- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bende 59 kiloyum çok zayıf sayılmam tabiBenim 3. Bir de ben çok zayıftım o haftalarda. Doktor dedi ki zayıf olduğun için hissediyorsundur. İlkinde 20. Haftadan sonra anlamıştım hareketlerini.
Tatlı bir şeyler ye sessiz bir yere git, rahatla sırt üstü yat. Bazılarında yan döndüğünde de farkedilebiliyormuş. Gaz hareketinden farklı oluyor. Belki hissedersin bu şekilde. Ama tekmelerini, kasılmalarını hissetmenin ötesinde yaşayacağın zamanlar da gelecek merak etme
Belki farkettiriyorlar ama biz anlamıyoruz değil mi yerim o hissettirmeleri ben buradayım anne diyor ne güzel bir hisAra ara pit pit hissediyordum 16. Haftadan sonra ama bebek mi emin olamiyordum ilk gebelik oldugu icin. Su aralar gunde birkac kez bir yerde toplaniyor orasi sisiyor 15-20 saniye sonra iniyor. En son bu sabah oldu mesela sol tarafa dogru toplandi sertlesti orasi karnima bakinca sol tarafi daha sis gordum hatta. Yavas yavas kendini hissettiriyor minigim
Benimde cuma canım bende çok evhamlıyım normalde böyle biri değildim şimdi her hafta gitsem hayır demem 1 ay uzun geliyor belki inşallah hissettiğimizde daha rahat olurCanım benim ilk hamileliğim ve 19. Haftadayım...
Hala hissetmiyorum Cuma doktor kontrolüm var, sabretmeye çalışıyorum ama ....
Endişeliyim, herkes hissediyormuş neredeyse ne güzel
Ama ben hala hissedemedim
Biz çok erken evham yapıyoruz o zaman genelde öyle hissediliyor aslında aşağı yukarı19.hafta da net olarak hissetmeye başladım.
Maşallah canım sağlıcakla kucağınıza alın inşallahKızlar hepinize merhaba, ben sayfayı takip ediyorum da pek yazma fırsatım olmuyor.
Ben de en son 2 gün önce doktora gittim ve bebişimin cinsiyeti kesinleşti. Allah'ın izniyle bir kızım daha olacak. Bir prensesin yanına bir Prenses daha geliyor inşallahçok çok mutlu oldum. Tabiki kız ya da erkek olması değil, sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmaları. Hepimiz sağlıcakla alalım inşallah bebişlerimizi
İyi yapmışsın canım dahiliyeye randevu almakla önemli bi konu bu benil doktorum 2.50 çıkarsa haberim olsun demişti ilaçla düşünüyolar zaten sıkma canınıKızlar, aranızda tsh değeri yüksek çıkan var mı? Sağlık ocağında kan verdim değerlerimi kontrol etmek için, tsh üst sınırın birazcık altında çıkmış. Ben çok endişelendim, hatta doktora ben sordum. Normal felan dedi ama yarın için hemen dahiliyeye randevu aldım. Böyle bir şey daha önce başıma gelmedi ama 2.5 civarı olması lazım diye biliyorum benimki 5 çıkmış.
İnşallah sağlık ocağının tahlili yanlıştır.
İki haftadır yatmasam da hissedebiliyorum artık. Öncesinde belirli pozisyonlarda anlıyordum. Normalbir şey hissetmiyorum demeniz. Aslında hissetmediğin için değil de o hareketliliğin bebekten geldiğini bilmeyişinden.Bende 59 kiloyum çok zayıf sayılmam tabiAkşam bir deneyeyim bakalım çok sırt üstü uzanmıyorum ondan olabilir böyle kasılma ince sızı gibi bir şey giriyor tatlıdan sonra ama öyle pıt pıt kelebek uçuğu ya da seğirme yok Amin inşallah kuzum sağlıklı olsunlar da varsın geç hissedelim tabi
Belki farkettiriyorlar ama biz anlamıyoruz değil mi yerim o hissettirmeleri ben buradayım anne diyor ne güzel bir his
Benimde cuma canım bende çok evhamlıyım normalde böyle biri değildim şimdi her hafta gitsem hayır demem 1 ay uzun geliyor belki inşallah hissettiğimizde daha rahat olur
Biz çok erken evham yapıyoruz o zaman genelde öyle hissediliyor aslında aşağı yukarı
Teşekkür ederim, yarın gideyim de bakayım bir.İyi yapmışsın canım dahiliyeye randevu almakla önemli bi konu bu benil doktorum 2.50 çıkarsa haberim olsun demişti ilaçla düşünüyolar zaten sıkma canını
Olabilir canım sadece acele etmek sanırım hissedince iyi olduğunu biliyorsun sana cevap veriyor gibi yoksa geç hissetsekte olurİki haftadır yatmasam da hissedebiliyorum artık. Öncesinde belirli pozisyonlarda anlıyordum. Normalbir şey hissetmiyorum demeniz. Aslında hissetmediğin için değil de o hareketliliğin bebekten geldiğini bilmeyişinden.
