- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Benim de iç karnım geniş. Hiç beş aya yaklaşmış gibi değilim. Bana da sağlık ocağına gittiğimde vitamin ilacı diye bir ilaç verdiler eve geldim prospektüsü okudum ki demir ilacı. Gittim verdim geri ben zaten demir ilacı kullanıyorum bu demir ilacı diye. Okumasam ikisini bir içecektimKalp atışlarına bakalım mı dedim duyulmaz daha erken dedi hemsireBi de diyor ki zaten ikiz karnın ufak pek duyulacağını sanmıyorum . İnşallah iyileridir hepimizin bebisleri Allah’a emanet
Demi ya iç karın diye bi şey var ünlülerin hiç belli olmuyor karnı. Sonuçta sağlıklı doğuyorlar . Benim de yapım böyleymiş demek ki . Hatta kendi doktorum kilo alma hamur isi tatlı yeme zaten ikiz hamilesi olduğun için aniden şişeceksin dedi.
sağlık ocağındaki makinede kalp atışı 25. haftadan sonra falan duyuluyormuş benim sağlık ocağındaki bayanda büyüsün arada burdan da dinleriz demişti .9 aylık doğuma gidenler var baksan 5 aylık demezsin 3 kg da çoçuk doğuruyorlar .o iş karınla olsaydı bu hafta değil ama geçen hafta öyle bir şiştimki doğuma gidiyorum desem inanırlardı .Kalp atışlarına bakalım mı dedim duyulmaz daha erken dedi hemsireBi de diyor ki zaten ikiz karnın ufak pek duyulacağını sanmıyorum . İnşallah iyileridir hepimizin bebisleri Allah’a emanet
Demi ya iç karın diye bi şey var ünlülerin hiç belli olmuyor karnı. Sonuçta sağlıklı doğuyorlar . Benim de yapım böyleymiş demek ki . Hatta kendi doktorum kilo alma hamur isi tatlı yeme zaten ikiz hamilesi olduğun için aniden şişeceksin dedi.
Sağlı k ocağı en rahat gideceğimiz yer olması gerekiyor ama ben çekiniyorum ya resmen . Geçen ay tok karnına gitmiştim kanıma bakmışlardı genel bi bakım olmamıştı aç gelirsin demişlerdi şimdi aç gittim , zaten bir buçuk ay önce bakmışız değerlere sürekli baktırmaya gerek yok dedi doktor . Ama magnezyum kaBenim de iç karnım geniş. Hiç beş aya yaklaşmış gibi değilim. Bana da sağlık ocağına gittiğimde vitamin ilacı diye bir ilaç verdiler eve geldim prospektüsü okudum ki demir ilacı. Gittim verdim geri ben zaten demir ilacı kullanıyorum bu demir ilacı diye. Okumasam ikisini bir içecektim
dönem dönem değişiyor demek ki ya. Gaz oluyor çok yemek yiyoruz tuvalete çıkamıyoz bunlar etki editör sonuçta .sağlık ocağındaki makinede kalp atışı 25. haftadan sonra falan duyuluyormuş benim sağlık ocağındaki bayanda büyüsün arada burdan da dinleriz demişti .9 aylık doğuma gidenler var baksan 5 aylık demezsin 3 kg da çoçuk doğuruyorlar .o iş karınla olsaydı bu hafta değil ama geçen hafta öyle bir şiştimki doğuma gidiyorum desem inanırlardı .
bu haftada karnım nereye gitti diye bakınıyorum ortada birşey yok .
ya ne güzel duymuşsun kalp arısını masallah yaSelamlar herkese güzel anneler.
Benimde dün s.ocagi aradı ebe yarın gel hem tahlil yapalım değerlere bakalım hemde izlem zamanı gelmiş dedi gittim sabah kan verdim yarın alırım ordanda kilo vs.bakildi sonra bebişin kalp atışını dinledik kolayca duyuldu karında yağ olmayınca kolayca duyuluyo bak diyo ebede.
Ben bebişimin hareketlerini 14.haftadan beri duyuyorum başlarda çok minik arada olan şeylerdi ama 16.dan sonra netleşti çok şükür artık net bi şekilde anlıyorum hatta bikac haftadır karnıma vurdukça dışardan görülüyo oğluma falan dinlettim ama duydum duydum diyo tam anlamiyo kardeşim onu yaptı bunu yaptı diyo bazen onunla konuşuyo.
