İyiler ☺ 3 hafta yoğun bakımda kalmışlardı ama baya hızlı toparladılar tombik tombik oldular :) tek bebeğe göre iki tane zor tabi.biri uyusa diğeri uyanır biri sussa diğeri ağlar.ama çok güzel ve özel yinede ikiz annesi olmak.inşallah sende sağlıkla al kucağınada tadına var :) doğumla ilgili sormak istediğin birşey olursa ben burdayım
[/QUOTE]
Boyle moral depolayici seyleri duymak cok guzel tabi yorumun ilk 2 satiri icin zorluk kismi icin kendimizi hazirliyoruz biz.Hunilerimizi aldik simdiden takmak icin
Herkese gunaydin.Iyi haftalar.Benim okulla son 2 haftam.Haziranda sadece seminere gidicem nasipse.Uzunn bir ara vermis olacagim seneye baslayinca okula nasipse.
Aynen canım bende öyle düşünüyorum aynı hafta içerisinde alacağım belki cuma akşam detaylıya alırım akşam bakabiliyorlardı çünkü cumartesi direk doktoruma giderim inşallah nasipse hayırlısıyla o günlere geleyim de
Canım öyle leke iz kalmıyor delik olayını düşünme bir iki güne kremini sürüyorsun zaten geçiyor önemli olan uzman bir eğitim almış kişiye yaptırman
Herkese gunaydin.Iyi haftalar.Benim okulla son 2 haftam.Haziranda sadece seminere gidicem nasipse.Uzunn bir ara vermis olacagim seneye baslayinca okula nasipse.
[/QUOTE]
Ben de iki erkek cocuk oldugu için ve devletin bagımsız anaokulu A gittikleri ıcın onların okulları da kapanıyor. O yuzden seminerde 2 canavarın peşinden okulda koşamayacapım için rapor alacagım zaten seminerde bir şey yapılmıyor.. Dogumdan sonra 1.dönemi dogum ıznıyle kapatıyoruz. 2.dönem ne yapacaksın ücretsiz izin mi alacaksın
Aslinda planim tum hazirani komple kapatmakti ama okuldaki arkadaslar rapor haklarini simdi harcama dediler.Kendi memleketimde seminer almak istiyorum ama ilk hafta kendi okulunda olma durumu bozuyor herseyi malesef.
2. Donem icinse, bizi cok zorlayacak cunku esimin maasininin cogu ev kredisine gidiyor ama 3-4 ay disimizi sikacagiz ve ucretsiz izin alip seneyi kapaticam nasipse eylule kadar.
Bir de Mmiraclemiracle
varsin gotur okula.Zaten seminer donemi okul kres gibi oluyor.2-3 saat degil mi bu.Raporlarini harcama derim 10 gun az degil.Sen alacak misin 2. Donem icin ucretsiz ?
Farmasa degil canim. Resim atiyorum.
Bu ikisinini karıştırıp yerleri siliyorum. Sirke mikrobu öldürüyor. Yerler mis gibi sabun kokuyor. Eki Görüntüle 2270629
Eki Görüntüle 2270630
Günaydın canım
Çok sağol o beyaz olanı merak ettim ya
Sirkelimi bende kullandım çok güzel ama duşa kabinde kullanmıştım
Duşakabine vi karışımım var normalde o bitince Bunun almıştım.
Karışım bi su bardağı sirke bisu bardağı bulaşık deterjanı parlatıcısı ve bi bardak su fısfısa karıştır sık durula mis
Lohusa takımı en azından 1 tane şart canım rahat oluyor hem karın açısından hem hastane ziyareti evde de 10 gün kadar giyiliyor aşağı yukarı tatlı gecelikler var dagi falan çok iyi mesela penye de oluyor saten gibi düşünme
İyi diyelim canım dün iftarı piknikte yaptık tepe ve çamlıktı hava güzeldi ama açık hava çarptı herhalde sabah kamyon çarpmış gibi uyandım başım boğazım falan ağrıyor
Sen nasılsın canımm iyisin inşallah
Kızlar ya çamaşır suyu kullanmak istemiyorum her seferinde nefesim daralıyor bebeğe zarar veriyorum kimyasallarka ama ondan başka birşey temizlemiyor gibi geliyor siz ne kullanıyorsunuz
Hastanelik olmadan bıraksam iyi olacak şu çamaşır suyunu en azından hamilelikte
Canım banyo jeller genelde işimi görüyor klozete de döküyorum çamaşır suyunu ama direk hemen suyla duruluyorum bir kere duşakabine döktüm çamaşır suyu banyo jeliyle zehirlendim sandım kendimi dışarı attım bence sağlığımızdan önemli değil kullanma derim
Kızlar deneyimli anneler hastane çıkısı havlu falan alacağım ama hangi marka iyidir hiç bilmiyorum alamıyorum da o yüzden . Her şey bi anda alınamaz zaten yazın çok sıcak olunca kapıya çıkamayacağız . Marka olarak özellikle sunu al dediğiniz varsa alalım ya
Canım hepsiburadadan genelde çok yorum alan ürünlere bakıyorum hastane çıkışında sanki pek marka bakılmıyor pamuk olması önemli bir iki tane buldum mesela çok beğenilen favorilerime ekledim
Günaydın canım
Çok sağol o beyaz olanı merak ettim ya
Sirkelimi bende kullandım çok güzel ama duşa kabinde kullanmıştım
Duşakabine vi karışımım var normalde o bitince Bunun almıştım.
Karışım bi su bardağı sirke bisu bardağı bulaşık deterjanı parlatıcısı ve bi bardak su fısfısa karıştır sık durula mis
Beyaz sabunlu harika birsey
Temizlik bitiyor ev sabun kokuyor. camasir suyundan iyidir. Beyaz sirkeyi benden ev temizligi icin gelen bayan istemisti. Sevmiyorsan kullanma ama mikrobu öldürüyor
İyi diyelim canım dün iftarı piknikte yaptık tepe ve çamlıktı hava güzeldi ama açık hava çarptı herhalde sabah kamyon çarpmış gibi uyandım başım boğazım falan ağrıyor
Sen nasılsın canımm iyisin inşallah ❣
Bende dışarıdaydım iftarda Taksime gidelim arkadaşla görüşelim dedik terastaydık az üşüttüm aynı şekilde sanırım bize yaz gelmiyor Geçmiş olsun canım ılık süt iç bala limon sıkıp ye derim iyi geliyor