- 21 Ocak 2013
- 408
- 1.179
- 313
ben de öyleyim ya ayıramam ama odamda 6 aydan sonra nasıl bi beşikte uyutacağımı bilemiyorum. odası da olacak çünkü aileler hevesli illa bir odası olsun diyorlar. bir next to me bir tane 2 yaşına kadar olan beşik bir de odasındaki yatağı olacak derken minik minik bi sürü yatakBen de chicco nun anne yani besigini alacagim kismet olursa. Gece hem benim icin hem bebek icin buyuk rahatlik olacagini dusunuyorum. 6 aya kadar yatabiliyor zaten. Ondan sonrasi icin de odamda alanim var kibar kaba olmayan bir besik alacagim. Muhtemelen ikisini de bir alirim digerini 6 aydan sonra kullanirim. Ama 6 ayda odayi ayiramam uyku tutmaz asla uyuyamam :) ben sanirim 2 yasindan once oda ayiramam. Hatta ben ayirmaya kalksam esim razi olmaz
Doktor da kilo alma iste zaten ikiz hamilesin deyip duruyor . Ama geve kaldırıp sunu canım istedi demek isterdim eşimeGeçmiş olsun canım ya yağ ya da içindeki bir şey midene dokundu hamilelikte mide daha hassas dışarıdan yemesek keşke ama yeniyor çalışıyorsan hele benim gibi hiç şansın yok fabrika türü yemekler çıkıyor ne yağı kullandıkları belli değilYemek yemek çokta güzel değil aslında sağlıklı beslenmek önemli olan hamurişi yememen senin yararına bakma bizim yediğimize bebeğe pek faydası yok sen sütünü yoğurdunu peynirini eksik etme sebze ve protein almaya çalış mis gibi
Çalışırken zor gerçekten canım Allah kolaylık versin insan ne yiyeceğini şaşırıyorDoktor da kilo alma iste zaten ikiz hamilesin deyip duruyor . Ama geve kaldırıp sunu canım istedi demek isterdim eşimeÇalışıyorum canım40 dk öğle arası var hemen yiyip derse gideyim düşüncesi oluyor . Ay hamilelikte bazı haklar verilsin ya çalışırken çok zor .
ben de öyleyim ya ayıramam ama odamda 6 aydan sonra nasıl bi beşikte uyutacağımı bilemiyorum. odası da olacak çünkü aileler hevesli illa bir odası olsun diyorlar. bir next to me bir tane 2 yaşına kadar olan beşik bir de odasındaki yatağı olacak derken minik minik bi sürü yatakbir arkadaşım kraftın sallanabilir park yatağını önerdi. doğumdan 2-3 yaşına kadar kullanılıyormuş
TmmBen atmıştım bir kac sayfa önce. Ebebekde satiliyor.
Yok canım oruç tutmuyorum su biraz az içiyorum sanırım ama onunla alakalı değil daha önceden de sınır sıkışması Var di hamilelikte dahada arttı tek çözüm ameliyat bugün doktora gidiyorumOruç tutuyormusun cnm. Yeteri kadar su iciyormusun. Benim arkadaşım yaşadı bunu gebelik boyunca elleri hep uyuşur su çok sıkıntı çekti doğum yapınca kendiliginden geçti. Bende oluyor bu elde uyuşma ama benimki ağır yemek yedigimde hamur işi vs o zaman sıkıntı yapıyor. Zayifladigim zamanlar olmuyor. Önceden de vardı bende. Sağlıklı beslenip bol su içince geçiyor bendeki. Birde sınır sitres iyi gelmiyor bana. Bende boyun düzleşmesi var
Uykucu bebek candır. Gerçi ilk doğduğu zamanlar biraz uyanık dursa da sevsem diyorsun. Sonra da uyusa da dinlensemBende 20. Haftadayım hissetmedim hala, doktor normal dedi. Bu 1-2 haftada hissetmeye başlarmışım. Galiba bebeklerimiz çok uykucu olacak
ben de next to me yada o tarz bir yatak alayım diyordum ama 6 ay sonra o beşiği napıcam diye de düşünüyorum. 6 aya kadar orda uyuyacak. sonra odasına mı almalıyım yanımda mı yatırmalıyım. o kocaman bebek mobilyalarını da beğenmiyorum. kafam çok karışık ya
Güzel anne adayları bir sorum olacak mesela travel sistem bir bebek arabası anne kucağı falan takım alındığında en fazla 0-36 ay deniyor yani 3 yaştan sonra sanırım parkta bahçede gezdirmek için klasik arabalardan alınıyor doğru mu ? bir de bebek arabasında düz yatış var bebekler 3 yaşa kadar rahat ediyor mudur öyle şu şekilde mesela diğer seçeneği de kullanıyorsun sanırım ama gözüme ufak geldi araba koltuğu gibi olan onu kaç aya kadar kullanıyordur ki ?Baston pusetler daha mı kullanışlı kafamı karıştırıyor bunlar daha ağır sanırım
Eki Görüntüle 2271101
