunuyordum canım
sen bu karşılaştırma işine hiç girme yoksa doğduktan sonra hepten sıyırırsın.Biri tam 1 hafta onde gidiyormus 17+2 ymis digeri 3-4 gun onde.180 gram daha.Umarim digeri de yakalar ileride gideni.Bir de bunu takmayayim kafama
sen bu karşılaştırma işine hiç girme yoksa doğduktan sonra hepten sıyırırsın.
ikiz annelerinin en büyük sorunu karşılaştırma yapmak .ne zaman ki bundan kurtulursan daha kafan rahat olur .o yüzden hiç girme baştan iki farklı çocuk diye kabul et .
kilolarıda boylarıda aynı olmayacak , hiç sıkıntı yapma .
Kızlar bugün öğrendim bende cinsiyeti
Kızım oluyor çok şükür
Hayırlı olsun oğluşların :) benim aşılarını yaptığım ikizlerden hep biri diğerinden küçük kalıyor. Ama yeri geliyor kilolu olan sık hasta oluyor, minik kalan daha güçlü. O yüzden boy kilolarını çok düşünmemeye çalış. Sağlıklı olsunlar yeter ❤Ya ben etrafimdan cok etkileniyorum ve hep te olumsuzu dinleyip etkileniyorum.OKulda 2 ikiz annesi ogretmen arkadasim var.Birinin kiz 1 kilo dogmus,dun de digeri anlatiyor 27.haftadan sonra 1 gram bile almamis,doktor dogduktan sonra zihinsel ya da bedensen sorunu olabilmr ihtimali var demis.Bugun de boyle biri onde gorunce icime kurt dustu.Gerci doktor gayet iyi gidiyorsun,bebekler gayet iyi dedi.Etrafa.biraz kulak tikamaliyim yoksa her olumsuz sey beni etkiliyor.Olumlu biseyi almam kendime aman moral olur.Kendime cok kiziyorum bu huyuma ama elimde degil.
Hayırlı olsun oğluşların :) benim aşılarını yaptığım ikizlerden hep biri diğerinden küçük kalıyor. Ama yeri geliyor kilolu olan sık hasta oluyor, minik kalan daha güçlü. O yüzden boy kilolarını çok düşünmemeye çalış. Sağlıklı olsunlar yeter ❤
Maşallah canım ya..insanların derdi bitmiyor evleniyrsun çocuk ne zaman çocuk yapıyorsun 2. ne zaman cinsiyet belli değil diyorsun yok kız yok erkek valla insanı bıktırıyorlar
doğum kontrol h. ile korunuyordum canım
Biri birinden hafif zayıf oluyor canım. Eşimin de ikiz kardeşi var. İlk önce eşim doğmuş. Gelişken olan daha zayıf olana sırasını verirmiş. Cidden eşim biraz daha zayıf ve kısaymış. Sonra birbirlerini yakalamışlarBiri tam 1 hafta onde gidiyormus 17+2 ymis digeri 3-4 gun onde.180 gram daha.Umarim digeri de yakalar ileride gideni.Bir de bunu takmayayim kafama
Ay bu sağlık ocağındakilerde hep hamileleri telaş içine sokuyor yaaa .Selamlar bayanlar uzun zaman sonra nihayet girebildim sayfaya . Hafta sonu ev taşıdık is yerime yakın bir ev bulduk bebeler doğmadan isi halleşelim dedik . Ailem İzmir de. Kayınvalidem geldi yardıma . Kadın oruçlu oruçlu onca isi yaparken oturup sunu aç bunu koy diyemezdim bende bildiginiz yerleştirdim eğilip kalktım hep . Dolabımı mutfağı düzelttim salonda yerleştirme isini yaptım tümseğe tırmanmadım ama çok eğildim kalktım . Belim çok ağrıdıeşim de çok kızdı yapma diyorum diye ama kadına yük olmak da zoruma gitti ya canı çıktı kadının . Neyse kötü bi şey olmamıştır diye sakinleştirdim kendimi .Dün de sağlık ocağına gittim hem aç karnına gideyim magnezyuma falan her şeye bakılsın hem de tetanoz iğnesi yapılacaksa yapılsın dedim . 