Maske işe yarıyor muBende çok sevıyorum ama eşimin alerjisi var maalesef
çok nadir kullanırım . elleıme eldıven bırde maske takıyorum
Nerde satılıyor acaba ben normal markette ki. Sirkeyi kullanıyorumTemizlik sirkeleri de satılıyormuş. Kokusu öbürü kadar fazla değil diyorlar. Denk gelip alamadım hiç
Beyaz sirkeyi temizlikte kullaniyorlar. Keskin bir kokusu yok.Temizlik sirkeleri de satılıyormuş. Kokusu öbürü kadar fazla değil diyorlar. Denk gelip alamadım hiç
Resmini gonderdigim o iste. Ben onu temizlik reyonundan aldim. Keskin bir kokusu yokNerde satılıyor acaba ben normal markette ki. Sirkeyi kullanıyorum
Biraz daha sabır lazım tatlım. Tekmeleri canını yakınca da yazarsın tamam mıOlabilir canım sadece acele etmek sanırım hissedince iyi olduğunu biliyorsun sana cevap veriyor gibi yoksa geç hissetsekte olur
Onları biliyorum kuzumBeyaz sirkeyi temizlikte kullaniyorlar. Keskin bir kokusu yok.
Resmini gonderdigim o iste. Ben onu temizlik reyonundan aldim. Keskin bir kokusu yok
Beyaz sirkeyi bulaşık makinesinde parlatıcı olarak kullanıyorum, kokusu yok.Beyaz sirkeyi temizlikte kullaniyorlar. Keskin bir kokusu yok.
Resmini gonderdigim o iste. Ben onu temizlik reyonundan aldim. Keskin bir kokusu yok
Oyy inşallah kuzumBiraz daha sabır lazım tatlım. Tekmeleri canını yakınca da yazarsın tamam mı
Evet çıkarıyor canım. Sprey şeklinde olanları hemen oluşan lekeler için kullanıyorum. Leke biraz beklediyse veya çıkması zor olan lekelerdense toz çamaşır suyu olarak geçen var kuruda olan. Onu döküp çamaşırın üzerinde biraz bekletiyorum. Ya da beyazsa sıcak suda biraz bekletiyorum ve çıkarıyor. Bebek çamaşırları için üretildiğinden de içim rahat kullanıyorum. Tavsiye ederim ben.Gercekten lekeleri cikariyomu
Benim de ikinci oğlan olucak ilki düz duvara tirmaniyor ikinci sakın olur belki diyorum amaBen 1 yıldan sonra başlayacağım. Cunkü 3 erkek cocukla evde kafayı yerim. Evde fazla kalınca mutsuz, bakımsız ve sinirli hissediyorum. Aslında eşim başlama 2 yıl ücretsiz al diyor ama 3 cocukla ne gezebılıyorum tek başıma ne Kendı anneme ya da kayınvalıdeye gıdebılırum cunku oğlanlar gercekten hareketli değil bildiğin yaramaz. Hiç bir yere sığamıyorum. En güzeli okula gidip iki havamın değişmesi ve mutlu hissetmem. 2.opkum doğunca buyuk oğlan 1.5 yasındaydı. Saçımı taramaya vaktim olmuyordu çok mutsuzdum.sürekli süt kokuyordum...
Evet canım sağlık ocaklarına pek güvenilmiyo malesefYarın gideceğim. Sağlık ocağındaki doktor normal dediği için zaten çok içime sinmedi, alan uZmanı olmadığı için.
Ben 16 gibi hissetmeye başlamıştım ama emin değildim gaz ve bağırsak hareketi sanıyodum ama 17 de aynı tip hareketler kuvvetlenerek arttı canım. Şimdi de 18+4 üm ve baya kuvvetli hareketleri var özellikle sabahları :)Kızlar bebeğinizin ilk hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız
Kokuyu en azından dırek almıyorsun canım . Kedılerımın kumlarını falanda maske ile değiştiriyorumMaske işe yarıyor mu
Bende merakla bekliyorum canım o günleri inşallahBen 16 gibi hissetmeye başlamıştım ama emin değildim gaz ve bağırsak hareketi sanıyodum ama 17 de aynı tip hareketler kuvvetlenerek arttı canım. Şimdi de 18+4 üm ve baya kuvvetli hareketleri var özellikle sabahları :)
İyiler ☺ 3 hafta yoğun bakımda kalmışlardı ama baya hızlı toparladılar tombik tombik oldular :) tek bebeğe göre iki tane zor tabi.biri uyusa diğeri uyanır biri sussa diğeri ağlar.ama çok güzel ve özel yinede ikiz annesi olmak.inşallah sende sağlıkla al kucağınada tadına var :) doğumla ilgili sormak istediğin birşey olursa ben burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?