Selamlar bayanlar uzun zaman sonra nihayet girebildim sayfaya . Hafta sonu ev taşıdık is yerime yakın bir ev bulduk bebeler doğmadan isi halleşelim dedik . Ailem İzmir de. Kayınvalidem geldi yardıma . Kadın oruçlu oruçlu onca isi yaparken oturup sunu aç bunu koy diyemezdim bende bildiginiz yerleştirdim eğilip kalktım hep . Dolabımı mutfağı düzelttim salonda yerleştirme isini yaptım tümseğe tırmanmadım ama çok eğildim kalktım . Belim çok ağrıdı
eşim de çok kızdı yapma diyorum diye ama kadına yük olmak da zoruma gitti ya canı çıktı kadının . Neyse kötü bi şey olmamıştır diye sakinleştirdim kendimi .Dün de sağlık ocağına gittim hem aç karnına gideyim magnezyuma falan her şeye bakılsın hem de tetanoz iğnesi yapılacaksa yapılsın dedim . 18+6 dayım bu gün . Hemşirem yoktu izinliymiş . Onun yerine başka bi hemsire baktı . Hamile misin dedi . Evet 19. Hafta ikiz dedim. Karnın çok ufak hiç ikiz gibi değil dedi
beni panikletti . Ben zaten iki hafta evvel detaylı ultrasona girdim Ankara da . Doktorum da kilo sen değil bebekler almış iyi dedi. Hemsire böyle Deyince ve böyle tuhaf tuhaf tepki verince bildiginiz panik oldum . Hemen randevu alıp hastaneye gidecektim eşim sakin ol dedi olumsuz düşünme hemen dedi . Tetanozda yapılmadım 20-23 arası gel dedi oysa yarın 20. Haftaya gireceğim ... anlamadım ben bu isi ya. Neyse baya uzun oldu kusura bakmayın