2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canim benim baya uzun zaman oldu nasilsin bebeklerin nasil
İyiler 3 hafta yoğun bakımda kalmışlardı ama baya hızlı toparladılar tombik tombik oldular :) tek bebeğe göre iki tane zor tabi.biri uyusa diğeri uyanır biri sussa diğeri ağlar.ama çok güzel ve özel yinede ikiz annesi olmak.inşallah sende sağlıkla al kucağınada tadına var :) doğumla ilgili sormak istediğin birşey olursa ben burdayım
[/QUOTE]
Canim zor zamanlar gecirdin ama mukafatini kat kat aldin masallah daha da iyi olsun insallah kuzucuklar❤ insallah ben de saglikla kucagima alirim zaman gercekten hizli geciyor

Reactions: H E
Amin inşallah canım Sen nasılsın sende durumlar nasıl
Ben iyiyim canım çok şükür. Bebeğimi görmeme daha var ama 1 haziran randevum. Onu merak ediyorum tabi ben de ana az çok artık hareketlerini hissediyorum ya o yüzden biraz rahatlamaya başladım :)

Ben iyiyim canım çok şükür. Bebeğimi görmeme daha var ama 1 haziran randevum. Onu merak ediyorum tabi ben de ana az çok artık hareketlerini hissediyorum ya o yüzden biraz rahatlamaya başladım :)
Hareketlerini hissedince daha da rahatlıyor insan bence kız kardeşim öyle oldu şimdi hadi doktor haftası gelsin diye didinmiyor

Canim zor zamanlar gecirdin ama mukafatini kat kat aldin masallah daha da iyi olsun insallah kuzucuklar❤ insallah ben de saglikla kucagima alirim zaman gercekten hizli geciyor
[/QUOTE]
Evet çok şükür ki ... hamilelik şıp diye geçiveriyor. Ne kadar sıkıntılıda geçse insan o duyguyu özlüyor. İnşallah sağlıkla alacaksın canım yavrularını.cinsiyetler bellimi?

Evet çok şükür ki ... hamilelik şıp diye geçiveriyor. Ne kadar sıkıntılıda geçse insan o duyguyu özlüyor. İnşallah sağlıkla alacaksın canım yavrularını.cinsiyetler bellimi?
[/QUOTE]
Amin insallah canim cinsiyetlerine biri kiz biri erkek gibi ama bidahaki geldiginde daha net konusuruz dedi bakalim bayramdan sonra kontrolumuz var sen isimlerini ne koydun canim ikiside erkek demistin

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…