Kızlar ya çamaşır suyu kullanmak istemiyorum her seferinde nefesim daralıyor bebeğe zarar veriyorum kimyasallarka ama ondan başka birşey temizlemiyor gibi geliyor siz ne kullanıyorsunuz
Hastanelik olmadan bıraksam iyi olacak şu çamaşır suyunu en azından hamilelikte
Valla ben de domestossuz yaşayamıyorum canım :) ama hamile kaldığımdan beri eldiven kullanıyorum domestos kullanıcağım zaman, biraz uzun süre kullanıcaksam ağzımı burnumu örtücek bi bez bağlıyorum
Valla ben de domestossuz yaşayamıyorum canım :) ama hamile kaldığımdan beri eldiven kullanıyorum domestos kullanıcağım zaman, biraz uzun süre kullanıcaksam ağzımı burnumu örtücek bi bez bağlıyorum
Kızlar ya çamaşır suyu kullanmak istemiyorum her seferinde nefesim daralıyor bebeğe zarar veriyorum kimyasallarka ama ondan başka birşey temizlemiyor gibi geliyor siz ne kullanıyorsunuz
Hastanelik olmadan bıraksam iyi olacak şu çamaşır suyunu en azından hamilelikte
Ben sadece tuvalet icin kullaniyorum. Gece yatmadan once klozete dokuyorum kapagini kapatiyorum. Sabaha kadar bembeyaz oluyor. Sabah bol su dokuyorum. Yerleri beyaz sabun kokulu yuzey temizleyici ile beyaz sirke ile siliyorum. Terteniz oluyor. Onuda eve gelen yardimci bayan önerdi. Mutfakta ise a101 den sirkeli temizleyici var onu aldim mukemmel onu kullaniyorum. Istersen resinlerini atabilirim
Kızlar deneyimli anneler hastane çıkısı havlu falan alacağım ama hangi marka iyidir hiç bilmiyorum alamıyorum da o yüzden . Her şey bi anda alınamaz zaten yazın çok sıcak olunca kapıya çıkamayacağız . Marka olarak özellikle sunu al dediğiniz varsa alalım ya
Hanimlar kahve iciyor musunuz? Ya da yesil cay? Ben ikisini de ozellikle yesil cayi cok severim fakat ogrendigim gunden beri bir kere bile icmedim. Artik biraz da icesim var
1 ayda rahim toparlanıyor ama bu sezeryan ya da normal doğumda farketmiyor.Benim çok rahat olmuştu sezeryan inşallah seninde öyle olur.hiç gözünde büyütme benim epidural olmuştu.hemen kalkıp yürüyebildim.genel anesteziye göre bence daha iyi.uyanık olduğun için bebeklerini görüyorsun çok özel bi an ☺ Umreci58
[/QUOTE]
Canim benim baya uzun zaman oldu nasilsin bebeklerin nasil
Hanimlar kahve iciyor musunuz? Ya da yesil cay? Ben ikisini de ozellikle yesil cayi cok severim fakat ogrendigim gunden beri bir kere bile icmedim. Artik biraz da icesim var
Haftada 1 Türk kahvesi içiyorum.. Nescafe hıc icmedım.. Dün eşim fanda içerken canım çekti sadece 1 yudum içtım. Eşim 1 cay bardagı iç dedi yok dedim... İlk hamılelıgımde o zararlı bu zararlı diye dıye nefsimi zorladım dogumdan sonra kıtlıktan cıkmış gibiydim. Artık cok kasmıyorum
Haftada 1 Türk kahvesi içiyorum.. Nescafe hıc icmedım.. Dün eşim fanda içerken canım çekti sadece 1 yudum içtım. Eşim 1 cay bardagı iç dedi yok dedim... İlk hamılelıgımde o zararlı bu zararlı diye dıye nefsimi zorladım dogumdan sonra kıtlıktan cıkmış gibiydim. Artık cok kasmıyorum
Benim de canim bu aralar turk kahvesi cekiyor arada. Kiyamiyorum icmeye garip bir duygu :) bilincli olarak zarar vermek istemiyorum. Gelisimi tam tamamlasin 1-2 aya iceyim bari
Kızlar bu dolap nasıl? Bebeğe ayırdığım oda dar olduğu için ayrıca komidin falan sığmaz. Bunun gözleri bana fonksiyonel geldi. Beyaz ve kırmızı seçenekleri de var.
