2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ben de hep sola yatmaya calisiyorum zaten aliskinim da ama hep degisiyor uyuyana kadar bazen sirt ustu bazen sag

Burnumda eğrilik var hafiften aslında normalde hayatta yatamam nefes almam güç oluyor ama mecburum Sağlıklı ilerlesinler de
Aynı benimde öyle normalde bile rahat nefes alamam.. Kemik yamuldu kendi kendine ameliyat lazım aslında ama burun biraz sıkıntılı diye erteliyorum

Bi deniyim bakalım gerçi Yalova denizi pis mikrop kaparım daha çok

Benim doktorum da vitamin kullanmamı istemiyor. Yediklerimden vitamini zaten karşılarmışım gibi bir düşüncesi var. Bende çok kararsız kaldım bu konuda

Benim doktorumda istemiyor sadece Demir ilacı kullanıyorum. Başta 2 gün geriden gelen bebeğim su anda 1 hafta önde. Doktorunuza her gittiğinizde su ilacı kullanıyorumm devam mı başka alacağım birsey var mı diye sorun yeter

Bende sola yatıyorum ama bazen Ağrı yapıyor tek tarafa yatmak sırt üstü yüz üstü sağa falan da yatıyorum bide ben yıllarca yüz üstü yatan biri olarak cok zorlanıyorum

Septum deviasyonu ve konka hipertrofisi ameliyatını ben iki buçuk sene önce oldum resmen önceden nefes almıyormuşum yaşam kalitem öyle arttı ki asla korkulacak ertelenecek bir ameliyat değil. Keşke sizler de Bebek öncesi halletseydiniz çünkü konkalar hormonların etkisi ile gebelikte Zaten geçici de olsa büyüyorlar bir de önceden olan büyüklük varsa nefes almak çok zor oluyormuş.

Yeni eviniz hayırlı olsun canim ne kv ne kadar iyimis gelmis yardımcı olmus sende bir kac gün dinlen hiçbirsey yapma
Hemşireye de hiic takilma cok gereksiz sacma sapan bisey soylemis herkesin karni ayni olmaz ki ic karnin genistir kucuk görünüyordur doktorundan baskasini dinleme bence

Benim doktorum da vitamin kullanmamı istemiyor. Yediklerimden vitamini zaten karşılarmışım gibi bir düşüncesi var. Bende çok kararsız kaldım bu konuda
Bence vitamin kullan canim yediklerimizi kilolarca yersek (ki bu imkansiz) vitaminin icindeki degeri alabiliyormuşuz her doktor farkli düşünüyor, bide biz cocuklarimizin pesinde koşuyoruz hepten hal kalmıyor ki

Ben sırt üstü,saga,sola dönük yatiyorum karnimiz iyice büyüdükten sonra daha cok sola yatmayi oneriyorlar kan akisi rahat olsun diye

Bence vitamin kullan canim yediklerimizi kilolarca yersek (ki bu imkansiz) vitaminin icindeki degeri alabiliyormuşuz her doktor farkli düşünüyor, bide biz cocuklarimizin pesinde koşuyoruz hepten hal kalmıyor ki
Vitaminlerle güvenmiyormuş öyle söylüyor. Ocean mummy aldım bugün onu kullancam canım

Kizlar benim bacagimin al kismina baldirima gece acayip kramp girdi once birine sonra digerine cok kotuydu gecen haftada afedersiniz popo kemigime giriyordu bacagimin ustune basamiyordum neden acaba arada vitamin hapimi alamiyorum bulantidan dolayi ondanmiki vitamin eksikligindenmi acaba ilk gebeligimde son aylarda olurdu cok erken geldi bana 17 haftadayiz.

Gece istemsizce donuyoruz bende hep sirt ustu yatanlardandim.ama nette bi doktor izledim cok stres yapip uykuyu da bolmemek lazimmis uyandikca donmek lazimmis zaten artiksirt ustu yatinca rahatsiz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…