2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar benm karnım şişdi 7 haftalık hamileym ama iki günddr o sertlik şişlik yok oldu ve cok korkuyorm

Ben henüz hissedemedim ilk hamilelik normal diyorlar tabi ama insan merak ediyor bir hissetsem doktor randevusu kovalamam iyi derim
Benim 3. Bir de ben çok zayıftım o haftalarda. Doktor dedi ki zayıf olduğun için hissediyorsundur. İlkinde 20. Haftadan sonra anlamıştım hareketlerini.
Tatlı bir şeyler ye sessiz bir yere git, rahatla sırt üstü yat. Bazılarında yan döndüğünde de farkedilebiliyormuş. Gaz hareketinden farklı oluyor. Belki hissedersin bu şekilde. Ama tekmelerini, kasılmalarını hissetmenin ötesinde yaşayacağın zamanlar da gelecek merak etme

Kızlar hepinize merhaba, ben sayfayı takip ediyorum da pek yazma fırsatım olmuyor.
Ben de en son 2 gün önce doktora gittim ve bebişimin cinsiyeti kesinleşti. Allah'ın izniyle bir kızım daha olacak. Bir prensesin yanına bir Prenses daha geliyor inşallah çok çok mutlu oldum. Tabiki kız ya da erkek olması değil, sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmaları. Hepimiz sağlıcakla alalım inşallah bebişlerimizi

Cnm bende saglik ocaginda yaptrdm 4e yakin çikti .doktorum devlette yaptir saglik ocaginda beklettikleri icin yuksek cikabiliyo dedi
Devlette yaptrdm 2.14 cikti
Ama acilen dahiliyeden sira al hmn ilac baslatr dusuk dozda sikinti olmazz merak etme

Cnm bende saglik ocaginda yaptrdm 4e yakin çikti .doktorum devlette yaptir saglik ocaginda beklettikleri icin yuksek cikabiliyo dedi
Devlette yaptrdm 2.14 cikti
Ama acilen dahiliyeden sira al hmn ilac baslatr dusuk dozda sikinti olmazz merak etme
Aldım, yarın gideceğim dahiliyeye. Teşekkür ederim. İnşallah benimki de normal değerlerde çıkar.

Ay canım kullanmak hiç istemiyorum eşimle hep tartışıyoruz yine mi çamasır suyu diyo ama ben galiba onsuz yapamıyorum..
Bingo kokusuz denedim yok temiz yapmadı hiç için rahat etmedi
Bende çok sevıyorum ama eşimin alerjisi var maalesef
çok nadir kullanırım . elleıme eldıven bırde maske takıyorum

Kızlar bebeğinizin ilk hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız

Ara ara pit pit hissediyordum 16. Haftadan sonra ama bebek mi emin olamiyordum ilk gebelik oldugu icin. Su aralar gunde birkac kez bir yerde toplaniyor orasi sisiyor 15-20 saniye sonra iniyor. En son bu sabah oldu mesela sol tarafa dogru toplandi sertlesti orasi karnima bakinca sol tarafi daha sis gordum hatta. Yavas yavas kendini hissettiriyor minigim

Kızlar bebeğinizin ilk hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız
Canım benim ilk hamileliğim ve 19. Haftadayım...
Hala hissetmiyorum Cuma doktor kontrolüm var, sabretmeye çalışıyorum ama ....
Endişeliyim, herkes hissediyormuş neredeyse ne güzel
Ama ben hala hissedemedim

Ben 1 yıldan sonra başlayacağım. Cunkü 3 erkek cocukla evde kafayı yerim. Evde fazla kalınca mutsuz, bakımsız ve sinirli hissediyorum. Aslında eşim başlama 2 yıl ücretsiz al diyor ama 3 cocukla ne gezebılıyorum tek başıma ne Kendı anneme ya da kayınvalıdeye gıdebılırum cunku oğlanlar gercekten hareketli değil bildiğin yaramaz. Hiç bir yere sığamıyorum. En güzeli okula gidip iki havamın değişmesi ve mutlu hissetmem. 2.opkum doğunca buyuk oğlan 1.5 yasındaydı. Saçımı taramaya vaktim olmuyordu çok mutsuzdum.sürekli süt kokuyordum...

Ben de bundan korkuyorum ama benim ikiz bir de ne desem yalan soylemis olurum sanirim.Yasayip gorucem.Aslinda okulum eve 5 dk yurume mesafesi ve ilkokulda bransciyim.Ders programi tamamen bana kalmis.15 saat ders karsiligi yapabilir miyim diyoeum ama aman agladi mi ,evden cikayim mi stresi nasil olur bilmiyorum.Kafam karisik cok bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…