Bebek toplandığında kasılır, bebek yayıldığında yayılır. Benimki genelde sağ tarafta duruyor, bazen karnımın sağ tarafı sivriliyor. Sonra hareket edince düzeliyor.
Bebek büyüdükçe bunlar daha belirginleşiyor.
Lohusa takımı en azından 1 tane şart canım rahat oluyor hem karın açısından hem hastane ziyareti evde de 10 gün kadar giyiliyor aşağı yukarı tatlı gecelikler var dagi falan çok iyi mesela penye de oluyor saten gibi düşünme
Kızlar bu sıralar herşey üst-üste geliyor
Yaklaşık 1 haftadan beri sag bileğim de hatta parmaklarmda kolumda uyuşma var SİNiR SIKIŞMASI ve çok şancı var elimi kullanamaz hale geldim hatta ağrısından uyuyamaz haldeyim bugün hüngür hüngür ağladım resmen sinir sıkışması hamilelikte nuksettiginde cafesi de yokmuş ben şimdi nasıl dayanicam elimi canlı canlı kessinler yani
Birde dün sahile gittik gezinti aniden olunca corapsizdim ondan mi yoksa sahura hurma yedim ondan mi kasımlarım da batma baskı şancı var gibi neden acaba kafayı yicem acaba idrar yolu enfeksiyonumu
Canım magnezyumla etkisi var mı acaba doktoruna sor istersen enfeksiyon tarzı bir şey ise de kan kültür baktırman gerekiyor telaş yapma uyuşmalar sıkışmalar olabilir rahim kaç katı büyüyor vücut adapte oluyor Üşütmüş de olabilirsin çok fena sancı yapar kasılma da yapabilir bize yaz gelmiyor hep sıcak tutmalıyız kendimizi ayaklarını sıcak tut bakalım bacak ayak uyuşmasında da ayağının altını geriye çevirerek eşine ovdur iyi geliyor bende de geçen akşam oldu yaptık hemen geçti
Hanimlar kahve iciyor musunuz? Ya da yesil cay? Ben ikisini de ozellikle yesil cayi cok severim fakat ogrendigim gunden beri bir kere bile icmedim. Artik biraz da icesim var
Ben öğrendiğimden beri içmiyorum canım kahve çok aramazdım zaten yeşil çayı da hamile kalmayı planladığımdan beri bırakmıştım sanırım doktorlar haftada 2-3 tane türk kahvesi öneriyorlar dayanamıyorsan ama sormak gerek yanıltmış olmayayım
Kızlar, aranızda tsh değeri yüksek çıkan var mı? Sağlık ocağında kan verdim değerlerimi kontrol etmek için, tsh üst sınırın birazcık altında çıkmış. Ben çok endişelendim, hatta doktora ben sordum. Normal felan dedi ama yarın için hemen dahiliyeye randevu aldım. Böyle bir şey daha önce başıma gelmedi ama 2.5 civarı olması lazım diye biliyorum benimki 5 çıkmış.
İnşallah sağlık ocağının tahlili yanlıştır.
Kızlar, aranızda tsh değeri yüksek çıkan var mı? Sağlık ocağında kan verdim değerlerimi kontrol etmek için, tsh üst sınırın birazcık altında çıkmış. Ben çok endişelendim, hatta doktora ben sordum. Normal felan dedi ama yarın için hemen dahiliyeye randevu aldım. Böyle bir şey daha önce başıma gelmedi ama 2.5 civarı olması lazım diye biliyorum benimki 5 çıkmış.
Canım banyo jeller genelde işimi görüyor klozete de döküyorum çamaşır suyunu ama direk hemen suyla duruluyorum bir kere duşakabine döktüm çamaşır suyu banyo jeliyle zehirlendim sandım kendimi dışarı attım bence sağlığımızdan önemli değil kullanma derim
Canım hepsiburadadan genelde çok yorum alan ürünlere bakıyorum hastane çıkışında sanki pek marka bakılmıyor pamuk olması önemli bir iki tane buldum mesela çok beğenilen favorilerime ekledim
Ay canım kullanmak hiç istemiyorum eşimle hep tartışıyoruz yine mi çamasır suyu diyo ama ben galiba onsuz yapamıyorum..
Bingo kokusuz denedim yok temiz yapmadı hiç için rahat etmedi
Beyaz sabunlu harika birsey
Temizlik bitiyor ev sabun kokuyor. camasir suyundan iyidir. Beyaz sirkeyi benden ev temizligi icin gelen bayan istemisti. Sevmiyorsan kullanma ama mikrobu öldürüyor
Bende dışarıdaydım iftarda Taksime gidelim arkadaşla görüşelim dedik terastaydık az üşüttüm aynı şekilde sanırım bize yaz gelmiyor Geçmiş olsun canım ılık süt iç bala limon sıkıp ye derim iyi geliyor
Ay canım kullanmak hiç istemiyorum eşimle hep tartışıyoruz yine mi çamasır suyu diyo ama ben galiba onsuz yapamıyorum..
Bingo kokusuz denedim yok temiz yapmadı hiç için rahat etmedi
Benim ilk hamileliği öğrendiğimde 4.1 çıkmıştı canım. Hemen euthrox başlamıştık 25mcg, 12.hafta bitene kadar hep kullandım. Sonra da ayda ya da 3 hafta bir kontrol ediliyo tsh. O zamandan beri hep 2.2 civarı çıkıyo. O yüzden doktor bıraktırdı kullanmıyprum şu an. Ama 2.5 üstünde olursa yine kullanıcam. Sen bi dahiliyeyle de görüş bence
Benim ilk hamileliği öğrendiğimde 4.1 çıkmıştı canım. Hemen euthrox başlamıştık 25mcg, 12.hafta bitene kadar hep kullandım. Sonra da ayda ya da 3 hafta bir kontrol ediliyo tsh. O zamandan beri hep 2.2 civarı çıkıyo. O yüzden doktor bıraktırdı kullanmıyprum şu an. Ama 2.5 üstünde olursa yine kullanıcam. Sen bi dahiliyeyle de görüş bence
Herkese gunaydin.Iyi haftalar.Benim okulla son 2 haftam.Haziranda sadece seminere gidicem nasipse.Uzunn bir ara vermis olacagim seneye baslayinca okula nasipse.
Ben de iki erkek cocuk oldugu için ve devletin bagımsız anaokulu A gittikleri ıcın onların okulları da kapanıyor. O yuzden seminerde 2 canavarın peşinden okulda koşamayacapım için rapor alacagım zaten seminerde bir şey yapılmıyor.. Dogumdan sonra 1.dönemi dogum ıznıyle kapatıyoruz. 2.dönem ne yapacaksın ücretsiz izin mi alacaksın
[/QUOT
Cnm ben de 2. Donem ucretsiz izin alicam
Heralde 2. Yil alamam ama isterdim 2 yil ucretsiz izn alip rahat etmeyi