2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gunaydin miniş adaylari.

Su gun gun hamilelik uygulamasi gercekten cok dogru tespitlerde bulunuyor.Bu hafta ve onumuzdeki 3 ay birden hizli ve dengesiz kilo alimi olibilir yaziyor.Gecen haftayla bu hafta arasinda 1 bucuk kilo var.Frenlemeye karar verdim kendimi ama ah o ramazan pidesi.Keske ramazana denk gelmemis olsaydik pideye fena zaafim var.Simdilik sadece sabah yemeye karar verdim.Bir de bu aksam yine okul iftar yemegi var ve haftalardir en ozledigim yemegi sectim.Yarindan itibaren dikkat edicem.Insallah

Kokuyu en azından dırek almıyorsun canım . Kedılerımın kumlarını falanda maske ile değiştiriyorum
benimde köpeğim var bebek olunca bir ton laf söylemeye başlayacaklar hazırladın mı kendini
Günaydın tatlı mı tatlı ekim annecikleriherkes iyidir inşallah,minnoşları hissediyorsunuzdur artıkBende yumurtlama günlerimdeyim bakalım bu ay nasip olacak mı☺
günaydın canım, gönlünden geçen olsun

Ben dizginledim kendimi kuzu eşime de pide aldırmıyorum yoksa severim içine neler koyarım neler ama ekmeği kestim arada börek çörek dışında yemiyorum iftar davetlerinde pilavı da almıyorum hedefim 5 ay biterken 5 kg almış olmak bu zamana kadar iyi aldım çünkü Ramazandan sonra yazın verdiği sıcakla zaten yenmez gibi en güzel mevsim aslında bol bol meyve yiyip su içmek yürüyüş yapmak inşallah nasip olursa Sende yarından itibaren başlarsın 1 günden bir şey olmaz

Su 16.haftaya kadar cok iyi goturmustum isi bende ama bulantilarin gecmesiyle biraz abarttim sanirim.Hamurisine elveda ediyorum. Pazardan almadim yufka bu hafta mesela.Buzluktaki borekleri de yapmayi dusunmuyorum.Insallah tabi

Ikiz degil de tek olsaydi kesinlikle chicco next to me alirdim.Biraz pahali ama deger.Harika bir anne yani besigi.

Benim de aklımda almaya karar verdiğim bi bu var. Chicco anne yanı kesinlikle çok iyi.
Bebek mobilyası bakıyoruz ama çok kararsızım beğendiğim hiç bir model yok. Modoko da 7-8 bin diyorlar

Su 16.haftaya kadar cok iyi goturmustum isi bende ama bulantilarin gecmesiyle biraz abarttim sanirim.Hamurisine elveda ediyorum. Pazardan almadim yufka bu hafta mesela.Buzluktaki borekleri de yapmayi dusunmuyorum.Insallah tabi
Ahahahha ben yufka alıyorum eşime sahur hazırlıyorum ama yemiyorum ilginç şekilde Bulantım aman aman olmadı ben her ay düzenli 1 kg aldım

Ahahahha ben yufka alıyorum eşime sahur hazırlıyorum ama yemiyorum ilginç şekilde Bulantım aman aman olmadı ben her ay düzenli 1 kg aldım

Ben 3 kilo aldim toplamda su haftaya kadar.Doktorum da bu midenin bulaniyo halin mi deyip dalga gecmisti benimle baya bir gulmustuk Iyi sen tutabiliyosun kendini.Bende tutucam artik.Cok saglikli bir kahvalti yaptim simdilik.Okula gidicem birazdan yanima elma,kuru kayisi,sut,ceviz alicam 2 bucugs kadar bunla idare ederim insallah.

Canım benim ilk hamileliğim ve 19. Haftadayım...
Hala hissetmiyorum Cuma doktor kontrolüm var, sabretmeye çalışıyorum ama ....
Endişeliyim, herkes hissediyormuş neredeyse ne güzel
Ama ben hala hissedemedim

Bende 20. Haftadayım hissetmedim hala, doktor normal dedi. Bu 1-2 haftada hissetmeye başlarmışım. Galiba bebeklerimiz çok uykucu olacak

Haklisin bi yönden de hakikaten insan kendini tamamen saliyor
Ama bnm ödemem olmasaydi 2. Seneyide alir cocuklarima bakar kendimide salardm heralde
Ama biz alişmisiz hep evde o zmnda yapamayiz heralde

