2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ben de öyleyim ya ayıramam ama odamda 6 aydan sonra nasıl bi beşikte uyutacağımı bilemiyorum. odası da olacak çünkü aileler hevesli illa bir odası olsun diyorlar. bir next to me bir tane 2 yaşına kadar olan beşik bir de odasındaki yatağı olacak derken minik minik bi sürü yatak bir arkadaşım kraftın sallanabilir park yatağını önerdi. doğumdan 2-3 yaşına kadar kullanılıyormuş

Doktor da kilo alma iste zaten ikiz hamilesin deyip duruyor . Ama geve kaldırıp sunu canım istedi demek isterdim eşime Çalışıyorum canım40 dk öğle arası var hemen yiyip derse gideyim düşüncesi oluyor . Ay hamilelikte bazı haklar verilsin ya çalışırken çok zor .

Güzel anne adayları bir sorum olacak mesela travel sistem bir bebek arabası anne kucağı falan takım alındığında en fazla 0-36 ay deniyor yani 3 yaştan sonra sanırım parkta bahçede gezdirmek için klasik arabalardan alınıyor doğru mu ? bir de bebek arabasında düz yatış var bebekler 3 yaşa kadar rahat ediyor mudur öyle şu şekilde mesela diğer seçeneği de kullanıyorsun sanırım ama gözüme ufak geldi araba koltuğu gibi olan onu kaç aya kadar kullanıyordur ki ? Baston pusetler daha mı kullanışlı kafamı karıştırıyor bunlar daha ağır sanırım

Çalışırken zor gerçekten canım Allah kolaylık versin insan ne yiyeceğini şaşırıyor Daha çekecek canın dur annesi ikizlere hamilesin maşallah onlar neler neler isteyecekler esas yemekler 6-7den sonra başlıyor o yüzden doktorlarımız temkinli

Ayni durumdayiz biz de oda yapmak istiyoruz. Kisaca 3 besik olacak ama sen ya dedigin gibi odana park yatagi ya da bebek odasina alacagin besigi gecici olarak yatak odana almayi dusunebilirsin. Odasini ayirdiginda odaya gecirirsin.

Yok canım oruç tutmuyorum su biraz az içiyorum sanırım ama onunla alakalı değil daha önceden de sınır sıkışması Var di hamilelikte dahada arttı tek çözüm ameliyat bugün doktora gidiyorum

anne yanı yataklar çok kısa süreli şimdi 6 ay çokmuş gibi geliyor ama bi bakıyorsun 6-7 aylık olmuş bile hareketlenmeler başlayınca korkuyorsun kullanmaya .
park beşiklerin 2 kademesi var 5-6 ay üst kademede kullanıp sonrası alt kademede 2 yıl kullanmayı planlıyorum .aslında 4-5 yaşına kadar kullanan bile varmış çoçuğun rahatlığına kullanımına göre planlarız gerisini.biz kraft safari modelini kullanacağız.

chicco litle way mekanizması sayesinde araba koltuğunu çıkartıp pusete koyuyorsun tak çıkar özelliği çok pratik .alt kısmı arabada sabit kapıyor tasıma koltuğunu çıkartıyor arabaya takıyorsun . .4-5 ay böyle kullanıp sonrası oturmaya başlayınca bu seri sırttı tam yatabilen seri zaten 1 yaşa kadarda öyle kullanırız.sonrası zaten baston puset kullanılıyor .
36 ay sonrası baston puset kullanılıyor sadece gezmelerde çocuk uyuyunca yorulunca falan .nacizane tavsiyem hantal ağır birşey almayın sonrası pratik değil diye 2.3. araba bakılmaya başlanıyor .
ben ilkinde o hatayı yaptım çift taraflı kullanılsın çoçuğun yüzünü göreyim diye pierre cardin almıştık o kadar zor geldiki onu kullanmak .1 yaş sonrası baston puset almıştık .

Hafi inşalllah bi as erme yasamadan mezun olacak bebelerim

Güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Günaydın canım . Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah ❤❤
Günaydın,güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim gonlune göre versin
benimde köpeğim var bebek olunca bir ton laf söylemeye başlayacaklar hazırladın mı kendini

günaydın canım, gönlünden geçen olsun
İNşallah kızlar,çok heyecanlıyım regliyi nasıl bekliyicem bakalımBat 6 haziran

Benim de öyle. Hamur işi istiyor canım ama yiyince midem yanacak biliyorum. Mayalı şeyler yiyemiyorum.

benimde köpeğim var bebek olunca bir ton laf söylemeye başlayacaklar hazırladın mı kendini

günaydın canım, gönlünden geçen olsun
Doğumdan sonra mı ? Şuan başladılar
Napcan bu kedileri ?
Ya bebeği ısırırlarsa ?
Ya bebeğin kafasına otururlarsa ?
Ya hastalık bulasırsa ?
Ya kedinin kılınınyutarsa beebk ?

Daha milyon daha soru?

Hepsine cevabım onlar benım evladım . Onlar giderse ben ölürüm ..
o zaman susuyolar ..

Ben hic kendimi paralamadim kedimi savunmak icin.O sizin gorusunuz,ben evimde kedimle mutluyum deyip kestirip atiyodum.Kuzenim evde 4 kedi 2 kopekle yasiyor kizi 10 yasinda.Hepsiyle beraber buyudu masallah.Daha simdiden merhamet,vicdan sahibi olmasi disinda hic bir olumsuzlugu yok evcille beraber buyumelerinin

Günaydın tatlı mı tatlı ekim annecikleriherkes iyidir inşallah,minnoşları hissediyorsunuzdur artıkBende yumurtlama günlerimdeyim bakalım bu ay nasip olacak mı
Merhaba canımmmm...
Blackkcat Ben daha hissedemedim ama iyiyiz çok şükür.
Cuma günü kontrolümüz var, onu bekliyorum sabırsızlıkla...

Senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah... Herşey gönlünce olsun tatlım

Olsun canım, dikkat eder sonrasında dengelersin...
Afiyetler olsun

Günaydın tatlı mı tatlı ekim annecikleriherkes iyidir inşallah,minnoşları hissediyorsunuzdur artıkBende yumurtlama günlerimdeyim bakalım bu ay nasip olacak mı☺
Hoş geldin buralara canım ay çok heyecanlı çok iyi değerlendir bu günleri :) inşallah şıp diye gelivericek yavrucuğun canım

insanlar kadar zarar vermez diyorum ben de sonrasında herkeste derin bir sessizlik oluyor
aynen öyle evcil hayvanla büyüyen çocuklar daha merhametli ve vicdan sahibi oluyorlar oynayacak bir oyun arkadaşı bakıcı bile oluyorlar aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…