2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bence sen daha beter kullanıyorsun benim pempik çamaşır suyum masum kaldı canım
Ben bi de en hafifini alıyorum yeşil rengi mesela çok ağır ben sarı pembe falan alıyorum

Ben sadece klozet e çamaşır suyu kullaniyorum hatta bu ara Viking wc temizleyici var toksit kimyasal içermiyor onu kullanıyorum. Zaten alerjik bunyem var oglum dogduktan sonra bütün deterjanlar bitkisele döndü bizim evde

Bence sen daha beter kullanıyorsun benim pempik çamaşır suyum masum kaldı canım
Ben bi de en hafifini alıyorum yeşil rengi mesela çok ağır ben sarı pembe falan alıyorum
Zaten çamaşır suyundan geri kalmıyor farkındayım. Benim g k avantajım araba fircam sıkıyorum araba yıkar Gigi hallediyorum banyo başlığıyla her tarafa su tutup cikiyorum valla daha masum şeyler arıyorum ama sanki onlar yeterince temizlemiyomus gibi

Ben sadece klozet e çamaşır suyu kullaniyorum hatta bu ara Viking wc temizleyici var toksit kimyasal içermiyor onu kullanıyorum. Zaten alerjik bunyem var oglum dogduktan sonra bütün deterjanlar bitkisele döndü bizim evde
Aaa bi onu deniyim ya iyi temizliyor mu sence hijyen önemli

Ya al benden de o kadar çamaşır suyu temizliyor sanki bi tek

Bizim temizliğe gelen abla ramazanda çalışmayacakmış, ben de domestos işlerini eşime yaptırıyorum. Zaten ev işi yapmam da yasak, her şeyi yapıyor garibim :))
Ay yok ben kendim yaparım hele eşim hiç dokunmasın
Bi tek kendim temizlersem temiz geliyor

Kızlar bu dolap nasıl? Bebeğe ayırdığım oda dar olduğu için ayrıca komidin falan sığmaz. Bunun gözleri bana fonksiyonel geldi. Beyaz ve kırmızı seçenekleri de var.
Ne sığacak buna canım ufak gibi geldi ama odan minikse kullanışlı olabilir hem çekmece hem dolap

Bebeğin kıyafetleri mini mini ya sığar diye düşündüm. Odam epey küçük, bir bu bir de yatağı sığar.
Yâni battaniye falan ekmbaşka dolabın varsa olur canımm niye olmasın
Ama bana küçük gibi geldi o yüzden dedim büyüdüğü zaman büyük alırsın

Ben haftada bir kadın alıyorum ben okuldayken cocuklar kresteyken haftada bir çamasır suyu yapıyor onda da bingonun kokusuz çamaşır suyunu kullanıyor. Ben normal eve hergun supurge tutuyorum dönüşümlü bir eşim bir ben supuruyoruz. Vıleda suyuna beyaz sirke koyuyorum. Tozları da kücğk bir legene su koyuyorum bır ıkı kucuk kapak beyaz sirke dökuyotum. Tertemiz oluyor. Kadın duşa kabinleri de beyaz sirke ile siliyor. Kokusuz ve mobilyalar hemen tozlanmıyor

Dun biraz arastirma yaptim.Forumlarsa joie diye bir markanin almis cogu kisi.Onun uzerine bir yogunlasicam.Tabi gidip magazalara da sorarim nasildir iyimidir diye.Ama genel olarak herkes memnunmus.
Benimde 3 arkadasim beneto marka almis memnunlar
Lohusa takimi sart mi ya.Hic begenmiyorum ben oyle ne bileyim hic o tarz gecelik giymedigimden.

Bir de sezeryandan hemen sonra mi takiliyor korse.Cok denk geliyorum internette dogum sonrasi korse diye.
Ben suslu birşey almadim. Sevmiyorum cicili bicili seyleri

Aaa bi onu deniyim ya iyi temizliyor mu sence hijyen önemli
Valla klozet bembeyaz oluyor kokusu cam kokusu dene benc. Viking muftak spreyi de portakal kokulu yağ coz yerine onu kullanıyorum. Bide pembe genel temizlik spreyi var lekeli camasirlara sıkıp makinaya atıyorum güzel leke cikariyor

Kızlar bu sıralar herşey üst-üste geliyor
Yaklaşık 1 haftadan beri sag bileğim de hatta parmaklarmda kolumda uyuşma var SİNiR SIKIŞMASI ve çok şancı var elimi kullanamaz hale geldim hatta ağrısından uyuyamaz haldeyim bugün hüngür hüngür ağladım resmen sinir sıkışması hamilelikte nuksettiginde cafesi de yokmuş ben şimdi nasıl dayanicam elimi canlı canlı kessinler yani
Birde dün sahile gittik gezinti aniden olunca corapsizdim ondan mi yoksa sahura hurma yedim ondan mi kasımlarım da batma baskı şancı var gibi neden acaba kafayı yicem acaba idrar yolu enfeksiyonumu

Ben kullandım bingo sevmedim temizliyor sanki
Viking dediler onu denicem bi de

Valla klozet bembeyaz oluyor kokusu cam kokusu dene benc. Viking muftak spreyi de portakal kokulu yağ coz yerine onu kullanıyorum. Bide pembe genel temizlik spreyi var lekeli camasirlara sıkıp makinaya atıyorum güzel leke cikariyor
O pembe ve turuncuyu kullanıyorum.
Turuncuyu ankastre de bile kullanıyorum pembeyi de dolap silerken kullanıyorum ama diğerini denemedim o ne renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…