Hafi inşalllahÇalışırken zor gerçekten canım Allah kolaylık versin insan ne yiyeceğini şaşırıyorDaha çekecek canın dur annesi ikizlere hamilesin maşallah onlar neler neler isteyecekler esas yemekler 6-7den sonra başlıyor o yüzden doktorlarımız temkinli
Güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Günaydın canım . Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah❤❤
Günaydın,güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim gonlune göre versin
İNşallah kızlar,çok heyecanlıyım regliyi nasıl bekliyicem bakalımbenimde köpeğim var bebek olunca bir ton laf söylemeye başlayacaklar hazırladın mı kendini
günaydın canım, gönlünden geçen olsun
Benim de öyle. Hamur işi istiyor canım ama yiyince midem yanacak biliyorum. Mayalı şeyler yiyemiyorum.Günaydın annelerDün öğle arası ev yemeği yapan bi yerde yedim tüm gün mide ağrısından öldüm toplamda üç kaşık yedim ama ne yağı kullanıyorsa mahvoldum gece boyu mide yanması yaşadım . Şimdi sabah güzel kahvaltı yaptım çıkardım onu da az önce. Resmen hamilelik bana mide sorunları olarak döndü bu gün 21. Haftaya gireceğiz 2 kilo aldım toplamda . Ay valla börek çörek yemeği özledim her yediğim şeyden sonra ya midem ağrırsa ya kusarsam korkusu yüzünden hamur isine yaklasamıyorum hayalimdeki hamilelik gece gündüz istediğimi yemekti
Doğumdan sonra mı ? Şuan başladılarbenimde köpeğim var bebek olunca bir ton laf söylemeye başlayacaklar hazırladın mı kendini
günaydın canım, gönlünden geçen olsun
Doğumdan sonra mı ? Şuan başladılar
Napcan bu kedileri ?
Ya bebeği ısırırlarsa ?
Ya bebeğin kafasına otururlarsa ?
Ya hastalık bulasırsa ?
Ya kedinin kılınınyutarsa beebk ?
Daha milyon daha soru?
Hepsine cevabım onlar benım evladım . Onlar giderse ben ölürüm ..
o zaman susuyolar ..
Merhaba canımmmm...Günaydın tatlı mı tatlı ekim annecikleriherkes iyidir inşallah,minnoşları hissediyorsunuzdur artık Bende yumurtlama günlerimdeyim bakalım bu ay nasip olacak mı
Olsun canım, dikkat eder sonrasında dengelersin...Gunaydin miniş adaylari.
Su gun gun hamilelik uygulamasi gercekten cok dogru tespitlerde bulunuyor.Bu hafta ve onumuzdeki 3 aybirden hizli ve dengesiz kilo alimi olibilir yaziyor.Gecen haftayla bu hafta arasinda 1 bucuk kilo var.Frenlemeye karar verdim kendimi ama ah o ramazan pidesi.Keske ramazana denk gelmemis olsaydik pideye fena zaafim var.Simdilik sadece sabah yemeye karar verdim.Bir de bu aksam yine okul iftar yemegi var ve haftalardir en ozledigim yemegi sectim.Yarindan itibaren dikkat edicem.Insallah
Hoş geldin buralara canımGünaydın tatlı mı tatlı ekim annecikleriherkes iyidir inşallah,minnoşları hissediyorsunuzdur artık Bende yumurtlama günlerimdeyim bakalım bu ay nasip olacak mı☺
İnşallah güzel haberlerle gelirsinGünaydın tatlı mı tatlı ekim annecikleriherkes iyidir inşallah,minnoşları hissediyorsunuzdur artık Bende yumurtlama günlerimdeyim bakalım bu ay nasip olacak mı☺
insanlar kadar zarar vermez diyorum ben de sonrasında herkeste derin bir sessizlik oluyorDoğumdan sonra mı ? Şuan başladılar
Napcan bu kedileri ?
Ya bebeği ısırırlarsa ?
Ya bebeğin kafasına otururlarsa ?
Ya hastalık bulasırsa ?
Ya kedinin kılınınyutarsa beebk ?
Daha milyon daha soru?
Hepsine cevabım onlar benım evladım . Onlar giderse ben ölürüm ..
o zaman susuyolar ..
aynen öyle evcil hayvanla büyüyen çocuklar daha merhametli ve vicdan sahibi oluyorlar oynayacak bir oyun arkadaşı bakıcı bile oluyorlar aslındaBen hic kendimi paralamadim kedimi savunmak icin.O sizin gorusunuz,ben evimde kedimle mutluyum deyip kestirip atiyodum.Kuzenim evde 4 kedi 2 kopekle yasiyorkizi 10 yasinda.Hepsiyle beraber buyudu masallah.Daha simdiden merhamet,vicdan sahibi olmasi disinda hic bir olumsuzlugu yok evcille beraber buyumelerinin
Bende 20. Haftadayım hissetmedim hala, doktor normal dedi. Bu 1-2 haftada hissetmeye başlarmışım. Galiba bebeklerimiz çok uykucu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?