Cekmeceli olması avantaj bence bende şimdilik bebek için kendi sifonyerimi kullanicam günlük esyalri için. Battaniyeler bez paketleri vs abisinin dolabı büyük orda muhafaza edicem.
Kızlar bu sıralar herşey üst-üste geliyor
Yaklaşık 1 haftadan beri sag bileğim de hatta parmaklarmda kolumda uyuşma var SİNiR SIKIŞMASI ve çok şancı var elimi kullanamaz hale geldim hatta ağrısından uyuyamaz haldeyim bugün hüngür hüngür ağladım resmen sinir sıkışması hamilelikte nuksettiginde cafesi de yokmuş ben şimdi nasıl dayanicam elimi canlı canlı kessinler yani
Birde dün sahile gittik gezinti aniden olunca corapsizdim ondan mi yoksa sahura hurma yedim ondan mi kasımlarım da batma baskı şancı var gibi neden acaba kafayı yicem acaba idrar yolu enfeksiyonumu
Oruç tutuyormusun cnm. Yeteri kadar su iciyormusun. Benim arkadaşım yaşadı bunu gebelik boyunca elleri hep uyuşur su çok sıkıntı çekti doğum yapınca kendiliginden geçti. Bende oluyor bu elde uyuşma ama benimki ağır yemek yedigimde hamur işi vs o zaman sıkıntı yapıyor. Zayifladigim zamanlar olmuyor. Önceden de vardı bende. Sağlıklı beslenip bol su içince geçiyor bendeki. Birde sınır sitres iyi gelmiyor bana. Bende boyun düzleşmesi var
İyi akşamlar, ben yeşil çay 15 günde bir gibi içiyorum ben oldum olası ödemi cok olan biriyim bazen cok rahatsız olunca içiyorum. Türk Kahvesi icinde ayda yılda bir bi ortam olursa içiyorum. Ama bu ara cnm soguk soguk ıce latte istiyor kafeinsiz olanlardan içiyorum. İçimin hararetini alıyor
Ben kahve içiyorum 2-3 günde bir , zaten araştırdım günlük dozu asmamış oluyorsun bir fincanla . İlk iç ay bulantılardan hiç içmedim ama şimdi canım istiyor içiyorum . Normalde de kola falan hiç içmem , kahve daha az zararlı geliyor gözüme . Arada kaçamak yapışmasında sorun olmaz fikrimce
1 ayda rahim toparlanıyor ama bu sezeryan ya da normal doğumda farketmiyor.Benim çok rahat olmuştu sezeryan inşallah seninde öyle olur.hiç gözünde büyütme benim epidural olmuştu.hemen kalkıp yürüyebildim.genel anesteziye göre bence daha iyi.uyanık olduğun için bebeklerini görüyorsun çok özel bi an ☺ Umreci58
Canim benim baya uzun zaman oldu nasilsin bebeklerin nasil
[/QUOTE]
İyiler 3 hafta yoğun bakımda kalmışlardı ama baya hızlı toparladılar tombik tombik oldular :) tek bebeğe göre iki tane zor tabi.biri uyusa diğeri uyanır biri sussa diğeri ağlar.ama çok güzel ve özel yinede ikiz annesi olmak.inşallah sende sağlıkla al kucağınada tadına var :) doğumla ilgili sormak istediğin birşey olursa ben burdayım
Ben sadece tuvalet icin kullaniyorum. Gece yatmadan once klozete dokuyorum kapagini kapatiyorum. Sabaha kadar bembeyaz oluyor. Sabah bol su dokuyorum. Yerleri beyaz sabun kokulu yuzey temizleyici ile beyaz sirke ile siliyorum. Terteniz oluyor. Onuda eve gelen yardimci bayan önerdi. Mutfakta ise a101 den sirkeli temizleyici var onu aldim mukemmel onu kullaniyorum. Istersen resinlerini atabilirim
%100 pamuk olsun onemli olan o. Markaya bakmiyorum. Ama genelde e bebek- lcw den alıyorum