Oğlumda tetenoz sadece 1 doz vurulmuşum Dr.una sor yapalım tekrar zaman geçmiş dedi bende sorup ona göre vurulucam inşallah.
3 hafta oldu son kontrol bizimde detaylı için bekliyorum sabırsızlıkla.
Öncelikle çok sağol canım bilgi verdiğin için çok şükür senin yanlışlık olmuş buna sevindim inşallah benimde öyle bişeydir bende bekliyorum ayrıntılı için günümü biran önce gitmek istiyorum artık az kaldı inşallah biraz daha sabredicem.B biberon2013 bugün muayenede amniyotik bant göremedi doktorum. Ya yokoldu ya da diğer doktor yanlış yorumladı bilemiyorum. Ben bu şüpheden bahsedince doktor "ben amniyotik bant olup da sıkıntı çıkan hiç gebe görmedim." dedi, senin de için rahatlasın diye yazıyorum.
Canım bende bugün gittim kalp atışına bakarken banada ebe karnın hiç yok dedi ama hiç takılıyorum bebeğim sağlıklı bende zayifim yağ yok karnımda bebişede bol bol yer var ki hamile pantolonu giyiyorum aslında diğerleri çok skyo ama çok belli değil dışardan bide ikinci bu oğlumdada böyleydi en son top gibi kibar bi karnım vardı asıl şimdiden sonra büyüyecek bebişler ve karinlar üzülme.Selamlar bayanlar uzun zaman sonra nihayet girebildim sayfaya . Hafta sonu ev taşıdık is yerime yakın bir ev bulduk bebeler doğmadan isi halleşelim dedik . Ailem İzmir de. Kayınvalidem geldi yardıma . Kadın oruçlu oruçlu onca isi yaparken oturup sunu aç bunu koy diyemezdim bende bildiginiz yerleştirdim eğilip kalktım hep . Dolabımı mutfağı düzelttim salonda yerleştirme isini yaptım tümseğe tırmanmadım ama çok eğildim kalktım . Belim çok ağrıdıeşim de çok kızdı yapma diyorum diye ama kadına yük olmak da zoruma gitti ya canı çıktı kadının . Neyse kötü bi şey olmamıştır diye sakinleştirdim kendimi .Dün de sağlık ocağına gittim hem aç karnına gideyim magnezyuma falan her şeye bakılsın hem de tetanoz iğnesi yapılacaksa yapılsın dedim . 18+6 dayım bu gün . Hemşirem yoktu izinliymiş . Onun yerine başka bi hemsire baktı . Hamile misin dedi . Evet 19. Hafta ikiz dedim. Karnın çok ufak hiç ikiz gibi değil dedi beni panikletti . Ben zaten iki hafta evvel detaylı ultrasona girdim Ankara da . Doktorum da kilo sen değil bebekler almış iyi dedi. Hemsire böyle Deyince ve böyle tuhaf tuhaf tepki verince bildiginiz panik oldum . Hemen randevu alıp hastaneye gidecektim eşim sakin ol dedi olumsuz düşünme hemen dedi . Tetanozda yapılmadım 20-23 arası gel dedi oysa yarın 20. Haftaya gireceğim ... anlamadım ben bu isi ya. Neyse baya uzun oldu kusura bakmayın
Benim doktorum da vitamin kullanmamı istemiyor. Yediklerimden vitamini zaten karşılarmışım gibi bir düşüncesi var. Bende çok kararsız kaldım bu konudaMagnezyumu sordum etrafimda herkes kullniyor dedim.24.hftadan sonra veriyorum dedi kasilmalarin yoksa dedi.Henuz oyle bir sikayetim yok benimde.Halsizlige yapacak birsey yok dedi.
Bana da tahlil takibi yapılmadı hiç. Kendi doktorum takip ediyor onu. Uygulama değişiyor demekki. Evet tetenozu geç yaptırmak daha iyi sanırım. Beni de erken çağırmıştı. Kayınvalidem 21. Haftadan sonra git daha iyi dedi. O da eski ebe.Bende tetenozu 20 den sonra yaptıracağım sağlık Ocağı 16 da çağırdı ama doktorum 20 den önce yapılmaz dedi.
