2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim de öyle bi yayılıyor bi sivri top gibi oluyor . Ben de endişe ediyorum acaba birşey mi oldu diye .
Bebek toplandığında kasılır, bebek yayıldığında yayılır. Benimki genelde sağ tarafta duruyor, bazen karnımın sağ tarafı sivriliyor. Sonra hareket edince düzeliyor.
Bebek büyüdükçe bunlar daha belirginleşiyor.

Canım magnezyumla etkisi var mı acaba doktoruna sor istersen enfeksiyon tarzı bir şey ise de kan kültür baktırman gerekiyor telaş yapma uyuşmalar sıkışmalar olabilir rahim kaç katı büyüyor vücut adapte oluyor Üşütmüş de olabilirsin çok fena sancı yapar kasılma da yapabilir bize yaz gelmiyor hep sıcak tutmalıyız kendimizi ayaklarını sıcak tut bakalım bacak ayak uyuşmasında da ayağının altını geriye çevirerek eşine ovdur iyi geliyor bende de geçen akşam oldu yaptık hemen geçti
Iyi aksamlar herkese.

Hanimlar kahve iciyor musunuz? Ya da yesil cay? Ben ikisini de ozellikle yesil cayi cok severim fakat ogrendigim gunden beri bir kere bile icmedim. Artik biraz da icesim var
Ben öğrendiğimden beri içmiyorum canım kahve çok aramazdım zaten yeşil çayı da hamile kalmayı planladığımdan beri bırakmıştım sanırım doktorlar haftada 2-3 tane türk kahvesi öneriyorlar dayanamıyorsan ama sormak gerek yanıltmış olmayayım

Kızlar, aranızda tsh değeri yüksek çıkan var mı? Sağlık ocağında kan verdim değerlerimi kontrol etmek için, tsh üst sınırın birazcık altında çıkmış. Ben çok endişelendim, hatta doktora ben sordum. Normal felan dedi ama yarın için hemen dahiliyeye randevu aldım. Böyle bir şey daha önce başıma gelmedi ama 2.5 civarı olması lazım diye biliyorum benimki 5 çıkmış.
İnşallah sağlık ocağının tahlili yanlıştır.

Canım doktorun normal dediyse sıkıntı yapma belki de trimester dönemlerinde ilerledikçe yükseliyordur bir bilgim yok tedbir için yine gitte

Ay canım kullanmak hiç istemiyorum eşimle hep tartışıyoruz yine mi çamasır suyu diyo ama ben galiba onsuz yapamıyorum..
Bingo kokusuz denedim yok temiz yapmadı hiç için rahat etmedi

Beyaz sabunlu harika birsey
Temizlik bitiyor ev sabun kokuyor. camasir suyundan iyidir. Beyaz sirkeyi benden ev temizligi icin gelen bayan istemisti. Sevmiyorsan kullanma ama mikrobu öldürüyor
Sirkeyi sevmiyorum kokusunu ama her yerde kullanıyorum. Yer silerken duşa kabin de bulaşık makinesinde parlatıcı yerine döküyorum

Sağol canım sana da geçmiş olsun
Yaz gelince arıcaz bu havaları of sıcak of yandım şiştim diye diye

Ay canım kullanmak hiç istemiyorum eşimle hep tartışıyoruz yine mi çamasır suyu diyo ama ben galiba onsuz yapamıyorum..
Bingo kokusuz denedim yok temiz yapmadı hiç için rahat etmedi
Sirke de aynı işi görüyor aslında öyle temiz oluyor ki
Sağol canım sana da geçmiş olsun
Yaz gelince arıcaz bu havaları of sıcak of yandım şiştim diye diye
Evet ama Allahtan son zamanlar Eylül Ekim gibi olacak Ağustos belki az bunaltır Rabbim sağlıcakla o günleri görmeyi nasip etsin de çekeriz olsun

Benim ilk hamileliği öğrendiğimde 4.1 çıkmıştı canım. Hemen euthrox başlamıştık 25mcg, 12.hafta bitene kadar hep kullandım. Sonra da ayda ya da 3 hafta bir kontrol ediliyo tsh. O zamandan beri hep 2.2 civarı çıkıyo. O yüzden doktor bıraktırdı kullanmıyprum şu an. Ama 2.5 üstünde olursa yine kullanıcam. Sen bi dahiliyeyle de görüş bence

Yarın gideceğim. Sağlık ocağındaki doktor normal dediği için zaten çok içime sinmedi, alan uZmanı olmadığı için.

Herkese gunaydin.Iyi haftalar.Benim okulla son 2 haftam.Haziranda sadece seminere gidicem nasipse.Uzunn bir ara vermis olacagim seneye baslayinca okula nasipse.
Ben de iki erkek cocuk oldugu için ve devletin bagımsız anaokulu A gittikleri ıcın onların okulları da kapanıyor. O yuzden seminerde 2 canavarın peşinden okulda koşamayacapım için rapor alacagım zaten seminerde bir şey yapılmıyor.. Dogumdan sonra 1.dönemi dogum ıznıyle kapatıyoruz. 2.dönem ne yapacaksın ücretsiz izin mi alacaksın
[/QUOT
Cnm ben de 2. Donem ucretsiz izin alicam
Heralde 2. Yil alamam ama isterdim 2 yil ucretsiz izn alip rahat etmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…