Ben düzeni şöyle oluşturdum ara öğünlerde 1 gün muz 1 gün yeşil elma yiyorum iş yerinde akşamları da erik yiyorum bunlar şişiriyor beni durduruyor tatlı ihtiyacı da hissetmiyorum pek Yanımda yine çiğ badem + ceviz + ara ara fındık oluyor bunlar da kesiyor insanı çok nadir kuru siyah üzüm ve kuru kayısı ekliyorum şekerleri açısındanAslında sağlıklı beslenmeyi diyet zamanlarımdan dolayı çok iyi biliyorum da gönül neler istiyor işteSabah aynen sağlıklı haşlanmış yumurta+beyaz peynir kaşar + avokado yiyorum bazen de canım istemezse süt nesguik ceviz içiyorumAkşamları iftara hep sebze yemekleri yapmaya başladım proteini öğlen almaya çalışıyorum sindirmesi daha zor çünkü

Bende 20. Haftadayım hissetmedim hala, doktor normal dedi. Bu 1-2 haftada hissetmeye başlarmışım. Galiba bebeklerimiz çok uykucu olacak
Kizlar çok normal 20. Haftada hissetmeniz
Çocuguna gore degisiyo bi de baz8 cocuklar cok hareketli bazilari hareketsiz
Bi de ilk gebelik olunca da anlamazsinz
Bnm 3. Gebeligm 16. Haftada hissetmeye basladm ama diger ikisinde hic hissetmemistim
Bi de sirt ustu yat gece iste o zmn daha net hissediyosun

ben de 17 haftada 2 kilo almıştım son iki haftada da 2 kilo alarak devam ediyorum ramazan bizi bitirdi

Benim de aklımda almaya karar verdiğim bi bu var. Chicco anne yanı kesinlikle çok iyi.
Bebek mobilyası bakıyoruz ama çok kararsızım beğendiğim hiç bir model yok. Modoko da 7-8 bin diyorlar
ben de next to me yada o tarz bir yatak alayım diyordum ama 6 ay sonra o beşiği napıcam diye de düşünüyorum. 6 aya kadar orda uyuyacak. sonra odasına mı almalıyım yanımda mı yatırmalıyım. o kocaman bebek mobilyalarını da beğenmiyorum. kafam çok karışık ya

Canim anne yani cok guzel ama cok kisa sure kullaniyorsun. En fazla 5 ay. Sonra hareketlendikleri icin kullanamıyorsun. Dusme tehlikesi oluyor

Cnm bu dediklerinin resmini atarmisin rica etsem
Birde nerden aldigini yazarsan sevinirim
Ariel bile bazen çikartmiyo bi de onlari deneyim

Günaydın anneler Dün öğle arası ev yemeği yapan bi yerde yedim tüm gün mide ağrısından öldüm toplamda üç kaşık yedim ama ne yağı kullanıyorsa mahvoldum gece boyu mide yanması yaşadım . Şimdi sabah güzel kahvaltı yaptım çıkardım onu da az önce. Resmen hamilelik bana mide sorunları olarak döndü bu gün 21. Haftaya gireceğiz 2 kilo aldım toplamda . Ay valla börek çörek yemeği özledim her yediğim şeyden sonra ya midem ağrırsa ya kusarsam korkusu yüzünden hamur isine yaklasamıyorum hayalimdeki hamilelik gece gündüz istediğimi yemekti

Ben de chicco nun anne yani besigini alacagim kismet olursa. Gece hem benim icin hem bebek icin buyuk rahatlik olacagini dusunuyorum. 6 aya kadar yatabiliyor zaten. Ondan sonrasi icin de odamda alanim var kibar kaba olmayan bir besik alacagim. Muhtemelen ikisini de bir alirim digerini 6 aydan sonra kullanirim. Ama 6 ayda odayi ayiramam uyku tutmaz asla uyuyamam :) ben sanirim 2 yasindan once oda ayiramam. Hatta ben ayirmaya kalksam esim razi olmaz

Geçmiş olsun canım ya yağ ya da içindeki bir şey midene dokundu hamilelikte mide daha hassas dışarıdan yemesek keşke ama yeniyor çalışıyorsan hele benim gibi hiç şansın yok fabrika türü yemekler çıkıyor ne yağı kullandıkları belli değil Yemek yemek çokta güzel değil aslında sağlıklı beslenmek önemli olan hamurişi yememen senin yararına bakma bizim yediğimize bebeğe pek faydası yok sen sütünü yoğurdunu peynirini eksik etme sebze ve protein almaya çalış mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…