2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende 59 kiloyum çok zayıf sayılmam tabi Akşam bir deneyeyim bakalım çok sırt üstü uzanmıyorum ondan olabilir böyle kasılma ince sızı gibi bir şey giriyor tatlıdan sonra ama öyle pıt pıt kelebek uçuğu ya da seğirme yok Amin inşallah kuzum sağlıklı olsunlar da varsın geç hissedelim tabi
Belki farkettiriyorlar ama biz anlamıyoruz değil mi yerim o hissettirmeleri ben buradayım anne diyor ne güzel bir his
Canım benim ilk hamileliğim ve 19. Haftadayım...
Hala hissetmiyorum Cuma doktor kontrolüm var, sabretmeye çalışıyorum ama ....
Endişeliyim, herkes hissediyormuş neredeyse ne güzel
Ama ben hala hissedemedim
Benimde cuma canım bende çok evhamlıyım normalde böyle biri değildim şimdi her hafta gitsem hayır demem 1 ay uzun geliyor belki inşallah hissettiğimizde daha rahat olur
19.hafta da net olarak hissetmeye başladım.
Biz çok erken evham yapıyoruz o zaman genelde öyle hissediliyor aslında aşağı yukarı

Maşallah canım sağlıcakla kucağınıza alın inşallah İki kız kardeş çok güzel bence kız kardeşim olduğu için çok şanslıyım erkeğimizde bizim paşamız hiç kıyamayız ona da ama iki kız kardeşin dedikodusu muhabbeti yardımlaşması çok başka oluyor

İyi yapmışsın canım dahiliyeye randevu almakla önemli bi konu bu benil doktorum 2.50 çıkarsa haberim olsun demişti ilaçla düşünüyolar zaten sıkma canını

İki haftadır yatmasam da hissedebiliyorum artık. Öncesinde belirli pozisyonlarda anlıyordum. Normalbir şey hissetmiyorum demeniz. Aslında hissetmediğin için değil de o hareketliliğin bebekten geldiğini bilmeyişinden.

Olabilir canım sadece acele etmek sanırım hissedince iyi olduğunu biliyorsun sana cevap veriyor gibi yoksa geç hissetsekte olur

Temizlik sirkeleri de satılıyormuş. Kokusu öbürü kadar fazla değil diyorlar. Denk gelip alamadım hiç
Beyaz sirkeyi temizlikte kullaniyorlar. Keskin bir kokusu yok.
Nerde satılıyor acaba ben normal markette ki. Sirkeyi kullanıyorum
Resmini gonderdigim o iste. Ben onu temizlik reyonundan aldim. Keskin bir kokusu yok

Gercekten lekeleri cikariyomu
Evet çıkarıyor canım. Sprey şeklinde olanları hemen oluşan lekeler için kullanıyorum. Leke biraz beklediyse veya çıkması zor olan lekelerdense toz çamaşır suyu olarak geçen var kuruda olan. Onu döküp çamaşırın üzerinde biraz bekletiyorum. Ya da beyazsa sıcak suda biraz bekletiyorum ve çıkarıyor. Bebek çamaşırları için üretildiğinden de içim rahat kullanıyorum. Tavsiye ederim ben.
Hatta yer temizliği için de yine e-bebekte yüzey temizleyiciler var onları kullanıyorum.

Benim de ikinci oğlan olucak ilki düz duvara tirmaniyor ikinci sakın olur belki diyorum ama hunileri hazırlamak lazım galiba

Kızlar bebeğinizin ilk hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız
Ben 16 gibi hissetmeye başlamıştım ama emin değildim gaz ve bağırsak hareketi sanıyodum ama 17 de aynı tip hareketler kuvvetlenerek arttı canım. Şimdi de 18+4 üm ve baya kuvvetli hareketleri var özellikle sabahları :)

Bende merakla bekliyorum canım o günleri inşallah

Boyle moral depolayici seyleri duymak cok guzel tabi yorumun ilk 2 satiri icin zorluk kismi icin kendimizi hazirliyoruz biz.Hunilerimizi aldik simdiden takmak icin

Herkese gunaydin.Iyi haftalar.Benim okulla son 2 haftam.Haziranda sadece seminere gidicem nasipse.Uzunn bir ara vermis olacagim seneye baslayinca okula nasipse.
[/QUOTE]
Öyle bir sevgi işte,ne kadar zor şeyler yaşarsan yaşa senin parçan.ne uykusuzluk ne yorgunluk .anlık gelgitler oluyor.allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin doğuma gün sayan herkesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…