Sağlık ocağında ne tahlil ne başka bişey hiçbişey yapmadılar hatta mesai kaçta bitiyor 5 te geleceğim dedim 5 buçuksa bitiyor ama biz o saate kalmıyoruz dediler... deli oluyorum gerçekten
Evet canım bende bekledim 20 den önce yaptırmamak için.Bana da tahlil takibi yapılmadı hiç. Kendi doktorum takip ediyor onu. Uygulama değişiyor demekki. Evet tetenozu geç yaptırmak daha iyi sanırım. Beni de erken çağırmıştı. Kayınvalidem 21. Haftadan sonra git daha iyi dedi. O da eski ebe.
Benim doktorum da vitamin kullanmamı istemiyor. Yediklerimden vitamini zaten karşılarmışım gibi bir düşüncesi var. Bende çok kararsız kaldım bu konuda
Amin inşallah kuzumSağol canım benim
İnşallah sağlıkla gelsinler dünyaya ❤
Kuzum son zamanlarda çok çıkıcak zatenKalp atışlarına bakalım mı dedim duyulmaz daha erken dedi hemsireBi de diyor ki zaten ikiz karnın ufak pek duyulacağını sanmıyorum . İnşallah iyileridir hepimizin bebisleri Allah’a emanet
bende de çıktı o doktor antibiyotik dedi ben almadım kendi doktoruma danışacağım şimdilik sirkeli su falan içiyorumKızlar merhaba,
cumartesi doktor idrar testi istedi kontrol amaçlı raporumda
her alanda ortalama 5-6 lökosit, 4-5meritrosit , 2-3 epitel hücresi ve bakteri görüldü yazıyor. Bilgisi olan var mı ? herhangi bi şikayetim yok aslında.
Lökosit bende de başta 2ydi,en son 7-8 çıktı.doktor gebelikte yükselir normaldir dedi.diher değerler negatifti bundan kaynaklı mi bilmiyorum ama ilaç kullanmıyorum.cuma günü aylık idrar tahlili zamanım,inşallah daha da artmış olmaz.Kızlar merhaba,
cumartesi doktor idrar testi istedi kontrol amaçlı raporumda
her alanda ortalama 5-6 lökosit, 4-5meritrosit , 2-3 epitel hücresi ve bakteri görüldü yazıyor. Bilgisi olan var mı ? herhangi bi şikayetim yok aslında.
Ah Canım dün gece ben de nerdeyse hiç yatamadım . Sanki karnım top gibi kasılıyor gibiydi . Ama gaz şişkinliği de vardı o da rahatsız ediyordu . Sağa dönüyorum olmuyor, sola döndüm yok sabaha kadar kabuslar gördüm . Bugün iyim . Birde birşeye üzüldüm dün onun da etkisi oldu sanırım . İnşallah bir sıkıntı yoktur olumsuzu düşünmeyelim . Hem Bebişler büyüdüğü için bu ara hem de daha hızlı öncekine göre, ara ara kasılmalar normalmiş rahim büyüdüğü için . Ben de aile hekimine gidecektim gitmedim . Mayıs’ın sonuna doğru giderim diyorum hem de kan ilaçlarımın birinci dozu biter . İdrarımda 1 günlük bi yanma oldu geçti o da çok şükürPsikolojik olarak sanirim karnimda kasilma oluyor dedim.O rahim buyumesi ve siskinlik dedi.Karinda kasilma icin karnin daha kucuk dedi.Ozaman farkli oluyormus.
Bir de tetenoz asisi icin saglik ocagi bana birsey demedi hic.Gebelik karnesi cikartilirken en son ne zaman tetenoz asisi vuruldun dedi.Ben bir kaza gecirmistim 10 sene oldu dedim.su zaman gel falan demedi hic.Bir sorayim onu.
Canım hayırlı olsun prensesin..Kızlar bugün öğrendim bende cinsiyeti
Kızım oluyor çok şükür ❤ ❤ ❤
Bende doktordan geliyorum.Benim kiz artik tamamen erkege dondu
Canımmm iki prens annesi oluyorsun sende...
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin büyün kuzucuklar
Canım, iki prens annesi oluyorsun ne güzelBende doktordan geliyorum.Benim kiz artik tamamen erkege dondu
Iki oglan anasi oluyorum nasipse
Canım kafana takma muhakkak değişir herkesin bebeği zaten ya önden ya geriden gelebiliyor sonra haftasını tamamlıyor merak etme onlar da ikiz olsa da farklı bireyler kiloları boyları farklı olacakBiri tam 1 hafta onde gidiyormus 17+2 ymis digeri 3-4 gun onde.180 gram daha.Umarim digeri de yakalar ileride gideni.Bir de bunu takmayayim kafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?