18+6 dayım bu gün . Hemşirem yoktu izinliymiş . Onun yerine başka bi hemsire baktı . Hamile misin dedi . Evet 19. Hafta ikiz dedim. Karnın çok ufak hiç ikiz gibi değil dedi beni panikletti . Ben zaten iki hafta evvel detaylı ultrasona girdim Ankara da . Doktorum da kilo sen değil bebekler almış iyi dedi. Hemsire böyle Deyince ve böyle tuhaf tuhaf tepki verince bildiginiz panik oldum . Hemen randevu alıp hastaneye gidecektim eşim sakin ol dedi olumsuz düşünme hemen dedi . Tetanozda yapılmadım 20-23 arası gel dedi oysa yarın 20. Haftaya gireceğim ... anlamadım ben bu isi ya. Neyse baya uzun oldu kusura bakmayın
Selamlar bayanlar uzun zaman sonra nihayet girebildim sayfaya . Hafta sonu ev taşıdık is yerime yakın bir ev bulduk bebeler doğmadan isi halleşelim dedik . Ailem İzmir de. Kayınvalidem geldi yardıma . Kadın oruçlu oruçlu onca isi yaparken oturup sunu aç bunu koy diyemezdim bende bildiginiz yerleştirdim eğilip kalktım hep . Dolabımı mutfağı düzelttim salonda yerleştirme isini yaptım tümseğe tırmanmadım ama çok eğildim kalktım . Belim çok ağrıdıeşim de çok kızdı yapma diyorum diye ama kadına yük olmak da zoruma gitti ya canı çıktı kadının . Neyse kötü bi şey olmamıştır diye sakinleştirdim kendimi .Dün de sağlık ocağına gittim hem aç karnına gideyim magnezyuma falan her şeye bakılsın hem de tetanoz iğnesi yapılacaksa yapılsın dedim . 18+6 dayım bu gün . Hemşirem yoktu izinliymiş . Onun yerine başka bi hemsire baktı . Hamile misin dedi . Evet 19. Hafta ikiz dedim. Karnın çok ufak hiç ikiz gibi değil dedi beni panikletti . Ben zaten iki hafta evvel detaylı ultrasona girdim Ankara da . Doktorum da kilo sen değil bebekler almış iyi dedi. Hemsire böyle Deyince ve böyle tuhaf tuhaf tepki verince bildiginiz panik oldum . Hemen randevu alıp hastaneye gidecektim eşim sakin ol dedi olumsuz düşünme hemen dedi . Tetanozda yapılmadım 20-23 arası gel dedi oysa yarın 20. Haftaya gireceğim ... anlamadım ben bu isi ya. Neyse baya uzun oldu kusura bakmayın
Kalp atışlarına bakalım mı dedim duyulmaz daha erken dedi hemsireAy bu sağlık ocağındakilerde hep hamileleri telaş içine sokuyor yaaa .
Burdna bi arkadşaada kalp atışlarını az alıyorum deyip panikletmiş
Sen içini ferah tut canım
Allahın izniyle bebekleirn iyidir .
Sen bundan sonra dinlenmene bak .
Demi ya iç karın diye bi şey var ünlülerin hiç belli olmuyor karnı. Sonuçta sağlıklı doğuyorlar . Benim de yapım böyleymiş demek ki . Hatta kendi doktorum kilo alma hamur isi tatlı yeme zaten ikiz hamilesi olduğun için aniden şişeceksin dedi.Evinde sağlıkla ağız tadıyla evlatlarınla otur inşallah .
dışardan bakıp 20. haftalık nasıl anlayacakmış tek mi iki mi .100-150 gr bebekler .konuşmak için konuşmuş işte .
Aynen ya niye böyle acayip yorumlar yapıyorlar . Herkesin yapısı farklı belki iç karnı geniş . Moral bozmak için varlar .Evinde sağlıkla ağız tadıyla evlatlarınla otur inşallah .
dışardan bakıp 20. haftalık nasıl anlayacakmış tek mi iki mi .100-150 gr bebekler .konuşmak için konuşmuş işte .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?